X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asica wrote:
    Dobry dzień.
    Kasia kwiatek pokażesz jakie zamówiłas ptieluchy? Bo kupiłam w pepco parę ładnych ale Trzeba jeszcze. A i jak byście mogły to dajcie link do tek kokainy bo chce ochraniacz kupić już jeszcze.ą
    Asica dziś kurier powinien być to zrobię fotę pieluch i wstawię.

Kokaina:
    http://allegro.pl/lux-ochraniacz-do-lozeczka-kolory-bawelna-155x26-i5073309450.html

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EEEJ JAK To DWIE ROZPAKOWANE MAMUSIE?! :O Ja wiem tylko o Angeli! Co przegapiłam? Jakie info!!!

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fabian -Fabianek sliczne imię dla chlopca :)

• misia83 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)

Ida, trzymaj się kochana. Dobrze, że jesteś pod odpowiednią opieką.

Klaudia, śliczny brzusio:)

Lali, po co Ci ta falbana? Do zasłonięcia szuflady?

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    mowią że takie dzieci jakie są w tym ostanim etapie ciąży takie będa po urodzeniu bo już mają wykształtowany zarys osobowości i zachowań :P ja się cieszę, bo Olek w nocy śpi ładnie nigdy mnie nie wybudzil, nawet jak się przekrecam w nocy to śpi :D ale podejrzewam że będzie złośliwy i może mu się to zmienić po urodzeniu :P
    Też o tym słyszałam, ale dla mnie to dobre info, bo w zasadzie do 2 w nocy brzuszek się rusza, ale za to całą noc aż do 10 jest spokój. A to mi baaardzo odpowiada, bo jestem mega śpiochem :D

Amy_ lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj odebrałam organizer na łóżeczko i odwiedziłam sklep Alles.
    Miałam przymierzyć staniki i kupić jeden, a wyszłam z trzema. Śliczne są i taaakie wygodne:)

lysinka, Gosha, iwonka1077, Murraya, Justinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam w sklepie z dziecięcymi rzeczami. Nie wiem jakiej są marki. Dobrze, ze składając zamówienie kiedyś tam w internecie dokupiłam jeszcze właśnie niby te najgrubsze. Jeszcze ich nie prałam. Się zobaczy :)

Kasia, jak ja uwielbiam te tematy :/ w mojej ostatniej pracy połowa spraw to właśnie walka podatkowa z US a druga połowa to walka z ZUS :/ rozwody, podzialy majatku czy inne sprawy to byl doslownie margines. straszne to jest! A nie macie szans się od tego wybronić?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 09:14

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha u mnie miał być Jakub albo Maxymilian. Zastanawiam się czemu przeinaczasz imie z polskiego na Hiszpański? Tak to Ty biedna zwariujesz:D

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    EEEJ JAK To DWIE ROZPAKOWANE MAMUSIE?! :O Ja wiem tylko o Angeli! Co przegapiłam? Jakie info!!!
    Kurczę nie wiem teraz która to była bo jedt z gangu 18+ ale jakby nie było - kwietniowka i jest u nas na liście... Zdaje sie ze LILI, bo pamietam ze termin miała tak jak ja...

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida - super wieści :) oby Ci tylko nie skakało :)

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze , że oglądacie z pamiętnika położnej więc jbc to tutaj są wszystkie sezony
    http://seansik.tv/series/13964#season1

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 09:15

KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to się sprawdziło u mnie na prawdę z tą aktywnością dzieci :-) moje babki w ciąży w miarę spokojne, w dzień aktywne ale w nocy dawały pospać i tak było potem. Miki podobnie, w dzień teraz te wypychania, przekręcenia tak, że mi brzuch krzywy się robi i gmera łapkami, ale w nocy śpię spoko, nie budzi mnie. I reaguje na nasze głosy, mój, K, dziewczyn a co najśmieszniejsze to jak mój pies szczeka też :-P

lysinka, Krysti, weronika86, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asica wrote:
    Adk a gdzie kupiłaś? bo te z pepco kolorowe prałam i prasowałam i są ok a flanelowe super

o to podejde też do pepco dokupić bo mam tylko 2 flanelowe i 5 tetrowych :) jeszcze z 5 by się przydało tych z tetry

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Kupiłam w sklepie z dziecięcymi rzeczami. Nie wiem jakiej są marki. Dobrze, ze składając zamówienie kiedyś tam w internecie dokupiłam jeszcze właśnie niby te najgrubsze. Jeszcze ich nie prałam. Się zobaczy :)

Kasia, jak ja uwielbiam te tematy :/ w mojej ostatniej pracy połowa spraw to właśnie walka podatkowa z US a druga połowa to walka z ZUS :/ rozwody, podzialy majatku czy inne sprawy to byl doslownie margines. straszne to jest! A nie macie szans się od tego wybronić?
    Próbujemy...teściowa jest księgową...juz grzebie i szuka... Zobaczymy :-(

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś Olek w dzień też porządnie dokazuje :D dlatego w nocy pewnie przesypia - ja mam lekki sen więc kiedyś jak się w nocy rozkopał to od razu się przebudziłam, ale to było jednorazowe teraz śpi praktycznie całą noc, albo nie śpi tylko myśli :D jak tatuś :P

Aguś86 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida dobrze, że ciśnienie spadło :) czekamy na same dobre wieści

Asica dzięki za info o pepco, akurat potrzebuję flanelowych pieluch jeszcze

km5smg7yaiikzi6r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia ale co ja pacze...co ja czytam...? Sn będziesz próbować? Ło matko :-D świat na głowie staje :-D przestała gderać o rodzeniu przedwcześnie a teraz jeszcze i to? :-D

FAJNIE :-D LUBIĘ TO :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 09:27

Amy_, Gosha, iwonka1077, Fasia, liloe, Bambi85, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Asica Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma za co, nie mam porównania no ale te flanelowe po upraniu naprawdę mięciutkie i są bardzo ładne wzory.
    Od tej kokainy nie podoba mi się kolorystyka więc pozostanę przy tym http://allegro.pl/showitem/description/5053172387.html wezmę gwiazdki na białym tle a z drogiej strony kremowy. Pomijając że mam białe łóżeczko i szare prześcieradło jasne a drugie kremowe to kolorystycznie tamte jakoś nie a pozatym z tego co wiem nie powinno się dzieci otaczać zbyt intensywna kolorystyka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 09:29

xtmhqo7.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asica wrote:
    Nie ma za co, nie mam porównania no ale te flanelowe po upraniu naprawdę mięciutkie i są bardzo ładne wzory.
    Od tej kokainy nie podoba mi się kolorystyka więc pozostanę przy tym http://allegro.pl/showitem/description/5053172387.html wezmę gwiazdki na białym tle a z drogiej strony kremowy. Pomijając że mam białe łóżeczko i szare prześcieradło jasne a drugie kremowe to kolorystycznie tamte jakoś nie a pozatym z tego co wiem nie powinno się dzieci otaczać zbyt intensywna kolorystyka
    kokaina nie ma przecież intensywnych kolorów ;)

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Asica Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    kokaina nie ma przecież intensywnych kolorów ;)
    No tak tak, ogólnie miałam na.miałam że się nie powinni a jej ochraniacze mi się po prostu nie podobają, źle może ujęłam. Chociaż inne rzeczy ładne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 09:39

Amy_ lubi tę wiadomość

xtmhqo7.png
‹‹ 3004 3005 3006 3007 3008 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ