Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Mój gada z brzuchem ale przeważnie cos w stylu męża Amy....
czasem coś miłego ale rzadko
ważne ze gada
mojemu się nigdy nic miłego nie udało powiedziećzresztą jakby powiedział to bym go strzeliła w pysk zeby się ogarnął
byłby wtedy baaaaaaardzo podejrzany
Anka1501, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:mojemu się nigdy nic miłego nie udało powiedzieć
zresztą jakby powiedział to bym go strzeliła w pysk zeby się ogarnął
byłby wtedy baaaaaaardzo podejrzany
Smialam się ostatnio, że jakbym dostała cos od mojego bez okazji to pewnie by znaczyło ze mnie zdradza
Amy_, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy widzę ze tez fajnie się czujesz przy tej końcówce ciąży
ostatnio przy dwójce naszła mnie refleksja, ze sam moment wyparcia mega wielkiego dziecka z cipki musi być strasznie przyjemny jak dziecko już wyjdzie, ze to musi być mega ulga :p sorry, ale musiałam się podzielić mysla
Anka1501, Amy_, mantissa, Gosha, Fasia, Nadzieja84, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Oglądam TLC i mi się przypomniały pierwsze tygodnie po porodzie
hwesta, Anka1501, lysinka, weronika86, Fasia, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Uwaga zamieniam w końcu tę lasencję z avatara na zdjęcie mojej pierworodnej, sprzed dwóch lat, coby kto mnie nie posądził o wychylanie się z szeregu
miała wtedy kilka godzin
Aguś86, Anka1501, natt, Amy_, lysinka, weronika86, Gosha, Justinka, Fasia, Nadzieja84, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Amy widzę ze tez fajnie się czujesz przy tej końcówce ciąży
ostatnio przy dwójce naszła mnie refleksja, ze sam moment wyparcia mega wielkiego dziecka z cipki musi być strasznie przyjemny jak dziecko już wyjdzie, ze to musi być mega ulga :p sorry, ale musiałam się podzielić mysla
-
Aguś86 wrote:Że przerąbane, nie? Krocze boli, cycki bolą, macica się obkurcza i boli, jesteś ciągle niewyspana i zmęczona... Czas zombie się zbliża. MASAKRA!!!
Noooo... Wiedzieć czym to grozi i się zdecydować na drugiego bobasa to trzeba mieć zryty mózgze człowiek tak szybko zapomina jaki to dramat
Aguś86, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny