Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi się właśnie podoba poród we wodzie, ale u nas w żadnym szpitalu nie ma możliwości urodzenia we wodzie. W jednym jest wanna, ale tylko na czas 1 fazy druga już jest normalnie na łóżku bez wody. Podobno taki poród jest latwiejszy do zniesienia, ale nie mam porownania
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no właśnie juz nie, byl tak w styczniu, a teraz 13.02 miednicowo i wydaje mi sie ze jest tak dalej , zobacze w piatek. Dlatego dobrze ze mi shimmer przypomniala, ze w sumie ja tez nie wiem jak rodze
. Chociaz tez juz mialam mysli, podobne do Twoich, bo Leon ma bardzo duza glowe
, ze moze tak mialo byc i lepiej, zeby sie nie odwrocil. Sama nie wiem. I tak na to wplywu nie mam .
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:no właśnie juz nie, byl tak w styczniu, a teraz 13.02 miednicowo i wydaje mi sie ze jest tak dalej , zobacze w piatek. Dlatego dobrze ze mi shimmer przypomniala, ze w sumie ja tez nie wiem jak rodze
. Chociaz tez juz mialam mysli, podobne do Twoich, bo Leon ma bardzo duza glowe
, ze moze tak mialo byc i lepiej, zeby sie nie odwrocil. Sama nie wiem. I tak na to wplywu nie mam .
Dużą, tzn? Ja się dowiem 06.03 ile waży i jak leży, ale obstawiam, że dalej tyłkiem wypięta na świat
-
Pierwsza pralka się właśnie pierze
u Baśki ogarnięte
jeszcze ze dwie praleczki i będzie zrobione, w tym momencie bardzo się cieszę, że ona jest na 8 kg wsadu
jutro rano gin, potem coś poprasuję, w środę od taty przywiozę dyliżans Baśkowy i jakoś tak się dzidziusiowo w mieszkaniu robi 
Bambi85, lysinka, iwonka1077, Rudzia, Agusiek89, Fasia, Murraya, Justinka, Amy_, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
no ostatnio tak o ponad 2 tyg wyprzedzal wiek ciazy, HC 30cm z kawałeczkiem, BPD tez spore, juz mialam schize ze cos nie tak, ale budowa mozgu ok, komory symetryczne wiec chyba ma to po mamusililoe wrote:Dużą, tzn? Ja się dowiem 06.03 ile waży i jak leży, ale obstawiam, że dalej tyłkiem wypięta na świat

. Kiedys na wakacjach jak chcialam sobie kupic kapelusz to nie mieli takich duzych
.
No ja podejrzewam, ze tez dupka caly czas na dole, jak kiedys kopal na gorze i po bokach to teraz glownie po pecherzu ze az boli
-
Zakooooochaaaalam sie!!!

Jest boski,nie za wysoki, lekki, super!
fotelik tez okej
spacerowki nie wyciagalam
ale na pewno tez jest extra 
BAMBI tez dostalam nowy nodel torby
a bylam pewna ze bedziw stara bo taka byla na stronie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 14:53
iwonka1077, Bambi85, Aguś86, Agusiek89, lysinka, malinka1984, misia83, Robotka1, Jaga, Lali, liloe, shimmer_lip, Fasia, Murraya, weronika86, Gosha, Justinka, haneczka, Amy_, KasiaKwiatek, Nadzieja84 lubią tę wiadomość