Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zmieniłam awatarek to portret w wykonaniu mojej córci
lepiej nie pytajcie kto jest kim. Ha ha
natt, Aguś86, lysinka, Nadzieja84, KasiaKwiatek, Lali, Gosha, weronika86, Fasia, Angela89, Rudzia, Robotka1, sylvia007, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim
nie wiem, co jest z tą godziną 4, bo ja też często się wtedy budzę.
Nart gratuluję 35 tygodnia, jak ten czas szybko leci:)
Mantissa, moja Tośka wczoraj cały dzień się strasznie kręciła, praktycznie cały czas, a w nocy cisza i spokój. Liczę, że niedługo się obudzi
-
Lysinka też patrzę nie śpisz u mnie piękne słońce
Mąż obok sobie śpi a ja już nie będę się kladla spać bo do 10 będę przytulać poduszkę a córcia i tak nie da mi pospac, aj trzeba będzie w dzień kawę machnac...
-
lysinka wrote:U mnie słoneczko dopiero się przebija, męża zostawiłam śpiącego w łóżku i biorę się za prasowanie i tak nie mogę zasnąć
-
nick nieaktualnyDzień dobry Brzuchatki
Ja dziś nawet dobrze spałam, nawet biodra tak nie bolały.
Gratki tygodni...coraz poważniej...34...35... U mnie jutro zacznie się 33
Idę kawkę wypić
Amy Wera... Dajcie znać czy odpuściło...weronika86, Amy_, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, witam się w 35 tyg
wczoraj wieczorem tak ok. 23 mała tak się rozszalała jak nigdy aż mi wyobraźnia zaczęła działać ze coś jej tam się dzieje, a przy tym zaczęłam się złe czuć tak jak wtedy gdy pozycje zmieniała, ale na szczęście dalej czuje pupkę tam gdzie wcześniej, jakaś nadaktywny była i wymęczyła matkę
teraz nieśmiało kopie
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Hej słopneczka widzę , że ranne ptaszyny z Was , tak jak i ze mnie. Wstałam 3:40 bo mój kretynski mąż nie wiem po kiego uja nastawił sobie budzik na tą godzine i nie wstał, pieseł mi piszczał całą noc do tego Jadźka darła ryja pod drzwiami bo jej amant pod oknem stał a jej się chciało dziurke zakorkować i nie miała zbytnio jak( czyt ma ruje) i generalnie wszyscy spią jak zabici tylko ja czujnie spie. I w ten oto sposób jestem niedospana......
Słoneczko się przebija a na termometrze -5. Super po prostu.
Plan działania na dzisiaj nie wystawiam nosa( już byłam z sunią na dworku) spod kołdry , leżę i odpoczywam ( po tym jak pościeram kurze, pomyje podłogi i ugotuje obiad) i nie będę zła na męża ( miał kurwa mi pomalować pokój do uja ciężkiego a on spi i nie zapowiada się , żeby chciał to dzisiaj robić.)
Dziękuje za uwage ide po herbate
Edit: GRATULACJE NOWYCH TYGODNIWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 08:16
Murraya, KasiaKwiatek, iwonka1077, weronika86, Nadzieja84, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
No, na szczęście dostał czkawki i się ogarnął.
.
Lo rany, mnie też nnikt by nie zmusil do prasowania tak od rano.ile razy próbowałam się zmotywowac żeby rano ogarnąć wszystko i mieć z głowy ale gdzie tam. Zawsze znajdę wymowke.
Murraya, Gosha, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMurraya na skurcze łydek sok pomidorowy, a jak już złapie chwyć za palce stopy i mocno, w miarę możliwości dociągnij palce stopy na siebie - do piszczeli. Skurcz puszcza od razu i nie masz potem takiego bólu łydek. Sposób znany i stosowany u mnie od lat - w sporcie nader często łapią
we wszystkich ciążach tym się broniłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 08:39
Murraya, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Pewnie myslicie że zasnelam?no niestety dalej na chodzie później kawę wypije bo do znajomych jedziemy to nie będę usypiac
Wercia daj znać co ze skurczami? I ty amy też!!!! Tu się ludzie martwiąweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMf dokładnie o to chodzi, napisałam żeby Murraya chwyciła za palce ale dociąga się w ten sposób całą stopę
jeśli jest mocny skurcz to faktycznie najlepiej poprosić po pomoc, szczególnie jak nam już ciężko skłon do palców stopy robić
choć ja jeszcze daję radę, ale mnie jakoś skurcze omijają w tej ciąży tfu tfu
I bardzo dobre jest potem rozmasowanie łydkiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 08:52
Murraya lubi tę wiadomość