Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka
Współczuje nieprzespanych nocy, ja po tygodniu bezsenności teraz mogę zasnąć wszędzie
Fasia gratuluję kolejnego tygodnia, brzuszek fantastycznyte 14 to chyba wszystko w brzuchu masz.
Dziewczyny powodzenia na wizytach i aby te wizyty w szpitalu były najkrótsze, jak się da.
Więcej nie pamiętam, a przeczytałam wszystkoFasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Tylko wiecie, z tym zapachem jest tak, że im mniej pachnie tym dla skóry lepiej. Kompozycje zapachowe najbardziej alergizują w płynach. A nasze dzieciaczki i ta będą pachniały dzidziusiem i kosmetykami. Im mniej kompozycji w proszku, tym mniejsze ryzyko alergii. Lovela może ma bardzo delikatną tą kompozycję, albo jest jej niewiele. Wg mnie to dobrze
Zresztą ja przy praniu dziecięcych ciuszków i tak ustawiam 3 poziom płukania (mam płukanie zwykłe 1; płukanie extra 2; płukanie skóra wrażliwa 3; hipoalergiczne 4)chyba zaraz wrzucę kocyki i wypiorę w loveli z tesco i się przekonam, czy to proszek się zmienił, czy to produkcja dla biedronki gorszej jakości jest.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Torba do szpitala na dziś spakowana
jeszcze tylko kosmetyczkę wrzucę i jakieś przekąski na wieczór
Gosha, liloe, Krysti, sylvia007, Aguś86, malinka1984, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A wczoraj farbowałam sobie włosy farbą Loreal Prodigy kolor Blond-Migdał. Pierwszy raz używałam tej farby i jestem bardzo zadowolona. Wyszedł super kolor ani za ciemny ani za jasny
mimka84, Aguś86, Krysti, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
U mnie druga noc z rzędu koszmarna. Tak mnie pali w nocy zgaga, że aż na rzygi się zbieraW dzień cisza i spokój a w nocy istny ogień! wrr
Ania u mnie też od paru dni jakaś taka wodnista wydzielina się zrobiła, lekko biaława, ale ja biorę też luteinę wiec może dlatego to jest białe. dzisiaj rano jak ją aplikowałam to aż mi trochę na spodnie tego poleciało
Jeśli wyniki mojego wymazu już dzisiaj będą to jadę zakładać pessar to zapytam o to, bo też mnie to trochę zastanawia czy to nie wody przypadkiem.
Fasia, uwielbiam ten Twój ogromny brzucholJest przeuroczy!
U mnie PZU też płaci za 3 doby więc dostanę pare groszy ze ostatnią szpitalną przygodęCieszę się, przynajmniej na ten cholerny krążek będzie. Do tego karta apteczna na 200zł
Fasia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:A wczoraj farbowałam sobie włosy farbą Loreal Prodigy kolor Blond-Migdał. Pierwszy raz używałam tej farby i jestem bardzo zadowolona. Wyszedł super kolor ani za ciemny ani za jasny
No widzisza zachwalam ją już piąty miesiąc
cieszę się i mamy ten sam kolor na głowie
ale przed porodem wracam do białego złota
-
Witam sie po weekendowej przerwie:)
Gratuluję nowych tygodni:)
Ja już po śniadanku i kawce.
W sobotę zaliczyliśmy SR, a po zajęciach udało nam się kupić fotelik w przyzwoitej cenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 10:44
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny