Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Jutro zaczynam 35 tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 22:14
Anka1501, Agusiek89, lysinka lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale się z mężem uśmialiśmy - żyrandol
Hmm a my dzisiaj znowu dumaliśmy nad imieniemech już trochę mnie męczy fakt, że nie mamy wybranego imienia... Na dzień dzisiejszy jest ADA... przynajmniej jak zamówię literki i okaże się że jednak nie to nie będzie mi szkoda
w końcu to tylko 3 literki, po za tym spokojnie którąś może wykorzystam do nowego imienia hehe nie no żarcik, nie zamawiam literek... ale zobaczymy czy to imię się przyjmie już teraz, czy jednak okaże się że to nie to
A Wy co myślicie o tym imieniu?
Lali, mf lubią tę wiadomość
-
Agusiek89 wrote:Justinka my wytypowaliśmy Olę
a mamy już Madzię
Wybacz- a Adą mam mało sympatyczne wspomnienia ale tym się nie sugeruj rzecz jasna
Brałam pod uwagę Gabrysięi zresztą wśród typów były same imiona takie które mi się z nikim nie kojarzyły
Agusiek89 lubi tę wiadomość
-
No to świetny wybór w takim razie
ta Ada którą znam zawsze w szkole miała okropnie tłuste włochale - fuj, na samo wspomnienie mnie telepie. i taka w ogóle zaniedbana. całą podstawówkę i gimnazjum musiałam to oglądać więc teraz jak wspomnę to aż na wymioty zbiera, grrrr
Wybaczcie to porównanie ale po prostu jak słyszę Ada to z nią kojarzę, ble. -
Agusiek89 wrote:No to świetny wybór w takim razie
ta Ada którą znam zawsze w szkole miała okropnie tłuste włochale - fuj, na samo wspomnienie mnie telepie. i taka w ogóle zaniedbana. całą podstawówkę i gimnazjum musiałam to oglądać więc teraz jak wspomnę to aż na wymioty zbiera, grrrr
Wybaczcie to porównanie ale po prostu jak słyszę Ada to z nią kojarzę, ble.
Bo w sumie u męża w rodzinie jest ale Adriana, ja też znam dziewczynę o imieniu Adriana... ale jako tako samej Ada nieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 23:42
-
Dzień dobry Słoneczka.
Dziękuję za życzenia, urodzino-imieniny wczoraj minęły dosyć spokojnie a teraz po insulince czekam na zrobienie śniadanka... może jakaś jajecznica ze szczypiorkiem... zaraz żołądek do kręgosłupa przyrośnie.
Miłego dnia, ja wybrałam imię ale powiem Wam dopiero jak mała się urodzi:)
buziakiLali lubi tę wiadomość
-
Hej słoneczka
Ania gratki 35 tydzien.
Justinka Ada super imie
A ja witam się po całkowicie nieprzespanej nocy. Ok 24 z bezsilności siedziałam na podłodze i płakałam bo dopadł mnie chyba etap bezsenności. Próbowałam usnąć w każdej możliwej pozycji, nawet materac wytargałam do pokoju , żeby tylko usnąć i ni uja:(
A zaraz muszę wziąć się za porządki śniadanie i moze popołudniu uda mi się choć chwile usnąć.
Nadzieja Ja miałam chyba teraz brany posiewAnka1501, Justinka lubią tę wiadomość