Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsica wrote:Dobry dzień.
Kasia kwiatek pokażesz jakie zamówiłas ptieluchy? Bo kupiłam w pepco parę ładnych ale Trzeba jeszcze. A i jak byście mogły to dajcie link do tek kokainy bo chce ochraniacz kupić już jeszcze.ą
Kokaina:
http://allegro.pl/lux-ochraniacz-do-lozeczka-kolory-bawelna-155x26-i5073309450.html -
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:mowią że takie dzieci jakie są w tym ostanim etapie ciąży takie będa po urodzeniu bo już mają wykształtowany zarys osobowości i zachowań
ja się cieszę, bo Olek w nocy śpi ładnie nigdy mnie nie wybudzil, nawet jak się przekrecam w nocy to śpi
ale podejrzewam że będzie złośliwy i może mu się to zmienić po urodzeniu
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Kupiłam w sklepie z dziecięcymi rzeczami. Nie wiem jakiej są marki. Dobrze, ze składając zamówienie kiedyś tam w internecie dokupiłam jeszcze właśnie niby te najgrubsze. Jeszcze ich nie prałam. Się zobaczy
Kasia, jak ja uwielbiam te tematyw mojej ostatniej pracy połowa spraw to właśnie walka podatkowa z US a druga połowa to walka z ZUS
rozwody, podzialy majatku czy inne sprawy to byl doslownie margines. straszne to jest! A nie macie szans się od tego wybronić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 09:14
-
Klaudia90 wrote:EEEJ JAK To DWIE ROZPAKOWANE MAMUSIE?!
Ja wiem tylko o Angeli! Co przegapiłam? Jakie info!!!
-
nick nieaktualnyAle to się sprawdziło u mnie na prawdę z tą aktywnością dzieci
moje babki w ciąży w miarę spokojne, w dzień aktywne ale w nocy dawały pospać i tak było potem. Miki podobnie, w dzień teraz te wypychania, przekręcenia tak, że mi brzuch krzywy się robi i gmera łapkami, ale w nocy śpię spoko, nie budzi mnie. I reaguje na nasze głosy, mój, K, dziewczyn a co najśmieszniejsze to jak mój pies szczeka też
lysinka, Krysti, weronika86, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Kupiłam w sklepie z dziecięcymi rzeczami. Nie wiem jakiej są marki. Dobrze, ze składając zamówienie kiedyś tam w internecie dokupiłam jeszcze właśnie niby te najgrubsze. Jeszcze ich nie prałam. Się zobaczy
Kasia, jak ja uwielbiam te tematyw mojej ostatniej pracy połowa spraw to właśnie walka podatkowa z US a druga połowa to walka z ZUS
rozwody, podzialy majatku czy inne sprawy to byl doslownie margines. straszne to jest! A nie macie szans się od tego wybronić?
-
Aguś Olek w dzień też porządnie dokazuje
dlatego w nocy pewnie przesypia - ja mam lekki sen więc kiedyś jak się w nocy rozkopał to od razu się przebudziłam, ale to było jednorazowe teraz śpi praktycznie całą noc, albo nie śpi tylko myśli
jak tatuś
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia ale co ja pacze...co ja czytam...? Sn będziesz próbować? Ło matko
świat na głowie staje
przestała gderać o rodzeniu przedwcześnie a teraz jeszcze i to?
FAJNIELUBIĘ TO
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 09:27
Amy_, Gosha, iwonka1077, Fasia, liloe, Bambi85, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Nie ma za co, nie mam porównania no ale te flanelowe po upraniu naprawdę mięciutkie i są bardzo ładne wzory.
Od tej kokainy nie podoba mi się kolorystyka więc pozostanę przy tym http://allegro.pl/showitem/description/5053172387.html wezmę gwiazdki na białym tle a z drogiej strony kremowy. Pomijając że mam białe łóżeczko i szare prześcieradło jasne a drugie kremowe to kolorystycznie tamte jakoś nie a pozatym z tego co wiem nie powinno się dzieci otaczać zbyt intensywna kolorystykaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 09:29
-
Asica wrote:Nie ma za co, nie mam porównania no ale te flanelowe po upraniu naprawdę mięciutkie i są bardzo ładne wzory.
Od tej kokainy nie podoba mi się kolorystyka więc pozostanę przy tym http://allegro.pl/showitem/description/5053172387.html wezmę gwiazdki na białym tle a z drogiej strony kremowy. Pomijając że mam białe łóżeczko i szare prześcieradło jasne a drugie kremowe to kolorystycznie tamte jakoś nie a pozatym z tego co wiem nie powinno się dzieci otaczać zbyt intensywna kolorystyka -
Amy_ wrote:kokaina nie ma przecież intensywnych kolorów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 09:39
Amy_ lubi tę wiadomość