Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lwica i Mila gratuluje zakonczonych i rozpoczetych tygodni
Ciekawe co bedziemy pozniej liczyc? Dni po ur dzieci? Masakra mam nadzieje ze tak mi nie odbije
Edit- nie Mila tylko nattmila gratulacje masz juz na jutro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 09:29
iwonka1077, lysinka, Lwica lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:O werka super ze pojechalaz zobaczyc. Na jakim poziomie mialas skurcze?
Gosha ty wczoraj pytalas na jakim poziomie sa skurcze porodowe. Te ktore pokazuje ktg to sa rzedu 130 wzwyz.
U mnie skurcze od rana, ale nie wiem w jakich odstepach. zobaczymy co dzien pokaze. Mysle ze taki to juz etap mojej ciazy ze te skurcze po prostu juz beda az do momentu tych wlasciwych i tylea jak ty sie czujesz?
-
Amy_ wrote:O werka super ze pojechalaz zobaczyc. Na jakim poziomie mialas skurcze?
Gosha ty wczoraj pytalas na jakim poziomie sa skurcze porodowe. Te ktore pokazuje ktg to sa rzedu 130 wzwyz.
U mnie skurcze od rana, ale nie wiem w jakich odstepach. zobaczymy co dzien pokaze. Mysle ze taki to juz etap mojej ciazy ze te skurcze po prostu juz beda az do momentu tych wlasciwych i tyle
a co Fasia sie nie odzywa odsypia choróbsko???? -
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:amy 120
a jak ty sie czujesz?
A no mnie jeszcze dokuczaja ale nie widze w nich systematycznosci wiec alarmu ni maWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 09:31
-
ja mam tylko nazieje, ze porodowe nie beda z krzyza jak te wczorajsze...brzuch tylko lekko mulil..tak lekko okresowo za to krzyze...szkoda gadac a to dopiero 120! a mowicie ze porodowe 130 wzwyz???? o ja jebie! nie rodze, pierdole
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:I nie zostawili cie przy 120?? U mnie w szpitalu jak sa systematyczne na poziomie 80-90 to juz zostawiaja
A no mnie jeszcze dokuczaja ale nie widze w nich systematycznosci wiec alarmu ni makurwa jego mac...z nerwow sama sobie wstrzymalam te skurcze..jeszcze nie czas...za wczesnie...maz mnie cala noc glaskal i jak otwieralam oczy to na mnie patrzyl i pytal czy przeszlo...kochany baczus
hwesta, Gosha, Justinka, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
No tak Wera ciaza to nie choroba
zapomnialam jaki tam u was system panuje
dooopny!!!
moj sie w ogole nie przejmuje przylazi i co chwile pyta rodzisz?? Rodzisz???? Sram nie rodze. Wkurwia mnie tylko Jakbym dla przyjemnosci miala te skurczeweronika86, iwonka1077, lysinka, natt lubią tę wiadomość
-
amy tutaj kolezanka stracila ciaze w 18tc...3 poronienie! nic nie probowali zatrzymac..powod : JUZ SIE ZACZELO, CO MAMY ZROBIC? masakra....
na szczescie zaszla 3 miechy po poronieniu i wyjechala do polski na cala ciaze..ma termin w tym samym czasie co ja mniej wiecej... -
Amy_ wrote:No tak Wera ciaza to nie choroba
zapomnialam jaki tam u was system panuje
dooopny!!!
moj sie w ogole nie przejmuje przylazi i co chwile pyta rodzisz?? Rodzisz???? Sram nie rodze. Wkurwia mnie tylko Jakbym dla przyjemnosci miala te skurcze:P
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:ja biore aspargin 4 tabletki dziennie jak cos pomoze mi skurcze juz od 2 miesięcy dokuczają
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
hwesta wrote:Moja bratowa jest w 12 tyg ciąży w uk właśnie, pierwsza wizytę ma w środę z usg dopiero
-
nick nieaktualny