Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się po tragicznej nocy
Klaudia super brzuszek
Iwonka gratki
Ida mam nadzieje, ze wszystko dobrze będzie z Tobą. Swoją drogą wydaje mi się, że gin Cie trochę zaniedbal.
Asica dzieci na początku nie widzą kolorów wiec nie ma znaczeniana początku widzą biały, czarny a po jakimś czasie dopiero czerwony.
Kasia powodzenia z tą walką z fiskusem. Ja dla odmiany walczę z ubezpieczycielem a stawka jest 20 tys
Nie wiem co jeszcze miałam pisaćJaga, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Witam się po tragicznej nocy
Klaudia super brzuszek
Iwonka gratki
Ida mam nadzieje, ze wszystko dobrze będzie z Tobą. Swoją drogą wydaje mi się, że gin Cie trochę zaniedbal.
Asica dzieci na początku nie widzą kolorów wiec nie ma znaczeniana początku widzą biały, czarny a po jakimś czasie dopiero czerwony.
Kasia powodzenia z tą walką z fiskusem. Ja dla odmiany walczę z ubezpieczycielem a stawka jest 20 tys
Nie wiem co jeszcze miałam pisać -
nick nieaktualnyAnka jesteś moją bratnią duszą na forum jeśli chodzi o karmienie piersią
nie wiem, ale dla mnie było to naturalne, przyjemne i nieklopotliwe
teraz już też mam to charakterystyczne mrowienie w cyckach
produkcja powoli rusza
Amy ja piorę ochraniacze w 30 stopniach według instrukcji, nic im się nie stanie na pewno a jakoś taki prosto z produkcji materiał nie chcę dziecku wkładać
Amy_, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Spalam godzinę od 23 do 24 a potem dopiero godzinę nad ranem. Tak mnie bolaly biodra i krzyż, że nie było opcji leżenia.
czasem mam taką noc że da się przespać praktycznie całą, ale częsciej chyba mam tak jak opisałaś.. ale chyba więcej mi się uda przespać niż tobie. już niedługo zostałotylko pytanie kiedy po urodzeniu noc będzie przespana
ale wole to niż bóle krzyzowo łonowo kulszowe
-
Anka1501 wrote:Spalam godzinę od 23 do 24 a potem dopiero godzinę nad ranem. Tak mnie bolaly biodra i krzyż, że nie było opcji leżenia.
mi tez biodra dają sie we znaki. Wogole mam jakas fobie, boje sie spać, ze sie przekręcę na plecy i tak bede spała cała noc, i sie cyckami uduszę i cos małemu sie staniejak sie budzę w nocy i przypadkiem jestem na plecach to Iuz potem spać z nerwów nie moge i czekam na ruchy maluszka...Skąd sie takie rzeczy biorą w ciaxy..?! Tysiące myśli...
-
Asica wrote:A czarny i biały to nie kolory? Hahaha a tak serio doskonale to wiem i właśnie o to chodzi żeby jak zaraz będą widzieć to żeby nie było ich za dużo.
Kolory rozwijają, nie sądzę żeby dobre było ograniczanie kolorów. Wiadomo nie jakieś pstrokateKasiaKwiatek, Amy_, Bambi85 lubią tę wiadomość