Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No wpadnie ja tak samo jak Ty mam problem żeby np odkręcić butelkę. Koszmar
W takim razie będę sobie parzyć pokrzywe
Kładę się jeszcze. Mąż wyszedł do pracy, kot nakarmiony wiec ja do spania -
Hej kochane
Wstałam nawet w miare wyspana, móie w miare bo pieseł mi narobił w pokoju w nocy i mnie o tym raczyła powiadomić. Więc sprzątanie i oglądanie całego domu czy gdzieś przypadkiem jeszcze nie narobiła, potem mi skamlała pod łóżkiem , żeby ją wziąć do siebie a o 7 mój syn płakał bo babcia jak zwykle nie zapytała się co dziecko chce do szkoły i zrobiła mu serek a on chciał kanapke z czekoladą.
Jutro wizytacja u ginekologa i jak sobie pomyśle , że mam tyle godzin tam siedzieć to już mi się płakać chce. -
Iwonka gratki, Aguś ja się boję ze jak u mnie się zacznie to będę męczyła się jak z Marcelim, skurcze są nieefektywne i nie rozwierały szyjki , do tego dzidka mi się męczyła. A jeden szpital mam 40 km a drugi 70 ponad od domu.
iwonka1077, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElo Kochane
Gratki nowych tygodni.
Wczoraj miałam tak chu..wy dzień, że wolę zapomnieć... Starczy powiedzieć, że nasze wspaniałe państwo i fiskus dowalili nam opłatę 12tys niespodziankęponiekąd można się było spodziewać ale do ostatniej chwili mieliśmy nadzieję, buuuu
Dziś już mi lepiej. Przyjdzie paczka z klinem, staniczkiem, butelką aventa i kolorowymi pieluchami tetrowymiczekam też na pościel od kokainy
i rożek
Mam kolejną partię prasowania ciuszków - bo ja prasuje zawsze, nam też, nie cierpię twardych ciuchów
Zostało mi tylko obicie wózka, fotelika i rożek do prania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 08:33
-
nick nieaktualny
-
Witam
Uuu Ida, współczuję :* mi dzisiaj też ciśnienie skoczyło lekko (148/89), leżę i obserwuję...
Angela, to cudownie, że mogliście już przytulić Martynkę! Zobaczysz, ani się obejrzysz i już będziecie razem w domu!
Czy wy też tak macie że jednego dnia wstajecie i brzuch jest oooggrrooommnyyy, ledwo się toczę a są dni jak dzisiaj że patrzę w lustro i się zastanawiam gdziw on się podział
Wczoraj na sr mieliśmy wykład o karmieniu piersią... Troszkę mnie przeraża ten temat. Chcę karmić przynajmniej pół roku ale dopiero chyba wczoraj zdałam sobie sprawę jakie to poświęcenie ze strony matki i jaki ogromny wysiłek... Mam nadzieję, że znajdę w sobie tyle siły i samozaparcia
Kurde, u męża w pracy jest jakaś epidemia dziwnej grypy. 10 osób już jest na zwolnieniu, w kopalni w której czasem pracuje brakuje obsady na całą jedną zmianę. On już zaczął smarkać i kichać a ja dzisiaj... Jak nas ratować!?KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Gosha Kuba fajne imię, Jakub Krzysztof pasuje do siebie
Klaudia urocza piłeczka
Iwonka gratuluję kolejnego tygodnia
Obudziłam się o 6, potem tylko drzemałam i jakaś taka nieprzytomna jestem, ehhh.
Z rana też nie jestem w stanie butelki odkręcić, później na szczęście mija, a obrączkę przełożyłam na razie na lewą rękę - tam mam trochę luzu jeszczeGosha, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
ADK - ja kaszlę od dwóćh dni - dzisiaj 3, ale powiem Ci że wczoraj na noc posmarowałam się vicksem ta maść wygrzewająca. Mąż mi plecy wysmarował - kazałam dużo tej maści dać i porządnie wetrzeć. ja się z przodu wczesniej posmarowałam i grzało mnie z 2 godziny. dzisiaj już czuję się o niebo lepiej
-
Hej
Ja wczoraj zrobilam zamowienie na allegro u r_p77, wydalam 400 zl, ale teraz w sumie potrzebuje juz tylko ubranko lozeczka, jakies przescieradla, ochraniacz i falbane. A no i najwazniejsze, musze kupic baleriny na wyjscie ze szpitala i na wiosne, jakas fajna narzutke na siebie. Karmnik jeden mam miekki, po porodzie kupie jeszcze jeden i wystarczy.
Iwonka gratuluje rozpoczetego tygodnia
Werka wspolczuje choroby chlopakow, chory facet jest jak male dziecko! Duzo drowka dla nich
Gosha Jakub Krzysztof bardzo ladnie. U nas na tapecie jest teraz Igaale chyba postanowione bedzie po porodzie jak ją zobacze
Gosha, iwonka1077, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:Fasia długo czekać trzeba na przesyłkę od kokainy ??
czyli szybko
iwonka1077 lubi tę wiadomość