X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali no dzisiaj jakoś wyjątkowo mocno bolało, ale zaraz następny był lżejszy :) mialam kilka co 10 min i pozniej spokój :) i poki co nic nie boli :) więc to na pewno nie typowo porodowe

Lali lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co wy macie z tymi lodami :D od dwóch tygodni tylko o tych lodach :P

weronika86 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupuje bo z kuponem w maku sa dwa za 5 zl :P jeden dla mnie jeden dla Poli. No i uwielbiam :) ale poza ciaza to ja nie tykam slodkiego bo nie znosze :D!!

Amy to wez popierz i poprasuj chociaz ciuszki, bo Olek bedzie biedny z gola dupka lezec :)

Amy_, Aguś86 lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem wiem pieluchy dzisiaj poprałam :P najwyżej go nimi przykryję :P

a dostalam dzisiaj ten kupon :) ale jakoś się nei skusiłam, lubię mcflurry z karmelem i lionem mniam mniam :D

weronika86, Lali lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widzisz ja sie skusilam, ale za to ja bede miec wieksza dupe po porodzie :D

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sonie tez dzisiaj rozki orzechowe kupilam :-) ale mi sie odechcialo jak wrocilam...dopiero jestem po robocie...obiad zjedzony..ide sie zdrzemnac na troszke bo sie nalatalam jak glupia dzisiaj..amy wspolczuje bolesniejszych skurczy...mnie wczoraj mocno moje wymeczyly...za 2 hr wpadne :-)

Lali, Krysti lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też będę mieć :D Olo znów zjadł dzisiaj pół czekolady :P już raz przez niego dzisiaj rzygałam :P i nadal mnie od tego słodkiego mdli! fuj.
    dziecko się nade mną pastwi

natt, Lali, weronika86 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O werka ty wariatko powinnaś leżeć a nie do roboty jeszcze łązisz! mnie też się chce spać chyba od tygodnia jestem śnięta...
    no mój był dzisiaj jeden taki mega bolesny i dlugo trzymał, przynajmniej mi się ciągnęło w nieskończoność :/ ale okej przywyknę :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie maź już do domu odwiózł , i tak dzielnie dałam radę, od 12 poza domem. Właśnie się położyłam i czuje meeeega ból w plecach od siedzenia, odwykłam od siedzenia, mała znów aktywna była , brzuch mi falował jak szalony i wyglaskalo mi go otoczenie, już jakoś mnie to nie drażni- jak chcą niech ruszają, ale delikatnie, nie mam siły z tym walczyć ze większość chce macać jak faluje brzuch ;)

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mówiłam ostatnio swojemu jak Martyna Andzi zareagowała na słowa taty jak do niej powiedział, bo całą ciąże tak do niej mówił i opieprzyłam bo on podchodzi do mnie i mowi do brzucha - co jest gruby? albo OLO KOP TĄ MATKĘ!
    i oczywiście jak się urodzi to będzie sprawdzał czy zareaguje na jego słowa, już to widzę jak położna go ze mnie wydrze a mój mąż nachyli się nad Olem i powie - co jest gruby? Zabiorą nam to dziecko :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 18:33

hwesta, Aguś86, weronika86, Gosha, Fasia, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobity

ja mam jakieś totalnie porąbane sny ostatnio. Jednej nocy mi się śniło że chodzę z bólami po oddziale porodowym a kolejnej że moja mama i jej siostra (moja ciotka) też są w ciąży w dodatku terminy miały przede mną! kuuuuulllleee szok jakiś. Mama się uśmiała jak jej to powiedziałam :D
    Ale kolejnej nocy znów śniło mi się coś o porodach i pamiętam że kilka razy padła data 8 marca, aż się boję tego dnia.... Uj wie co sny mogą przynieść... :D

Nadzieja84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój wcale nie mówił do brzucha do czasu aż opowiedziałam mu historie Angeli, następnego dnia przemówił, było to miłe :p

Amy_, lysinka, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5 marca jest pełnia, pełni trzeba się bać :p

Amy_, Lali, weronika86, Gosha, Fasia, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta współczuję bólu pleców.. ja już nawet nie wiem jak to jest jak one nie bola.. nigdy nic mnie nie bolalo a teraz czuje sie jakbym miala 80 lat :/ chociąz niektore 80 mają sie lepiej niż ja :P

Aguś86 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:

No masz rację :D ale o co kaman z tym 8?? :D od tego czasu jak ktoś mi mówi o 8 marca to ciary mnie obmacują :)

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    pakuj torbę :P

Agusiek89 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spakowalam :D jeszcze nie wyprasowane koszule ale torba spakowana :p a plecy masakra, zaraz się do wanny wrzucę to moze się polepszy

Amy_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8 marca.... Podniecenie z powodu prezentów z okazji dnia kobiet , pewnie dlatego :p

Amy_, Agusiek89, weronika86, lysinka, Gosha, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój gada z brzuchem ale przeważnie cos w stylu męża Amy.... :P czasem coś miłego ale rzadko :D ważne ze gada ;)

Amy_, weronika86 lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po tej czekoladzie chce mi się paprykarzu szczecińskiego oO

Lali, weronika86, mf lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
‹‹ 2951 2952 2953 2954 2955 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ