Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hwesta wrote:A ja już przed porodem nie farbuje , tydzień temu farbowałam a teraz ten miesiąc,6 tyg Max poczekam i pójdę sobie do fryzjera żeby mi zrobiła odrost i chce refleksy jaśniejsze na rudym , coś pomyśle
-
Kurwa ale jestem zła. Żeby to jebany orzeszek grzmotnał.
Właśnie dzwoniła do mnie szefowa , że miała kontrole z ZUS. Nosz kurwa!!!!
Weszli zapytali się czy jestem i wyszli nawet się nie przedstawiając.
aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! jak nie urok to sraczka:( -
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Hejka.
Chyba będę jedyna kwietniówka co nie prasuje WCALE ubranekWczoraj wieczorem zdałam sobie z tego sprawę. U pierwszego też nigdy nie wyprasowałam żadnego ubranka, nie cierpię prasować i żadna siła mnie nie zmusi
Wiem...patologia.
Gratuluję rozpoczętych kolejnych tygodni.
Dzisiejsze wizyty na pewno będą udane, co do tego, to nie mam wątpliwości.
Fasia, brzuch masz cudny i jakie Ty tam chude przeszczepy widzisz? Jesteś bardzo proporcjonalna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 10:54
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak mi czyste wody odejdą to wykąpię się i najpierw najem porządnie, a potem mogę jechać
Fasia, Ty masz faktycznie bardzo podobny kształtem brzuszek do mnie. Tylko ja już mam udka pulchniejsze, bo jestem niewysoka.I brzuszek jakby troszkę niżej.
Ale Ty wyglądasz cudnie:) Spokojnego pobytu w szpitalu.
Na dzień dzisiejszy u mnie +9,5 kg i 97cm Arturka:)
A do fryzjera chciałabym pójść jeszcze przed porodemMoże na Wielkanoc
Zrobię kolor i skrócę jakoś ładnie do ramion, żebym miała z nimi mniej roboty jak maluszek będzie na świecie.
mimka84, Murraya, sylvia007, hwesta, Jaga, Aguś86, mantissa, malinka1984, Gosha, Fasia, MartaAlvi, weronika86, Justinka, lysinka, Rudzia, misia83, shimmer_lip, iwonka1077, Agusiek89, Robotka1, Krysti, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Jestem na L4 od 7 stycznia od momentu kiedy pojawiły się skurcze.
Zatrudniona jestem od 5 sierpnia a we wrześniu dowiedziałam się o ciązy. Szukają dziury w całym bo u tej szefowej już kiedyś pracowałam a dokładniej od 2008 r do 2014r do grudnia kiedy zrezygnowałam z pracy, leczyłam się na nerwice. Potem szukałam pracy w swoim rejonie ale , że nie znalazłam to wróciłam spowrotem do pracy w Łodzi. -
SHIMMER, FASIA pokażcie te swoje blondy na głowie, wiecie ze ja nigdy sama włosów nie pofarbowalam..?! Ale mimo ze ostatnio mąż płacił, wiadomo ze z jenej kasy
nie lubię płacić 130€ co 3 miesiące
a jak dzidziol dojdzie to i wygodniej bedzie w domu to zrobic
KRYSTI ja Cie uwielbiam w tym jasnym blondzie, od ktorego odchodzisz... -
nick nieaktualnyJestem a domku. Badania zrobione.
Zajechałam do decathlonu i Gosha mam piłkę teżbędę kolejną żabą na liściu
też zielona
Zaliczyłam zakupy spożywcze, spacer z psem i właśnie zakopałam się pod kocem i nie zamierzam wyjść do 16!
Powodzenia w szpitalach i na wizytach!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 11:26
mimka84, Gosha, weronika86, Justinka, lysinka, Agusiek89, Amy_ lubią tę wiadomość