Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaga wrote:Fasia to dobrze, że jeszcze nie padłaś w płynie lovela:D Gorzej , że zmogło Cię w proszku
A tak na poważnie to zastanawiam się w jakich wy Biedronkach to kupujecie , bo Ja szukam i kurcze nigdzie tu u mnie nie ma:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 08:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW środę mam wizytę u mojej gin i zobaczymy czy mi pobierze GBS ...chyba tak bo to 33 tydzień a potem widzę się z nią w 37...chyba już byłoby trochę późno
Ja wczoraj w łóżku już, miałam takie lekkie bóle w dole brzucha. Kilka razy ale przeszło. Nie wiem czy to Miki mi tak napiera i gmera...dobrze, że wizyta pojutrze to upewnię się czy z szyjką okWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 08:23
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:W środę mam wizytę u mojej gin i zobaczymy czy mi pobierze GBS ...chyba tak bo to 33 tydzień a potem widzę się z nią w 37...chyba już byłoby trochę późno
Ja wczoraj w łóżku już, miałam takie lekkie bóle w dole brzucha. Kilka razy ale przeszło. Nie wiem czy to Miki mi tak napiera i gmera...dobrze, że wizyta pojutrze to upewnię się czy z szyjką ok -
Aguś86 wrote:Po 3 nocach? U nas zawsze trzymali 2 noce, czyli jakby 3 dni niepełne.
aaaaale jak byłam na łyżeczkowaniu i spałam w szpitalu 2 noce ale niestety przez to że nei były 3 doby zachowanie nie należało mi się nic -
nick nieaktualny
-
mf wrote:Amy - ja ostatnio rzygalam przez zgage. Ciebie nic nie meczy?
Moj Maz tez kategorycznie zabronil kupna tych pojemnikow z Ikea,wiec chyba zostaniemy przy materialowym organizerze, ktory w sumie i tak musimy kupic...
Mi cycki tez urosly 12-13cm! masakra! W biodrach wole sie nie mierzyc, bo juz i tak mnie waga doluje
w sumie to dopiero 2 albo 3 dni wymiotuje.. muszę po prostu mniejsze porcje w siebie wciskać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry,
Livi też mam problem z torbą, nie dało się wszystkiego upchnąć, ale mąż codziennie będzie u nas, więc podzieliłam swój bagaż. W torbę zapakowałam to co na pierwszy dzień mi potrzeba a w reklamówkę rzeczy na wymianę ( dodatkowe ręczniki, rzeczy na wyjście dla mnie i bobasa)i mi ulzylo. również zamiast szlafroka mam sweter
Anka- gratuluję kolejnego tygodnia!
Jaga- nie wesoło, ale może jednak w dzień uda Ci się usnac,poducha między nogi i drzemaj
Asica- kupiłam na allegro 2 biustonosze dla matek karmiacych , najtańsze , ale miski o rozmiar większe a obwód zaniżylam,
Justinka- imiona żeńskie są piękne, chciałabym kiedyś wybierać ahh....Ada bardzo mi sie podoba, podobnie jak Ola, Magdalena, Wiktoria i Mirela i Agnieszka
Nadzieja- mam w piątek wizytę u ginekologa i też zrobi mi posiew czyli w 36tc i 0 dn,
Gosha i Fasia-świetnie że zaplanowałyscie sesję zdjeciową, ja przy ciażach nie miałam, trochę żałuję, bo to pamiątka będzie na wieki.Anka1501, Gosha, Nadzieja84, Justinka lubią tę wiadomość
-
Kwiatek no bo jakoś tak czujemy z mężem, że dotrwamy do kwietnia
ja bym BARDZO chciała rodzić w kwietniu, najwcześniej 2 więc wtedy mogę się rozpakować i liczę na to, że Julek będzie współpracować hihi
Hwesta postaraj się tym nie przejmować. Dla mnie to mega dyskomfort.. Pisałam o tym kilka dni temu.. Teraz podczas choroby jak kicham czy kaszlę to zawsze coś tam poleciuczucie fatalne !! No ale co zrobić ?? Takie uroki ciąży i tyle.. myślę, że mąż rozumie
Aguś planowo idę na 3 dni. Właśnie zeby szpital dostał kasę z NFZ
Iwonka - sterydy. Przekładane od 28tc ze względu na dobre rokowania hihiLiczę, że dziś też się okaże że wszystko dobrze i może nie pójdę? Wiem, ze to złudne i mi się nie uda no ale nie chcę.. Buuu.. Jeszcze będę w innym mieście, tam gdzie moja gin pracuje. Ona kładzie mnie na swój oddział. Powiedziała, że 3 dni i do domu. Liczę, że tak będzie, bo u mnie co trafiam to na tydzien
Niedługo będę torbę pakować..iwonka1077, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Ja spałam nawet nawet, tzn budziłam się co ok. godzinę i zmieniałam bok, a to trochę trwa i wymaga zachodu szczególnie z poduszką kojcemo 7 musiałam się zwlec, bo po raz kolejny czekało mnie dawstwo moczu, żeby sprawdzić czy ta glukoza nadal jest w moczu. Na szczęście do labo się nie muszę fatygować, mąż zawozi, bo to obok jego pracy.
Chciałam dziś poprasować nieco, ale że wczoraj mi się po wycieczce do Ikei boleśnie spinał brzuch, to mi mąż wyniósł deskę do prasowania na strych, żeby "mi głupie pomysły do głowy nie przychodziły"twierdzi, że poprasuje sam. Dużo już tam nie ma, ale chcę mieć szlafrok i koszulę do szpitala uprasowaną, to się może wreszcie spakuję.
Wczoraj w ikei jadłam gofra z bitą śmietaną i wiśniami (tak pachniały) i na sam koniec mi spadł i upaprałam całą kurtkę na brzuchukurtka uprana, więc przez 2 dni z domu się nie ruszę. Zresztą i tak muszę leżeć i chodzić tyle co minimum (kibelek, lodówka, prysznic, otworzyć drzwi kurierowi
)
Jaga- Ada bardzo ładnie, to był chyba typ Amy póki nie pokazał pisiorka
To dziś Liwi i Fasia do szpitala. Liwi Ty też tylko na sterydy?
Mantissa, MF - jak w szpitalu?
Wczora była dysusja o płytkach łazienkowych. Ja mam w obu łazienkach płytki firmy Ibero (takie duże, ta firma ma cudowne płytki) i jestem w nich po dzień dzisiejszy zakochana. Dolna łazinenka krem z brązem i cudowny dekor ze storczykiem, a górna w szarościach i bielach z dekorami woda+kamienie, zimny surowy styl. No i nas jest mnóstwo luster w łazienach
Kabina taka jak u Jagi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 08:39
Amy_, Justinka lubią tę wiadomość