Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi się właśnie podoba poród we wodzie, ale u nas w żadnym szpitalu nie ma możliwości urodzenia we wodzie. W jednym jest wanna, ale tylko na czas 1 fazy druga już jest normalnie na łóżku bez wody. Podobno taki poród jest latwiejszy do zniesienia, ale nie mam porownania
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no właśnie juz nie, byl tak w styczniu, a teraz 13.02 miednicowo i wydaje mi sie ze jest tak dalej , zobacze w piatek. Dlatego dobrze ze mi shimmer przypomniala, ze w sumie ja tez nie wiem jak rodze
. Chociaz tez juz mialam mysli, podobne do Twoich, bo Leon ma bardzo duza glowe
, ze moze tak mialo byc i lepiej, zeby sie nie odwrocil. Sama nie wiem. I tak na to wplywu nie mam .
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:no właśnie juz nie, byl tak w styczniu, a teraz 13.02 miednicowo i wydaje mi sie ze jest tak dalej , zobacze w piatek. Dlatego dobrze ze mi shimmer przypomniala, ze w sumie ja tez nie wiem jak rodze
. Chociaz tez juz mialam mysli, podobne do Twoich, bo Leon ma bardzo duza glowe
, ze moze tak mialo byc i lepiej, zeby sie nie odwrocil. Sama nie wiem. I tak na to wplywu nie mam .
Dużą, tzn? Ja się dowiem 06.03 ile waży i jak leży, ale obstawiam, że dalej tyłkiem wypięta na świat -
Pierwsza pralka się właśnie pierze
u Baśki ogarnięte
jeszcze ze dwie praleczki i będzie zrobione, w tym momencie bardzo się cieszę, że ona jest na 8 kg wsadu
jutro rano gin, potem coś poprasuję, w środę od taty przywiozę dyliżans Baśkowy i jakoś tak się dzidziusiowo w mieszkaniu robi
Bambi85, lysinka, iwonka1077, Rudzia, Agusiek89, Fasia, Murraya, Justinka, Amy_, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
liloe wrote:Dużą, tzn? Ja się dowiem 06.03 ile waży i jak leży, ale obstawiam, że dalej tyłkiem wypięta na świat
. Kiedys na wakacjach jak chcialam sobie kupic kapelusz to nie mieli takich duzych
.
No ja podejrzewam, ze tez dupka caly czas na dole, jak kiedys kopal na gorze i po bokach to teraz glownie po pecherzu ze az boli -
Zakooooochaaaalam sie!!!
Jest boski,nie za wysoki, lekki, super!fotelik tez okej
spacerowki nie wyciagalam
ale na pewno tez jest extra
BAMBI tez dostalam nowy nodel torbya bylam pewna ze bedziw stara bo taka byla na stronie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 14:53
iwonka1077, Bambi85, Aguś86, Agusiek89, lysinka, malinka1984, misia83, Robotka1, Jaga, Lali, liloe, shimmer_lip, Fasia, Murraya, weronika86, Gosha, Justinka, haneczka, Amy_, KasiaKwiatek, Nadzieja84 lubią tę wiadomość