Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:A jA witam się z poczekalni mojego gina, do którego dziś umowilam się na cito, choć wizytę miałam mieć dopiero za tydzień. Jednak moje ciśnienie już nie jest podwyższone a postanowiło zwariowac i skacze strasznie. Od 150-180/120. Także tego...wyczuwam szpital...
Bambi85, sylvia007, weronika86, lysinka lubią tę wiadomość
-
a jeszcze się wam poskarżę, moje dziecko ma główkę jak to lekarz określił " pod spojenie łonowym " i jak tylko trochę posiedzę albo poędę w pozycji półleżącej, to od razu pojawia mi się taki ból miesiaczkowy i kłuje mnie w szyjce ( przynajmniej tak myślę, że to szyjka).
-
Ida trzymam kciuki!!
Dziwczyny a ja wlasnie bylam w laziece i zobaczylam pol gaci mokrych ;/ to na pewno nie siki ani nie sluz..przypomina bardziej jakbym sie oblala woda tam.. dzis troche przy tym wozku sie nameczylam az zaczelo ciagnac w brzuchu i musialam sie polozyc.. myslicie ze moga to saczyc sie wody czy wpdy odpöywaja od razu ? -
Ida my tu chyba wszystkie odetchnełyśmy, że konsultuje to ciśnienie, bo ono nawet wcześniej było u Ciebie niepokojące. Trzymam kciuki i napisz nam koniecznie co lekarz postanowił!!!
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Ida trzymam kciuki!!
Dziwczyny a ja wlasnie bylam w laziece i zobaczylam pol gaci mokrych ;/ to na pewno nie siki ani nie sluz..przypomina bardziej jakbym sie oblala woda tam.. dzis troche przy tym wozku sie nameczylam az zaczelo ciagnac w brzuchu i musialam sie polozyc.. myslicie ze moga to saczyc sie wody czy wpdy odpöywaja od razu ? -
Ok jestem i doczytałam
Fasia, Haneczka superowe brzuszki!!! chyba wszystkie kg macie w brzuchu nigdzie po za tym
Dziękuję wszystkim za opinie dotyczącą imieniasprostuję, że myślimy nad ADA, czyli tą najkrótszą wersją... chodzi o to że przypuszczam że i tak nikt nie będzie do niej mówił pełnego imienia, więc po co, a zależało nam na krótkim imieniu.... ciągle się waham, nawet jak mąż wychodząc do pracy powiedział pa Aduś... to tak dziwnie hehe
Rudzia - super wózeczekja też mam granatowy
ech też bym chciała nowy wózio.. ale może przy trzecim hehe
teraz ten po synku jest w 100% sprawny i nie zniszczony, więc szkoda kasy, za to jest na inne rzeczy
Ja wczoraj wyprałam kocyk, otulacz do fotelika, ręcznik... zostały mi jeszcze pieluchy tetrowe... ale chce jeszcze z 3-4 dokupić więc się wstrzymamno i co miałabym wszystko gdyby nie fakt że brak ochraniacza na łóżeczko, prześcieradeł
fakt mam coś po synku, ale kolorystycznie odpada, no i trochę to przyniszczone... jutro jadę na łowy może coś się uda
Ida trzymam kciuki aby było ok! Dobrze że pojechałaś.
Wszystkie dzisiaj wizytujące - POWODZENIA.haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem jak Wy znosicie siedzenie w domu, ale ja, od kiedy zaopatrzyłam się w całą wyprawkę, poprałam i poprasowałam 90% rzeczy, odczuwam NUDĘ!
I ona mnie jakoś tak zniechęca do wszystkiego. Potrafię cały dzień siedzieć taka zmarnowana i nie mam ochoty nawet filmów oglądać. Zawsze wszędzie było mnie pełno. Ja chcę już bobaska, lata, spacerków i czegoś konkretnego do roboty!
Dzisiaj postanowiłam zerwać z nudą, zrobiłam 2 pralki, pojechałam na miasto, ugotowałam zupkę, 2 danie, odwiedziłam teściową i czekam na męża.Nie dałam sobie nawet 5 minut na nudę.
Amy możesz sobie wyedytować tą kaczkę z fajnej mamy, bo jej się algorytm chyba popierniczył
Ida o oł, nie wiedziałam, że masz takie skoki. Napisz co i jak potem. Ja ciśnienie niby mam w normie, czasem nawet za niskie (85/60), ale za to tętno wysokie. Zawsze ok 90. To tak ma być?
Rudzia wózek pierwsza klasaPołączenie bieli i granatu jest świetne.
Co do wód, zrobiłabym test na Twoim miejscu, jeśli dalej będziesz obserwować takie "wycieki"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 16:09
-
haneczka Ty się zastanawiasz czy 90 jest ok a ja jak mierzyłam to raz miałam 127 a raz 140... też wczoraj o to pytałam czy to normalne.. bo wiem że w ciąży ma się lekko ponad normę ale na pewno nie ponad 100... no ale nie uzyskałam rady, więc pewnie tak bywa
haneczka lubi tę wiadomość