Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupuje bo z kuponem w maku sa dwa za 5 zl
jeden dla mnie jeden dla Poli. No i uwielbiam
ale poza ciaza to ja nie tykam slodkiego bo nie znosze
!!
Amy to wez popierz i poprasuj chociaz ciuszki, bo Olek bedzie biedny z gola dupka lezecAmy_, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
ja sonie tez dzisiaj rozki orzechowe kupilam
ale mi sie odechcialo jak wrocilam...dopiero jestem po robocie...obiad zjedzony..ide sie zdrzemnac na troszke bo sie nalatalam jak glupia dzisiaj..amy wspolczuje bolesniejszych skurczy...mnie wczoraj mocno moje wymeczyly...za 2 hr wpadne
Lali, Krysti lubią tę wiadomość
-
O werka ty wariatko powinnaś leżeć a nie do roboty jeszcze łązisz! mnie też się chce spać chyba od tygodnia jestem śnięta...
no mój był dzisiaj jeden taki mega bolesny i dlugo trzymał, przynajmniej mi się ciągnęło w nieskończonośćale okej przywyknę
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie maź już do domu odwiózł , i tak dzielnie dałam radę, od 12 poza domem. Właśnie się położyłam i czuje meeeega ból w plecach od siedzenia, odwykłam od siedzenia, mała znów aktywna była , brzuch mi falował jak szalony i wyglaskalo mi go otoczenie, już jakoś mnie to nie drażni- jak chcą niech ruszają, ale delikatnie, nie mam siły z tym walczyć ze większość chce macać jak faluje brzuch
-
a mówiłam ostatnio swojemu jak Martyna Andzi zareagowała na słowa taty jak do niej powiedział, bo całą ciąże tak do niej mówił i opieprzyłam bo on podchodzi do mnie i mowi do brzucha - co jest gruby? albo OLO KOP TĄ MATKĘ!
i oczywiście jak się urodzi to będzie sprawdzał czy zareaguje na jego słowa, już to widzę jak położna go ze mnie wydrze a mój mąż nachyli się nad Olem i powie - co jest gruby? Zabiorą nam to dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 18:33
hwesta, Aguś86, weronika86, Gosha, Fasia, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Hej kobity
ja mam jakieś totalnie porąbane sny ostatnio. Jednej nocy mi się śniło że chodzę z bólami po oddziale porodowym a kolejnej że moja mama i jej siostra (moja ciotka) też są w ciąży w dodatku terminy miały przede mną! kuuuuulllleee szok jakiś. Mama się uśmiała jak jej to powiedziałam
Ale kolejnej nocy znów śniło mi się coś o porodach i pamiętam że kilka razy padła data 8 marca, aż się boję tego dnia.... Uj wie co sny mogą przynieść...Nadzieja84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny