Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
FASIA a Ty na kiedy masz ta sesje zaplanowana..? Ciekawe czy jestes w lepszej kondycji niz ja... Bo ja jestem wykończona teraz... Ciężka praca modelki
aczkolwiek to model w brzuchu był w centrum, ale ile ja przy tym musiałam sie nagimnastykować zeby mu wyszły dobre ujęcia
-
Gosha no ale żeby rodzinne brudy wyciągać?
przyznam że to pierwsze zebranie wiejskie na jakim byłam ale nie powiem, nie nudziłam sie ani chwili:D
LAli dzięki:D o własnie o coś takiego mi chodziło:)
kurcze jake jestem dziś wypompowana, normalnie nie wiem czy to na zmianę pogody czy jak?? zaraz idę spać!!
cały czas myślę o tym że za tydzień mam wizytę i nie wiem czy powinnam o coś poważnego zapytać gina??? o co wy zapytacie na wizycie byc może poprzedzającej poród??Lali, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela super, że że z Małą lepiej. Oby tak dalej
Militta nie zazdroszczę klimatów
Odebrałam receptę na szczepionkę, wykupię na początku marca niech czeka w lodówce, bo do porodu musimy zabrać.
Po Ikea chodziłam 30 min i już mnie ciągnęło w szyjce, jestem jednak skazana na leżenie...kupiłam fajne organizery do szuflad i pojemniki, tych z prosektorium ostatecznie nie wzięłam.
Aguś dziękuję za wsparcie w imieniu mamy małej Gabrysi. 715g, ciężko mi sobie to nawet wyobrazić. Całe szczęście, że są na Polnej, tam mają rewelacyjny sprzęt do ratowania takich maleństw. Cieszę się, że udało mi się ją przekonać, żeby nie wychodziła na własne żądanie (miała taki plan jak jeszcze leżałyśmy razem). Dziś strasznie mi za to dziękowała, spłakałam się jak głupia. Ciągle myślę o tej małej, żeby sobie poradziło biedactwo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 20:00
Aguś86, Amy_, Gosha lubią tę wiadomość
-
A ja miałam niespodziewanych gości, trochę powiedziałam no i teraz mam nogi jak kłody no ale nic dobrze, że zaraz noc to już mnie żadna aktywność nie czeka.
Angela tyle tu ciotek za Martynkę kciuki trzyma, że musi być dobrze i tyle!!!
Robotka chciałam Cię zapytać jak tam tort smakował wam???
Mf no stanik miał być za 2tyś ale nie znalazłam nigdzie, więc na nim zaoszczędzę a tą kaskę wydamy na coś innegoRobotka1, Gosha, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Kobitki dla pośmiania się skopiowałam z fb
myślałam że padnę po przeczytaniu
z resztą po komentarzach widzę że nie ja jedna, wklejam i na poprawę nastroju i ku przestrodze
coby Wam głupie pomysły do głowy nie wlazły przy wieszaniu lamp
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ddb9b0daf8b0.jpgRudzia, lysinka, Lali, hwesta, Gosha, sylvia007, Aguś86, MartaAlvi, weronika86, Klaudia90, Murraya, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Andzia to super ze mała tak daje sobie rade
lutowa kwietnioweczka
Ciesze sie strasznie i oczywiscie super ze to kangurowanie tak niebawem.
Ja drugi dzien rzygam. Ład de fak?
A pojemniki nadal wygladaja jak z prosektoriumpokazywalam je mezowi jak bylismy w ikei i zareagowal tak samo jak ja
a co to??? Mowie pojemniki na lozeczko albo przewijak. tak? i ktos to kupuje? Przeciez to wyglada jak ze szpitala
weronika86, Angela89 lubią tę wiadomość
-
hahaha Agusiek dobre:D huj z żyrandolem:D ważne że go prąd nie zabił
SYLVIA no pewnie!!! teściowa piekara taka a pytała mnie co to za masy:D tak że cud miód:D zapisany w ulubionych:D
ja też wczoraj z nimi posiedziałam i mnie jż tak plecy bolały że w pewnym momencie położyłam sie obok na sofie:)
a co do teściowych, Militta szacun wielki, oby nie było tak że na starość teście u was wylądują bo synowa tamta popierdzieli temat;/
ja też nie mam zbyt fajnej teściowej....jeżdżę tam ze 2 razy w roku a mieszka 10 km ode mnie.
tak się kurwa dopytywali co będę mieć a jak sie dowiedzieli(nota bene od córezki ich bo aż z ciekawości zadzwoniła i się zapytała to już w ten sam dzień wiedzieli) to cisza....myślałam że może chcą mi pogratulowaćnei wiem jakieś miłe słówko ale nie! ani słowa! nawet sie nie zapytali jak będzie na imię mieć, a ja nie mówię
mąż ma w dupie ich trochę
a mi na rękę że sie mną i moimi dziećmi tak nie interesują
im mniej tym lepiej dla mnie:D
teściowa to taki hitler-odburknie, fuknie.
Liloe dla mnie jesteś bohaterkąfajnie że namówiłaś tą dziewczynę aby została, a okruszek rzeczywiście maciupki:) ale jest tu na forum mały Marceli który ważył chyba mniej i jakoś szcześliwie pchają ten bagaż do przodu tak że trzymam kciuki:D
ok dobranoc:D
za to bardzo kocham swoją mamę i tatęi mój mąż to samo:D
Gosha, sylvia007, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Agusiek89 wrote:Kobitki dla pośmiania się skopiowałam z fb
myślałam że padnę po przeczytaniu
z resztą po komentarzach widzę że nie ja jedna, wklejam i na poprawę nastroju i ku przestrodze
coby Wam głupie pomysły do głowy nie wlazły przy wieszaniu lamp
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ddb9b0daf8b0.jpgAgusiek89, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
OvuFriend
-
dobre dobre z tym zyrandolem :-)hahahha
weronika85 chyba dam ci LUBIE za jebitna upierdliwosczostalas zgloszona chyba ze 100 razy az dziw ze admin nic z tym nie robi!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 21:53
Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość