Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wy chore jesteście i żle się czujecie a ja się czuje żle pomimo , że jestem zdrowa. Pierdziele dzisiaj przeleże cały dzień też mi się coś należy, nawet się nie przebiore z pidzamy:D
Kasia to wam dowalili podatku , współczuje Wam.
Amy nie spodziewaj się , że te cyferki zaczną rosnąć:DDDDDDDTeraz już ostro z górki i będzie po wszystkim.
Gosha a ty nadal zajmujesz termin 11 marca? Czy coś się zmieniło? Może by tak liste jakąś wymącić , zwłąszcza , że już mamy jedną mamusie , niektóre znają date porodu ( CC) za moment będzie przydatna.Amy_, lysinka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Dzisaij przewiduję, że moje dziecko będzie cały dzień spało! Wczoraj tak kaszlałam, że ta wiercidupka przez to że nie wiedział co się dzieję "kaszlała" razem ze mną
za kazdym razem podskakiwał i wiercenia nie było końca
dziisja już widzę niewzruszenie śpi nawet jak czasem zakaszle
Gosha, KasiaKwiatek, iwonka1077, Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość
-
U mnie dzidzia robi się coraz bardziej leniwa. Rano tylko czkawka, dopiero koło 10-11 mnie nawala kopytakami. Za to wieczorem tańcuje jak ta lala, do 2 w nocy. Oj coś czuję, że imprezowa z niej dziewuszka będzie
lysinka, Amy_, Krysti, Murraya lubią tę wiadomość
-
Co do karmienia, ja tez sie boje jak to bedzie, jestesmy z Pola same w domu do wieczora, jesli trafi mi sie dziecko ktore bedzie non stop wisiec na cycku, to nie dam rady. Pola nie moze byc zaniedbana, bo to by na nia zle wplynelo,poza tym musi tez jesc i byc umyta i ubrana
ciekawe jak to bedzie.
Kwiatek 12 tysiecy?? Fak.. -
Dzień dobry
Ja pierd... Przespałam sie z tymi imionami i znowu mi cos nie pasuje, tymbardziej ze doczytałam tłumaczenie Jakub na hiszpański... Jaume brzmi ok, ale jeszxze sie tłumaczy na Diego i Santiago... Łooo matko Santi to najbrudniejszy mechanik z 3 cm osadem na zębach u mnie w firmie...wiec znowu mi cos nie pasuje
ADK ja mam to samo, dzisiaj wstaje piękny zgrabniutki brzuszek ale na wadze az 85kg (WTF?!) nie wiem co jest grane, pewnie woda sie zatrzymuje coraz bardziej. A np w niedziele jak miała sesje zdjęciowa to brxuch mi tak wywalilo i był taki jakiś rozlany... Ogromny wrecz... Bedzie słoń na zdjęciach -
Klaudia90 wrote:U mnie dzidzia robi się coraz bardziej leniwa. Rano tylko czkawka, dopiero koło 10-11 mnie nawala kopytakami. Za to wieczorem tańcuje jak ta lala, do 2 w nocy. Oj coś czuję, że imprezowa z niej dziewuszka będzie
ja się cieszę, bo Olek w nocy śpi ładnie nigdy mnie nie wybudzil, nawet jak się przekrecam w nocy to śpi
ale podejrzewam że będzie złośliwy i może mu się to zmienić po urodzeniu
KasiaKwiatek, lysinka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Dobry dzień.
Kasia kwiatek pokażesz jakie zamówiłas ptieluchy? Bo kupiłam w pepco parę ładnych ale Trzeba jeszcze. A i jak byście mogły to dajcie link do tek kokainy bo chce ochraniacz kupić już jeszcze.ąWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 08:55
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Amy nie mów tak! Mój dzieć jest strasznie złośliwy! Jak jesteśmy sami to się wierci i dokazuje a jak tylko ktoś się do nas zbliża to sie uspokaja. Więc pewnie przy ludziach będzie aniołkiem a jak będziemy sami to da mi popalić
No czas jaki bedzie nam zajmować karmienie jest przerażający. Minimum 8 razy na dobę po około 30 minut plus odbijanie, przewijania... A nocy to ja już sobie w ogóle nie wyobrażam. Ale Pani na szkole tak nam nawrzucała do głowy o wyższości mleka nad mieszanką że normalnie strach mieszankę podać bo zmieszała je z błotem!
Co do pieluch tetrowych to ja się wczoraj wkurzyłam na maksa! Kupiłam 10szt w sklepie, wyglądały porzadnie a po praniu już się niektóre porozchodziły a przy prasowaniu się pozaciągały! Szlag by to trafił!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 09:00
Amy_, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
JAGA ja optymistycznie trzymam sie terminu 1 kwietnia, nic mi nie zmieniać por favor! A tak naprawdę nie wiem nic ponadto co wam pisałam ze do tego 11 marca mam wytrzymać jakos, potem wywołanie lub cesara w zależności od stanu zdrowia. W praktyce zobaczymy jak to bedzie wyglądało, czekam na tel ze szpitala...
Ale tez jestem za utworzeniem nowej dodatkowej listy zeby było przejrzyście na pierwszej stronie. Mamy co prawda tylko 2 rozpakowane mamusie, ale sama jsk wchodzę na inne watki to lubię jak na pierwszej stronie jest rozpiska wszystkiego, wiadomo jak sie sprawy maja w danym miesiącuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 09:03
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:KasiaK. o 11:35 kolejny odcinek pamiętnika położnej
chyba że już oglądasz bo ja zapomniałam
włączę 11.30
Wy mi nawet nie mówicie z tą kasą, fak fak fak, wczoraj myślałam, że się zapłaczę. Po rozmowach z moim K, tesciami już mi dzisiaj lepiej. Ale wkurwia, że ktoś na twoich ciężko zarobionych pieniądzach kładzie łapę...i opodatkowuje tak faktycznie drugi raz