Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Super RUDZIA
no własnie chciałam napisac ze tez masz nową, nie jest glupia jak na takie co dodaja do wozków nie?
Kurcze znowu sie zaczelam zastanawiac czy nie wymienic na granatowy . Te wieczne dylematy mnie wykoncząRudzia, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Bambi nie myśl za dużo
. Nawet sie nade mna zlitowal w weekend i zamowil mate edukacyjna, ktora chcialam a byla akurat w mega promocji, po tym jak dwa dni rozkminialam czy na pewno potrzebuje maty edukacyjnej w 8 miesiacu ciazy:P, a mialam juz w tym miesiacu nic nie kupowac ( dobrze ze luty w sobote sie konczy sesese)
Rudzia, lysinka, Aguś86, Agusiek89, weronika86, Gosha, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czyli skurcze bh pod koniec ciazy sa juz bolesne? Kurde myslalam, ze tylko brzuch twardnieje, a to nie boli jako tako, pewnie przy pierwszym bolesnym skurczu bym juz alarm wlaczyla ze rodze
mnie tylko czasem kłuje jakby szyjka podczas chodzenia, moze cos sie skraca, a moze mala tak naciska.... Wszyscy mi mowia ze brzuch mam nisko, ale wiem po sobie ze nacisk na przepone jest ogromny, nie czuje zadnej ulgi wiec bzdury mi wmawiaja;) a ze on rosnie wzdluz nie wszerz to przez to miedzy brzuch a uda ciezko reke wsadzic jak siedze
wczoraj skonczylam prasowac
uwaga mam 80 szt body w rozmiarze 56-68 z zadnych nie moglam zrezygnowac takie sa sliczne
)) i umowilam sie dzis na wizyte przedporodowa z polozna bo wynajmuje mieszkanie w innej miejscowosci niz jestem zameldowana i sama musze sie im na poczatku pokazac
a ze mieszkamy calkiem sami to chcialabym miec szybka wizyte poloznej po porodzie, bo tydzien czy 2 od narodzin to ja bede juz sobiei na pewno lepiej radzic i wielu rzeczy sie naucze
Gosha lubi tę wiadomość
-
MIMKA to pewnie predzej tak jak mowisz. Ja chce wlasnie łózko w sypialni wymienic, w sumie nic mu nie jest poza tym ze kolor nie taki i wiesz ze moj maz juz tez jest na etapie ze potrzebujemy nowego łóżka:P a wcale sie tak nie napracowalam nad nim. Ale chyba go zepsulam, za nim sie poznalismy byl bardzo oszczedny .
mimka84 lubi tę wiadomość
-
a ja zjadłam obiad wlaczyłam tv: porody na polsat cafe i się poryczałam!!! to nie na moje nerwy! wyparłam klocki w loveli z tesco ( proszku ) i powiem tak pachną bardziej niż prane w płynie z biedry, ale to i tak nie to co kiedyś