Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MF mój ubezpieczyciel też wypłaca kasę po 5 dniach spędzonych w szpitalu więc tym razem nie dostanę
Oby nie zatrzymali mnie dłużej, bo w sobotę sesja !! Najwyżej wyjdę w pt na własne życzenie znowu heheiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
liloe za tego gofra zabiję!
mnie się chce z bitą śmietaną jagodami, truskawkami i brzoskwiniami!!! aaaa!!! jagód mi się chce, ale takich z krzaka
tak właśnie Olek miał być AduśkąFasia, liloe, Aguś86, weronika86, Agusiek89, Justinka lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Witam się z Julkiem w 34 tygodniu! Dziewczyny dla mnie każdy tydzień to niespodzianka
) juz tak daleko dobrnelismy!
Dziś wizyta na 17.30 a po niej mąż odstawia mnie do szpitala.. Bardzo nie chce.. Czuje, ze dotrwamy do 38 tyg.. Z jednej strony nie muszę się zgadzac ale z drugiej gdyby coś się zaczęło dziać to będę zła na siebie, więc jeśli moja dr nie zmieniła zdania to dziś kierunek szpital ehh
Gratuluję tygodnia!!!
Co do szpitala- jak masz się martwić czy dobrą podjęłas decyzję to lepiej się zgodzić i zostać, bo stres może też zarobić rabanuFasia lubi tę wiadomość
-
Fasia no miejmy nadzieje ze nie trzeba ale w twoim przypadku to chyba lepiej to zrobić??
Amy ty nie za duże te koszule nocne wzielas?no zobaczymy jak przyjdą czy nie będziesz wymieniać na mniejsze przecież brzusio ci spadnie to płaska będziesz??Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 08:45
-
Anka1501 wrote:Cos dziwnie ze mnie leci. Taki rozwodniony śluz. Nic mnie nie swędzi, nie jest żółty, biało -bezbarwny i nie pachnie dziwnie. A leci tego bardzo dużo, może to być infekcja?
Infekcja chyba nie, jak nie swędzy czy piecze?
u mnie też taki jest nawet przy wizycie mialam taki lekki wylew tego płynu i lekarz mówił że na nic groźnego to nie wygląda, ale wiadomo każdy śluz jest inny. Mój miał barwe taką hmmm białawą, jak rozpuszczony cukier puderWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 08:45
-
Anka1501 wrote:Cos dziwnie ze mnie leci. Taki rozwodniony śluz. Nic mnie nie swędzi, nie jest żółty, biało -bezbarwny i nie pachnie dziwnie. A leci tego bardzo dużo, może to być infekcja?
-
Wiecie to będzie moja trzecia wizyta w szpitalu od grudnia. Dwie po tydzień, ta mam nadzieję te obiecane 3 dni. Po prostu już mi się nie chce.. Nie lubie szpitali. Zresztą jak prawie kazdy. Natomiast wiem, że to dla dobra dziecka, w razie W więc się zgadzam
Amy XL ?? Czyś Ty powariowała ?? Pozazdrościłaś mi spadochronu czy co ?iwonka1077, haneczka lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:No miejmy nadzieje ze nie trzeba ale w twoim przypadku to chyba lepiej to zrobić??
Amy ty nie za duże te koszule nocne wzielas?no zobaczymy jak przyjdą czy nie będziesz wymieniać na mniejsze przecież brzusio ci spadnie to płaska będziesz??zresztą ja nie sądze żebym to ubrała po szpitalu - mam w domu kilka pidżam i mimo wszystko spię w podkoszulkach
iwonka1077, Fasia lubią tę wiadomość
-
Nic mi nie dolega, nic nie swędzi ani nie piecze. Miałam przez całą ciążę duuuzo śluzu ale teraz tak dziwnie ze mnie wypływa
nagle majtki i leginsy mokre się zrobiły. Chyba pójdę do apteki po papierki lakmusowe .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 08:55
-
iwonka1077 wrote:Anka a to nie wody plodowe???ja nie wiem bo mi nie odeszły to nie wiem jak to powinno wyglądać
Mi przy pierwszym porodzie właśnie pierw odeszły wody, tylko wtedy to tak zaczęło się mocno lac, że podłoga była cała mokra a teraz jest o wiele mniej i jest trochę białego śluzuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 08:54
-
A może to czop sluzowyodkorkowujesz się
"Zwiastuny porodu - pierwsze sygnały
Pierwsze sygnały zwiastujące zbliżający się poród będą pochodzić z szyjki macicy. Przed rozpoczęciem porodu szyjka macicy jest zwykle mocno zaciśnięta i zamknięta czopem śluzowym. Gdy szyjka uzyska gotowość do otwarcia podczas porodu, czop śluzowy zostanie wydalony. Może to nastąpić w różnych momentach (na kilka godzin przed rozpoczęciem porodu, na kilka dni, a nawet na tydzień przed porodem).
Czop śluzowy jest śliski, elastyczny, bardziej gęsty niż surowe białko jaja kurzego, może być bezbarwny lub żółtawy. Zdarza się, że odpada równocześnie z odpłynięciem wód płodowych..
-
-
Fasia wrote:Wiecie to będzie moja trzecia wizyta w szpitalu od grudnia. Dwie po tydzień, ta mam nadzieję te obiecane 3 dni. Po prostu już mi się nie chce.. Nie lubie szpitali. Zresztą jak prawie kazdy. Natomiast wiem, że to dla dobra dziecka, w razie W więc się zgadzam
Amy XL ?? Czyś Ty powariowała ?? Pozazdrościłaś mi spadochronu czy co ?mam kawał dupy
moje wymiary bez ciązy to 87 68 99 i waga prawie 67 kgwięc patrząc na wymiary w tej chwili gdzie w cyckach mam prawie 100 w biodrach mam nieco ponad 100 to jak mam zamówic M czy nawet L?
czytałaś te wymairy z ich strony? nei chce być owinięta w dupie jak mumia bandażami, dla mnie to duży dyskompfort
haneczka lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:47
Amy_, Aguś86, Rudzia, sylvia007, iwonka1077, Justinka, Gosha, Krysti, lysinka, weronika86, Agusiek89, MartaAlvi, misia83, hwesta, mimka84, haneczka, KasiaKwiatek, Ulka84, olka30, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Nic mi nie dolega, nic nie swędzi ani nie piecze. Miałam przez całą ciążę duuuzo śluzu ale teraz tak dziwnie ze mnie wypływa
nagle majtki i leginsy mokre się zrobiły. Chyba pójdę do apteki po papierki lakmusowe .
Anka1501, Fasia lubią tę wiadomość