Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Laski
Fasia brzuszek ogromnyale dupka zgrabna dalej! Zazdroszcze
Wiem, ze nie wszystkim podobaja sie pojemniki z ikei ale ja patrzylam na to, zeby bylo funcjonalnie. Chce, zeby wszystko bylo pod reka, bo bede przez caly dzien sama z Pola i Malutka, jedyna osoba ktora mi cos poda to bedzie PolaKapanie tez pewnie bedziemy przerabiac same. Trza se radzic
Gratuluje rozpoczetych tygodni!Aguś86, Fasia, Anka1501, shimmer_lip, misia83 lubią tę wiadomość
-
Liloe przez weekend byłam trzy razy !
chyba nadrabiam zaległości hehe
U mnie zawsze pytali czy był przed tym jak był i zawsze mieli wpisane że nie byłorozumiecie?
Jak wpiszę czop sluzowy i patrzę na to pierwsze zdjęcie - taki długi, brązowy glut to to wyglądało tak samo...liloe lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Hej. Witam się i ja po najgorszej nocy w moim życiu. Poszłam spać o 23.00 obudziłam się o 23.15 i to by było na tyle z mojego spania
a czuje się jak zombi!
po takiej nocy sięgam po magnez musujący, nieźle orzeźwia,ale stosuje tylko w takich wyjątkowych sytuacjach,bo niby też dedykowany dla kobiet w ciąży, ale ..lekarz woli preparaty typowe dla naszego stanusylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:
niestety , mam nadzieje ze się nie powtórzy, nie będę się więcej tak śmiała !!!
hwesta, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Normalnie ciesze się ze kupiłam ten płyn Dzidziuś za 6,5zł
Ja mam jeszcze Bobini i on fajnie pachnie. Ale dziewczyny pisały, że dzieciom nie zmienia się proszków/płynów więc skoro kupiłam też cały zestaw lovela to używam.. i zła jestem.. gdyby miały chociaż delikatny zapach, a tu nic! totalnie nic.. -
nick nieaktualnyTylko wiecie, z tym zapachem jest tak, że im mniej pachnie tym dla skóry lepiej. Kompozycje zapachowe najbardziej alergizują w płynach. A nasze dzieciaczki i ta będą pachniały dzidziusiem i kosmetykami. Im mniej kompozycji w proszku, tym mniejsze ryzyko alergii. Lovela może ma bardzo delikatną tą kompozycję, albo jest jej niewiele. Wg mnie to dobrze
Zresztą ja przy praniu dziecięcych ciuszków i tak ustawiam 3 poziom płukania (mam płukanie zwykłe 1; płukanie extra 2; płukanie skóra wrażliwa 3; hipoalergiczne 4)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 09:46
Gosha, Aguś86, Ulka84, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Liloe pewnie racja ale tak chociaż troszkę by mogło pachnieć
Ja wiem, że i tak dziecko będzie pachnieć sobą, oliwkami itd. Ale teraz bym nos nacieszyła, bo i tak do porodu wszystko wywietrzeje hehe
Ja mam mozliwość ustawienia do 5 płukań. Dałam teraz 3 więc może to też kwestia tego, że się wszystko dobrze wypłukujeliloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny