Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justinka wrote:haneczka Ty się zastanawiasz czy 90 jest ok a ja jak mierzyłam to raz miałam 127 a raz 140... też wczoraj o to pytałam czy to normalne.. bo wiem że w ciąży ma się lekko ponad normę ale na pewno nie ponad 100... no ale nie uzyskałam rady, więc pewnie tak bywa
-
Ja nie wiem jak to z tymi wodami czy uplawami.. ciezko cos doradzic. Ja nie raz jestsm zalana tak ze bielizna wyglada jak osikana ale nigdy mnie to nie niepokoilo. Nawet sobie tym gloay nie zaprzatalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 16:18
-
Justinka wrote:haneczka Ty się zastanawiasz czy 90 jest ok a ja jak mierzyłam to raz miałam 127 a raz 140... też wczoraj o to pytałam czy to normalne.. bo wiem że w ciąży ma się lekko ponad normę ale na pewno nie ponad 100... no ale nie uzyskałam rady, więc pewnie tak bywa
Nie wiem czy to normalne czy też nie.
-
nick nieaktualnyNo spakowałam torbę. Mam tylko zagwozdkę. Co bierzecie jako pierwsze ciuszki? Ja chciałam body z krótkim rękawem i pajacyka, no i czapeczkę. A teraz się zastanawiam bo na stronie szpitala mam kaftanik i śpiochy zapinane na ramionach. Mam jedne tylko, bo nie lubię takich...no i nie wiem
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:No spakowałam torbę. Mam tylko zagwozdkę. Co bierzecie jako pierwsze ciuszki? Ja chciałam body z krótkim rękawem i pajacyka, no i czapeczkę. A teraz się zastanawiam bo na stronie szpitala mam kaftanik i śpiochy zapinane na ramionach. Mam jedne tylko, bo nie lubię takich...no i nie wiem
KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:koło 100 moze byc, JUSTINKA 140 na moj gust za duzo, ale chyba nie tak stale co? jak to sie bedzie powtarzac poszlabym zrobic ekg, moze jakies czestoskurcze Ci sie wlączaja ( choc wtedy powinno byc jeszcze szybciej), trzeba obserwowac koniecznie
Ogólnie pikawy mam ok 2x dziennie, ale w poprzedniej ciąży też coś takiego kojarzę... -
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:No spakowałam torbę. Mam tylko zagwozdkę. Co bierzecie jako pierwsze ciuszki? Ja chciałam body z krótkim rękawem i pajacyka, no i czapeczkę. A teraz się zastanawiam bo na stronie szpitala mam kaftanik i śpiochy zapinane na ramionach. Mam jedne tylko, bo nie lubię takich...no i nie wiem
wersja na cieply dzien i na chlodny dzien + zestaw na 62 gdyby mala okazala sie...duza
tam mam body, pajacyka, kaftanik, polspiochy, spiochy i polarowy cieply ale cienki pajac plus kocyk do otulenia
Bambi85, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
i wzięłam głównie pajace, bo są najwygodniejsze... oraz 2 komplety body z długim rękawem, ale rozpinane również z przodu + półśpiochy...
A zaraz po urodzeniu niech zapakują w pajacaKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
JUSTINKA to na pewno nie jest normalne, moze masz cos z serduchem, ale na spokojnie. Skoro jest krotkotrwale i samoprzechodzi to polbiedy. Tylko ze ciezko bedzie to uchwycic w spoczynkowym ekg, moze jak czesto Ci sie to zdarza i niepokoi to kardiolog i holter ekg ?
A sprobuj w czasie takiego epizodu nabrac duzo powietrza do płuc i powoli przez zamknięte "zasznurowane" usta wypuścić, tak kilka razy mozna powtórzyc.
KASIAK ja tez bym brala to co wygodniej mi ubierac, przeciez Ci nie odmowia przyecia bo bedziesz miala pajaca. Ja jeszcze nie wiem co spakowac malemu, ale pewnie tez pajac bedzie i jak NY planuje przyszykowac kilka zestawow w zaleznosci od pogody, w szpitalu skorzystamy ze szpitalnych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 16:35
Gosha, Justinka, Murraya, Aguś86 lubią tę wiadomość