Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Justinka, no właśnie będzie Ada czy Adrianna? Za Adrianna jestem bardzo na tak. Lubię to imię.Jeśli samo zdrobnienie to już mniej, bo zapewne za każdym razem będzie musiała uscislac, se Ada a nie Adrianna.
I tak na pocieszenie. My też nie mamy typu ani imienia.Justinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, Liwi, weź szlafrok osobno o tyle, nie przejmuj się. Ja miałam wyjątkowo zła noc... Głupie sny , co chwile się budziłam i miałam fazę ze mała się nie rusza bo nie szalała jak zawsze i wkręciłam sonie ze przez to ze się tak strasznie śmiałam niedotlenilam ja
jeeeezu niech mija ta ciąża bo zwariuje, cycki mnie mrowia
-
Liwi. szlafrok się przydaje. Głupio jak trzeba iść gdzieś dalej np. di sklepiku w samej koszuli. Weź to co. najpilniejsze a resztę niech mąż jutro czy dziś dowiezie. Ja też się ledwo w jedną torbę zmiescilam s i tak tonę rzeczy trzeba było mi przywieźć.
Nadzieja, ales ty tajemnicza. -
Hej dziewczyny, a co do biustonosza, to większość z Was juz kupiła?
no bo ja tak sobie pomyślałem że kupię jeden taki najtańszy na pierwsze dni a dopiero potem jakiś lepszy no bo skoro po porodzie zejdzie nam z obwodu a piersi nabiorą Jeszcze to tak na prawdę skąd wiadomo jaki będzie rozmiar ostateczny Przecież.
Jak Wy uważacieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 08:00
-
Dzień dobry
Nadrobilam cały weekend.
Sylvia pytałaś czy kupowałam lovele w Biedronce - tak i proszek do prania i płyn. W płynie jeszcze nie pralam ale w proszku tak i ciuszki nie pachną..
Gosha czekam na efekty z sesji! Ja mam swoją w sobotęMąż pisał wczoraj do fotografiki w sprawie sesji, jak to ma wyglądać, gdzie, co zabrać itd. Teraz czekam na info
Liwi a może zamiast szlafroka weź rozpisany sweter? Ja tak miałam za pierwszym razem. Dłuższy do pupy. Używałam i tak idąc na badania i do WC. Zajął tyle miejsca co nic
Justinka mnie się Ada podobaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 08:08
Gosha, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się z Julkiem w 34 tygodniu! Dziewczyny dla mnie każdy tydzień to niespodzianka
) juz tak daleko dobrnelismy!
Dziś wizyta na 17.30 a po niej mąż odstawia mnie do szpitala.. Bardzo nie chce.. Czuje, ze dotrwamy do 38 tyg.. Z jednej strony nie muszę się zgadzac ale z drugiej gdyby coś się zaczęło dziać to będę zła na siebie, więc jeśli moja dr nie zmieniła zdania to dziś kierunek szpital ehhAguś86, KasiaKwiatek, Amy_, Jaga, iwonka1077, Gosha, Rudzia, Murraya, Lali, sylvia007, lysinka, Krysti, weronika86, Agusiek89, misia83, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to dzis już dwie dziewczyny do szpitala się kłada. Powiem Wam ze okropnie się czuje z tym ze wczoraj przy tym śmianiu się podpuściłam trochę i to w łożku przy mężu ;( pierwszy raz mi się zdarzyło ale okropne doznanie jak dla mnie i pewnie przez to tez nie mogłam spać . W tym tyg mam wizytę u lekarza w piątek, pewnie posiew mi pobierze , do piątku krew muszę zrobić.
-
Justinka wrote:Ale się z mężem uśmialiśmy - żyrandol
Hmm a my dzisiaj znowu dumaliśmy nad imieniemech już trochę mnie męczy fakt, że nie mamy wybranego imienia... Na dzień dzisiejszy jest ADA... przynajmniej jak zamówię literki i okaże się że jednak nie to nie będzie mi szkoda
w końcu to tylko 3 literki, po za tym spokojnie którąś może wykorzystam do nowego imienia hehe nie no żarcik, nie zamawiam literek... ale zobaczymy czy to imię się przyjmie już teraz, czy jednak okaże się że to nie to
A Wy co myślicie o tym imieniu?
Olek przez miesiąc byl Aduśką
Gosha, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny