Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ginekolog, rodzinny whatever. Jest na 100% wiec mysle ze nikt nie bedzie mial problemu wypisac. Recepta wazna jest 30 dni wiec jeszcze wczensie, chyba ze w miejscu data realizacji wpisza jakas polowę marca czy cos . Ew mozna ja saobie przechowywac w lodowce ja Liloe i tez git. Opcji jest wiele
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 13:49
KasiaKwiatek, Fasia, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra w środę poproszę ginkę, wykupię pod koniec ważność za 29dni. Sama szczepionka też przecież ma swoją datę ważności. Bambi a czy ją potem w lodówce trzymać? I kiedy ją wziąć do szpitala? Jadąc rodząc czy lepiej jak mój K przywiezie? Kiedy oni szczepią?
Bambi85, Fasia lubią tę wiadomość
-
Murraya wrote:Mam pytanko, a ile takowa szczepionka kosztuje? Są jakieś refundacje?
ceny delikatnie co 3 miesiace sie zmieniaja, ale ogolnie w tych okolicach oscylująFasia, Murraya, Agucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
IWONKA dlatego Ci pisze zebys sie nie martwila, i tak dlugo uchowalas sie bez infekcji, niestety ciaza im sprzyja. Ja ostatnio juz mialam bakterie pojedyncze wiec pewnie w marcu tez juz mi cos wyjdzie, choc zintensyfikowalam zapijanie zurwawiną P
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Bambi jaka jest pełna nazwa? Wiem, że Engerix Junior ale tam chyba jest ile mg/ml. Wiesz może? Chciałabym zadzwonić do mojej apteki czy mają, a recepta jest z mężem w pracy w schowku samochodu
, ale mysle ze jak zapytasz w aptece i engerixa z przeznaczeniem dla noworodka beda wiedziec na bank
liloe lubi tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Macie już plany porodu? Ja mojego poprzednio nie zdążyłam z nikim omówić, a co się napisałam
Chciałam z niego skorzystać z drobnymi modyfikacjami wynikającymi z doświadczenia, ale cholera mąż mi laptopa wyczyscil bez mojej wiedzy i tylko tam był zapisany. Pozostaje mi przeszukać dokumenty czy się przypadkiem jakiś wydrukowany nie zawieruszyl i przepisać, gdyby był. Aż mnie trzęsie gdybym musiała pisać od nowa. Ostatnio straciłam na to kupę czasu...
po 36tc będę pewnie wiedziała dopiero
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Witajcie moje drogie a powiedzcie mi jak to jest z porodem w wodzie konczacym sie w wodzie myslalyscie o takim rozwiazaniu? Ja sie zastanawiam miedzy normalnym na fotelu a w wannie podobno wtedy nie nacinaja krocza unika sie tego . Woda dziala rozluzniajaco to akurat fakt hmm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 14:10