Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmy ja mam w takim razie podobny gust jak Ty i Jaga
mam dwie łazienki, jwdna brąz z elementami zieleni z wanną, druga biało grafitowy, prysznic z płytek i szklane drzwi
Mila79 i Murraya widzę, że my matki 3 pociech będziemy, wyrabiamy ponad normębędzie miał kto na nasze emerytury pracować
Ja w pierwszej ciąży +9kg,w drugiej +12kg a teraz już +14kg...co zrobić...
Amy_, weronika86 lubią tę wiadomość
-
W naszym szpitalu nie możemy wnosić chusteczek nawilżająch, ponoć to samo zło. Z tym że ja mam do tego tematu dystans ( jakby tak patrzeć to wszystko szkodzi) no i zaufalam firmie Huggies- mało w nich konserwantów i w domu za każdym razem dupska dzidzi nie mocze tylko podcieram tym dobrociem
-
Shimmer octenisept nie szczypie
To nie jest spirytus, jodyna czy woda utleniona. Super wynalazek. Ja odkąd kupiłam pierwszy raz 2 lata temu jak się urodziła córka to nie odkazam niczym innym
A dziecko jak się czymś zrani, przewroci i leci krew to ma jak w raju. Zawsze tlumaczymy Zuzi, ze ma mega szczęście że ktoś coś takiego wymyślił, bo za naszych czasów to bardziej niż upadek pamiętalismy odkazanie rany spirytem
KasiaKwiatek, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
Właśnie mój też urządza sobie posiadówy w łazience
ech zawsze z tel lub tabletem.. zawsze się dziwię jak on w tych 'zapaszkach' może siedzieć... ale jak twierdzi to jedyne miejsce gdzie ma chwilę spokoju
ja to wchodzę i jak to jest najszybciej możliwe wychodzę
chociaż nie powiem, bo teraz w ciąży mają problemy z zaparciami jestem czasami zmuszona dużej posiedzieć i coś mnie trafia
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy a co ja poradzę, że mnie nie rusza nic?
ciśnienie 100/70, szyja łabędzia, skurcze BH od 21 tygodnia lekkie, bez bólu, kilka - kilkanaście dziennie zależnie od aktywności, zero upławów, zero nietrzymania moczu, no nic oprócz zadyszki, zmęczenia i kondycji na poziomie - 100%
mam czarne myśli, że przeterminuję znowu i dojadę na koniec kwietnia
Amy_, weronika86 lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Amy ja mam w takim razie podobny gust jak Ty i Jaga
mam dwie łazienki, jwdna brąz z elementami zieleni z wanną, druga biało grafitowy, prysznic z płytek i szklane drzwi
Mila79 i Murraya widzę, że my matki 3 pociech będziemy, wyrabiamy ponad normębędzie miał kto na nasze emerytury pracować
Ja w pierwszej ciąży +9kg,w drugiej +12kg a teraz już +14kg...co zrobić...
Haha racja. teraz to i szybciej te nasze dzieciaki do szkół idą to i do pracy szybciej ich zaprzegna, i co my będziemy miały z tego macierzyństwa ?KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Amy a co ja poradzę, że mnie nie rusza nic?
ciśnienie 100/70, szyja łabędzia, skurcze BH od 21 tygodnia lekkie, bez bólu, kilka - kilkanaście dziennie zależnie od aktywności, zero upławów, zero nietrzymania moczu, no nic oprócz zadyszki, zmęczenia i kondycji na poziomie - 100%
mam czarne myśli, że przeterminuję znowu i dojadę na koniec kwietnia
mnie sie zazwyczaj przytrafiaja sama przyjemności a teraz nic? za to ból kręgosłupowo - cipno - dupny mi doskwiera
mozę wyczerpałam limit?
Koniec kwietnia? marzenie ściętej głowyurodzisz przed terminem
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj ja bym chciała
Najbardziej podoba mi się data 15.04
A zapomniałam i nie puchnę na razie, jedno na co mogę się pożalić to ból bioder i kości ogonowej...tyle
W całej ciąży wzięłam wzięłam 2 nospy, 2 paracetamole i leki w czasie choroby...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 12:32
-
mantissa wrote:A wiecie co, właśnie mi wpadło zupełnie nowe imię do głowy. Mało popularne. Zapomniałam, że takie istnieje.
Krystian. Co myślicie?
Mi się swego czasu strasznie podobało Sebastiannie wspominając już o Konradzie
ale to może sentyment
mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymantissa wrote:A wiecie co, właśnie mi wpadło zupełnie nowe imię do głowy. Mało popularne. Zapomniałam, że takie istnieje.
Krystian. Co myślicie?
i przystojny
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Kasia Kwiatek Twój plan na stronę 4000 mi się podoba
bo ja zarezerwowałam 3900 i to by się zgadzało bo jestem chwilę przed Tobą
Amy no jakby Ci to powiedzieć chł, chłeno na Twoim miejscu jak przyjdą te koszulki to bym je szybciutko uprała i jednak spakowała
albo chociaż zrzuć wszystko na jedną górę żeby chłop to mógł do tej reklamówki z biedry szybko spakować
KasiaKwiatek, Amy_, Aguś86, weronika86 lubią tę wiadomość