X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lali Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia chce zakryc szuflade :)
    A jak te ochraniacze od kokainy po praniu wygladaja? Amy Ty zamawialas ochraniacz? Pralas :)??

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po tragicznej nocy :(

Klaudia super brzuszek
    Iwonka gratki

Ida mam nadzieje, ze wszystko dobrze będzie z Tobą. Swoją drogą wydaje mi się, że gin Cie trochę zaniedbal.

Asica dzieci na początku nie widzą kolorów wiec nie ma znaczenia ;) na początku widzą biały, czarny a po jakimś czasie dopiero czerwony.

Kasia powodzenia z tą walką z fiskusem. Ja dla odmiany walczę z ubezpieczycielem a stawka jest 20 tys ;)

Nie wiem co jeszcze miałam pisać :/

Jaga, iwonka1077 lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali zamawialam ale nei prałam i w sumie nie chce mi się ich prać nawet :P

Lali, weronika86 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muszę te ochraniacze wyprać? :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula czemu tragiczna?

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do karmienia - faktycznie wymaga poświęcenia i masę czasu ale wszystko się da ;) ja będę karmić tak 10-12 miesięcy.

KasiaKwiatek, Gosha, Murraya, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jeszxze pytanko... Ile pozycji maja wasze łóżeczka..? Przy pierwszym miałam 3... Myślałam ze to standard, dopiero teraz zajarzylam ze ja mam 2 -po środku i na samym dole.

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie znôw skurcz dorwał bolący taki jak ostatnio ,czuje ze w Marcu urodze :D

• Klaudia90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha W moim są 3 poziomy

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Anula czemu tragiczna?

Spalam godzinę od 23 do 24 a potem dopiero godzinę nad ranem. Tak mnie bolaly biodra i krzyż, że nie było opcji leżenia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha ja tez dwa mam po srodku i na dole samym.

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha przeważnie są 3 ale często widzę 2 poziomy. Ja mam 8 ale to dostawka 3w1 wiec inna bajka

Gosha, liloe lubią tę wiadomość

• Asica Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Witam się po tragicznej nocy :(

Klaudia super brzuszek
    Iwonka gratki

Ida mam nadzieje, ze wszystko dobrze będzie z Tobą. Swoją drogą wydaje mi się, że gin Cie trochę zaniedbal.

Asica dzieci na początku nie widzą kolorów wiec nie ma znaczenia ;) na początku widzą biały, czarny a po jakimś czasie dopiero czerwony.

Kasia powodzenia z tą walką z fiskusem. Ja dla odmiany walczę z ubezpieczycielem a stawka jest 20 tys ;)

Nie wiem co jeszcze miałam pisać :/
    A czarny i biały to nie kolory? Hahaha a tak serio doskonale to wiem i właśnie o to chodzi żeby jak zaraz będą widzieć to żeby nie było ich za dużo.

xtmhqo7.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha oglądałam ostatnio łóżeczka, bo nie jestem pewna, czy jednak dostanę i są właśnie z 2 i 3 poziomami.

km5smg7yaiikzi6r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka jesteś moją bratnią duszą na forum jeśli chodzi o karmienie piersią :-) nie wiem, ale dla mnie było to naturalne, przyjemne i nieklopotliwe :-) teraz już też mam to charakterystyczne mrowienie w cyckach :-P produkcja powoli rusza :-D

Amy ja piorę ochraniacze w 30 stopniach według instrukcji, nic im się nie stanie na pewno a jakoś taki prosto z produkcji materiał nie chcę dziecku wkładać

Amy_, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Spalam godzinę od 23 do 24 a potem dopiero godzinę nad ranem. Tak mnie bolaly biodra i krzyż, że nie było opcji leżenia.
    też ich nienawidzę, bo też się przez to rozbudzam kilkanaście razy w nocy więc współczuję :(
    czasem mam taką noc że da się przespać praktycznie całą, ale częsciej chyba mam tak jak opisałaś.. ale chyba więcej mi się uda przespać niż tobie. już niedługo zostało ;) tylko pytanie kiedy po urodzeniu noc będzie przespana :P ale wole to niż bóle krzyzowo łonowo kulszowe :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka współczuję ciężkiej nocy, ja coraz częściej nie wiem, co mam z nogami w nocy zrobić.

km5smg7yaiikzi6r.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Nie lubię :(
    mi tez biodra dają sie we znaki. Wogole mam jakas fobie, boje sie spać, ze sie przekręcę na plecy i tak bede spała cała noc, i sie cyckami uduszę i cos małemu sie stanie :( jak sie budzę w nocy i przypadkiem jestem na plecach to Iuz potem spać z nerwów nie moge i czekam na ruchy maluszka...Skąd sie takie rzeczy biorą w ciaxy..?! Tysiące myśli...

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Amy_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatek - ale dziecko na tym nie leży więc nie widzę problemu żeby ich nie prać :P zresztą nei widze też problemu żeby je wyprać :P kwestia mojej mobilizacji które ni ma :P

KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asica wrote:
    A czarny i biały to nie kolory? Hahaha a tak serio doskonale to wiem i właśnie o to chodzi żeby jak zaraz będą widzieć to żeby nie było ich za dużo.

Kolory rozwijają, nie sądzę żeby dobre było ograniczanie kolorów. Wiadomo nie jakieś pstrokate

KasiaKwiatek, Amy_, Bambi85 lubią tę wiadomość

‹‹ 3005 3006 3007 3008 3009 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ