Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć lasencje.
Angela, gratuluję tygodnióweczki Martynki i cieszę się że sama ładnie już oddycha i że tak ładnie przybrała. Dzielna z niej dziewczynka. Super, że już zacznie się kangurowanie.
Co do ciśnienia to mi skacze niestety z powodu nerwów spowodowanych samą wizytą u lekarza i za każdym razem jak mi mierzy pielęgniarka to mam wysokie, nawet 160/100 i np. 134 puls. W domu mierzę codziennie i mam normalne, w granicach 128/70. Lekarka już się przyzwyczaiła że jestem panikara i dlatego nic z tym nie robi, ale myślę że w innej sytuacji już dawno bym leżała na patologii ciąży.
Angela89, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTakie pôleczki kupilam kolo lozeczka zboku przywiesze i pod tym tak a szafeczka bedzie
i na tym organizer ten plastikowy zielonkawy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b38beed4c6f9.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/23105f8fb5a7.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad05b8e9f4b8.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 18:52
mimka84, Agusiek89, Aguś86, Jaga, lysinka, Lali, Gosha, Rudzia, mantissa, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A JA UWaga mam dzisiaj 32 tydzien
I podjęłam decyzje , że nie będę ryzykowała i próbowała rodzić SN a moje widzimisie ,muszę poprostu schować do kieszeni i pomimo , że strasznie się z tym czuję będę rodzić CC. Boję się cholernie , że moja blizna jest w niezbyt dobrym stanie zwłąszcza, że mnie szczypie, boję się , że pomimo skurczy będą nadal nieefektywne i tak jak Marceli mała się tylko zmęczy a postęp porodu nie będzie przebiegał prawidłowo i tak będzie CC, a przede wszystkim boję się pęknięcia macicy:(
Mózg mi się od tego aż gotujeAguś86, mantissa, mf, weronika86, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
Angela wspaniałe wiadomości
oby tak dalej
Lali fajnie te pojemniki wyglądają przy tym przewijaku, mniej surowo niż przy łóżeczku
Krysti jak zamontujesz te półeczki wrzuć zdjęcie, ciekawi mnie jak to będzie wyglądało
Dzisiaj i wczoraj wyciągnęła męża na godzinne spacerki, super pogoda i od razu lepsze samopoczucieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 19:06
Krysti, Lali, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylysinka wrote:Angela wspaniałe wiadomości
oby tak dalej
Lali fajnie te pojemniki wyglądają przy tym przewijaku, mniej surowo niż przy łóżeczku
Krystian jak zamontujesz te półeczki wrzuć zdjęcie, ciekawi mnie jak to będzie wyglądało
Dzisiaj i wczoraj wyciągnęła męża na godzinne spacerki, super pogoda i od razu lepsze samopoczuciesa super bo w srodku blyszczące zólte a kupuje retro lampe na parapet w zóltym
rolete chce tez do supialni w kolorze
a niech Ignasia kolory otaczają
lysinka, Jaga, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jestem:D
uff 2 godziny trwało ale śmiesznie było strasznie:D
wyciągali ludzie takie brudy starego sołtysa że aż wstyd:P
że żonę z dziećmi z domu wyrzucił i takie tam:P no śmiech na sali:)
ale ogólnie jestem zadowolona, wybrali na sołtysa kuzyna mojego męża-24 lata chłopaczek, no i do rady też weszli moi kandydaci. a na koniec załatwiłam sprawę progów zwalniających na mojej ulicy:) no bo mam taką super drogę, spokój cisza ale jak się puści jakiś samochód to strach bo to prosta droga i oni szybko jeżdżą. mam nadzieję że się to skończy:)
Jaga chciałaś być sołtysem? o nieee....ja myślę że to trochę niewdzięczna praca, w mojej robocie w biurze siedzę z sołtysem sąsiedniej wsi i to co się nieraz nasłuchałam przez telefon, a ile tych telefonów dziennie miał to głowa mała.
Lali mam taki sam przewijak chyba tylko biały:) powiedz mi co dałaś na niego żeby było miekko? bo ja na razie prowizorycznie położyłam stary przewijak co miałam na łóżeczko ale coś mi tam nie pasuje, słyszałam że są takie specjalne miekkie maty które się daje na górę ale nie wiem jak to wygląda.
Krysti fajne łupy:) Ignacy będzie miał kolorowo jak moja mała:D
no tylko u mnie mniejszy wypas;)
ANGELA gratuluję postępów Martysi:) jeju kangurowaniepewnie nie możecie się z mężem doczekać
cudowne chwile przed wami:)
mantissa, Angela89 lubią tę wiadomość