Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lwica i Mila gratuluje zakonczonych i rozpoczetych tygodni

Ciekawe co bedziemy pozniej liczyc? Dni po ur dzieci? Masakra mam nadzieje ze tak mi nie odbije
Edit- nie Mila tylko natt
mila gratulacje masz juz na jutro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 09:29
iwonka1077, lysinka, Lwica lubią tę wiadomość
-
amy 120Amy_ wrote:O werka super ze pojechalaz zobaczyc. Na jakim poziomie mialas skurcze?
Gosha ty wczoraj pytalas na jakim poziomie sa skurcze porodowe. Te ktore pokazuje ktg to sa rzedu 130 wzwyz.
U mnie skurcze od rana, ale nie wiem w jakich odstepach. zobaczymy co dzien pokaze. Mysle ze taki to juz etap mojej ciazy ze te skurcze po prostu juz beda az do momentu tych wlasciwych i tyle
a jak ty sie czujesz?
-
dobrze zze dalas znac juz myslalm ześ na porodówceAmy_ wrote:O werka super ze pojechalaz zobaczyc. Na jakim poziomie mialas skurcze?
Gosha ty wczoraj pytalas na jakim poziomie sa skurcze porodowe. Te ktore pokazuje ktg to sa rzedu 130 wzwyz.
U mnie skurcze od rana, ale nie wiem w jakich odstepach. zobaczymy co dzien pokaze. Mysle ze taki to juz etap mojej ciazy ze te skurcze po prostu juz beda az do momentu tych wlasciwych i tyle

a co Fasia sie nie odzywa odsypia choróbsko???? -
nick nieaktualny
-
I nie zostawili cie przy 120?? U mnie w szpitalu jak sa systematyczne na poziomie 80-90 to juz zostawiajaweronika86 wrote:amy 120
a jak ty sie czujesz?
A no mnie jeszcze dokuczaja ale nie widze w nich systematycznosci wiec alarmu ni ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 09:31
-
ja mam tylko nazieje, ze porodowe nie beda z krzyza jak te wczorajsze...brzuch tylko lekko mulil..tak lekko okresowo za to krzyze...szkoda gadac a to dopiero 120! a mowicie ze porodowe 130 wzwyz???? o ja jebie! nie rodze, pierdole
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Anglia..kazali wziac paracetamolAmy_ wrote:I nie zostawili cie przy 120?? U mnie w szpitalu jak sa systematyczne na poziomie 80-90 to juz zostawiaja
A no mnie jeszcze dokuczaja ale nie widze w nich systematycznosci wiec alarmu ni ma
kurwa jego mac...z nerwow sama sobie wstrzymalam te skurcze..jeszcze nie czas...za wczesnie...maz mnie cala noc glaskal i jak otwieralam oczy to na mnie patrzyl i pytal czy przeszlo...kochany baczus
hwesta, Gosha, Justinka, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
No tak Wera ciaza to nie choroba
zapomnialam jaki tam u was system panuje
dooopny!!!
moj sie w ogole nie przejmuje przylazi i co chwile pyta rodzisz?? Rodzisz???? Sram nie rodze. Wkurwia mnie tylko Jakbym dla przyjemnosci miala te skurcze
weronika86, iwonka1077, lysinka, natt lubią tę wiadomość
-
amy tutaj kolezanka stracila ciaze w 18tc...3 poronienie! nic nie probowali zatrzymac..powod : JUZ SIE ZACZELO, CO MAMY ZROBIC? masakra....
na szczescie zaszla 3 miechy po poronieniu i wyjechala do polski na cala ciaze..ma termin w tym samym czasie co ja mniej wiecej... -
hehe nio powiedz mu ze zadzwonisz do niego z porodówki jak tak będzie ci zrzedziłAmy_ wrote:No tak Wera ciaza to nie choroba
zapomnialam jaki tam u was system panuje
dooopny!!!
moj sie w ogole nie przejmuje przylazi i co chwile pyta rodzisz?? Rodzisz???? Sram nie rodze. Wkurwia mnie tylko Jakbym dla przyjemnosci miala te skurcze
:P
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
co to aspargin? magnez? ja magnez biore choc nie powiem ze regularnie...oddzisiaj sie juz pilnuje...u mnie chyba mala musiala wywolac te skurcze jak sie przekrecala..tak jak kasia kwiatek myslala...teraz juz moge spac na prawym boku..juz nie kopie w tej pozycji..iwonka1077 wrote:ja biore aspargin 4 tabletki dziennie jak cos pomoze mi skurcze juz od 2 miesięcy dokuczają

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
ja wymusilam pierwsza w 9tc...usg jedno w 13tc dopiero, pierwsze...wizyty z polozna 5minutowe nie wnoszace nic a nic co 6tyg! drugie usg w 23tc i tyle wiecej miec nie bede...mialam szczescie ze wczoraj zrobili..ale z tych co sie naleza juz nie mam wiecej...teraz dopiero mam wizyty z polozna co 3 tyg..i wizyte umowiona ze specjalnym szpitalnym poloznikiem 10 kwietnia! dzien po terminie jesli nie urodze wczesniej..tragediahwesta wrote:Moja bratowa jest w 12 tyg ciąży w uk właśnie, pierwsza wizytę ma w środę z usg dopiero

-
nick nieaktualny