Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:To chyba najtrudniejszy okres
mój syn to na wszystko mówił nie! I buntowac się próbował. Nq szczęście bardzo szybko mu przeszło
Lekko nie jest, nie powiem. Prześwity buntu olewam, zanoszę ją do pokoju i tłumaczę że dopóki się nie uspokoi to ma zostać i przestać. Zazwyczaj pomaga - oczywiście nie zawsze.
Ogólnie jest dość grzeczna, bardzo fajnie się sama zabawi - teraz kiedy mi ciężko z nią gonić to naprawdę dobre. Lubię się z nią bawić itd ale teraz się nie da. Mąż musi nadrabiać
Ma ostatnio manię układania puzzli i malowania kredkami więc tym zazwyczaj jestem w stanie ją udobruchaćAnka1501, natt, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak mnie denerwuje jak maż odsyła do mnie znajomych i dzwonią ze chcą gdzieś z nami iść ale ze maź mówił ze ode mnie zależy czy pójdziemy bo ja nie mogę się forsować , propozycja kina jutro i oczywiście znów tel od znajomych a ja się tłumaczyć muszę ze nie wiem jak się będę czula, dzis już czuje brzuch i plecy po całym dniu, cieżko zrozumieć
/
-
Oto i ONA
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4a75ed71d3f.jpg
PS. Oto toto na czole to pojęcia nie mam co tona powiększeniu w każdy razie nieciekawe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 19:26
hwesta, Anka1501, mf, natt, lysinka, mantissa, Lali, Aguś86, Amy_, weronika86, Gosha, Jaga, Krysti, Justinka, Fasia, Nadzieja84, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny