Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asica wrote:
    Dobry dzień.
    Kasia kwiatek pokażesz jakie zamówiłas ptieluchy? Bo kupiłam w pepco parę ładnych ale Trzeba jeszcze. A i jak byście mogły to dajcie link do tek kokainy bo chce ochraniacz kupić już jeszcze.ą
    Asica dziś kurier powinien być to zrobię fotę pieluch i wstawię.

Kokaina:
    http://allegro.pl/lux-ochraniacz-do-lozeczka-kolory-bawelna-155x26-i5073309450.html

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EEEJ JAK To DWIE ROZPAKOWANE MAMUSIE?! :O Ja wiem tylko o Angeli! Co przegapiłam? Jakie info!!!

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fabian -Fabianek sliczne imię dla chlopca :)

• misia83 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)

Ida, trzymaj się kochana. Dobrze, że jesteś pod odpowiednią opieką.

Klaudia, śliczny brzusio:)

Lali, po co Ci ta falbana? Do zasłonięcia szuflady?

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    mowią że takie dzieci jakie są w tym ostanim etapie ciąży takie będa po urodzeniu bo już mają wykształtowany zarys osobowości i zachowań :P ja się cieszę, bo Olek w nocy śpi ładnie nigdy mnie nie wybudzil, nawet jak się przekrecam w nocy to śpi :D ale podejrzewam że będzie złośliwy i może mu się to zmienić po urodzeniu :P
    Też o tym słyszałam, ale dla mnie to dobre info, bo w zasadzie do 2 w nocy brzuszek się rusza, ale za to całą noc aż do 10 jest spokój. A to mi baaardzo odpowiada, bo jestem mega śpiochem :D

Amy_ lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj odebrałam organizer na łóżeczko i odwiedziłam sklep Alles.
    Miałam przymierzyć staniki i kupić jeden, a wyszłam z trzema. Śliczne są i taaakie wygodne:)

lysinka, Gosha, iwonka1077, Murraya, Justinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam w sklepie z dziecięcymi rzeczami. Nie wiem jakiej są marki. Dobrze, ze składając zamówienie kiedyś tam w internecie dokupiłam jeszcze właśnie niby te najgrubsze. Jeszcze ich nie prałam. Się zobaczy :)

Kasia, jak ja uwielbiam te tematy :/ w mojej ostatniej pracy połowa spraw to właśnie walka podatkowa z US a druga połowa to walka z ZUS :/ rozwody, podzialy majatku czy inne sprawy to byl doslownie margines. straszne to jest! A nie macie szans się od tego wybronić?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 09:14

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha u mnie miał być Jakub albo Maxymilian. Zastanawiam się czemu przeinaczasz imie z polskiego na Hiszpański? Tak to Ty biedna zwariujesz:D

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    EEEJ JAK To DWIE ROZPAKOWANE MAMUSIE?! :O Ja wiem tylko o Angeli! Co przegapiłam? Jakie info!!!
    Kurczę nie wiem teraz która to była bo jedt z gangu 18+ ale jakby nie było - kwietniowka i jest u nas na liście... Zdaje sie ze LILI, bo pamietam ze termin miała tak jak ja...

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida - super wieści :) oby Ci tylko nie skakało :)

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze , że oglądacie z pamiętnika położnej więc jbc to tutaj są wszystkie sezony
    http://seansik.tv/series/13964#season1

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 09:15

nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to się sprawdziło u mnie na prawdę z tą aktywnością dzieci :-) moje babki w ciąży w miarę spokojne, w dzień aktywne ale w nocy dawały pospać i tak było potem. Miki podobnie, w dzień teraz te wypychania, przekręcenia tak, że mi brzuch krzywy się robi i gmera łapkami, ale w nocy śpię spoko, nie budzi mnie. I reaguje na nasze głosy, mój, K, dziewczyn a co najśmieszniejsze to jak mój pies szczeka też :-P

lysinka, nick nieaktualny, weronika86, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asica wrote:
    Adk a gdzie kupiłaś? bo te z pepco kolorowe prałam i prasowałam i są ok a flanelowe super

o to podejde też do pepco dokupić bo mam tylko 2 flanelowe i 5 tetrowych :) jeszcze z 5 by się przydało tych z tetry

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Kupiłam w sklepie z dziecięcymi rzeczami. Nie wiem jakiej są marki. Dobrze, ze składając zamówienie kiedyś tam w internecie dokupiłam jeszcze właśnie niby te najgrubsze. Jeszcze ich nie prałam. Się zobaczy :)

Kasia, jak ja uwielbiam te tematy :/ w mojej ostatniej pracy połowa spraw to właśnie walka podatkowa z US a druga połowa to walka z ZUS :/ rozwody, podzialy majatku czy inne sprawy to byl doslownie margines. straszne to jest! A nie macie szans się od tego wybronić?
    Próbujemy...teściowa jest księgową...juz grzebie i szuka... Zobaczymy :-(

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś Olek w dzień też porządnie dokazuje :D dlatego w nocy pewnie przesypia - ja mam lekki sen więc kiedyś jak się w nocy rozkopał to od razu się przebudziłam, ale to było jednorazowe teraz śpi praktycznie całą noc, albo nie śpi tylko myśli :D jak tatuś :P

Aguś86 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida dobrze, że ciśnienie spadło :) czekamy na same dobre wieści

Asica dzięki za info o pepco, akurat potrzebuję flanelowych pieluch jeszcze

km5smg7yaiikzi6r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia ale co ja pacze...co ja czytam...? Sn będziesz próbować? Ło matko :-D świat na głowie staje :-D przestała gderać o rodzeniu przedwcześnie a teraz jeszcze i to? :-D

FAJNIE :-D LUBIĘ TO :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 09:27

Amy_, Gosha, iwonka1077, Fasia, nick nieaktualny, Bambi85, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Asica Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma za co, nie mam porównania no ale te flanelowe po upraniu naprawdę mięciutkie i są bardzo ładne wzory.
    Od tej kokainy nie podoba mi się kolorystyka więc pozostanę przy tym http://allegro.pl/showitem/description/5053172387.html wezmę gwiazdki na białym tle a z drogiej strony kremowy. Pomijając że mam białe łóżeczko i szare prześcieradło jasne a drugie kremowe to kolorystycznie tamte jakoś nie a pozatym z tego co wiem nie powinno się dzieci otaczać zbyt intensywna kolorystyka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 09:29

xtmhqo7.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asica wrote:
    Nie ma za co, nie mam porównania no ale te flanelowe po upraniu naprawdę mięciutkie i są bardzo ładne wzory.
    Od tej kokainy nie podoba mi się kolorystyka więc pozostanę przy tym http://allegro.pl/showitem/description/5053172387.html wezmę gwiazdki na białym tle a z drogiej strony kremowy. Pomijając że mam białe łóżeczko i szare prześcieradło jasne a drugie kremowe to kolorystycznie tamte jakoś nie a pozatym z tego co wiem nie powinno się dzieci otaczać zbyt intensywna kolorystyka
    kokaina nie ma przecież intensywnych kolorów ;)

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Asica Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    kokaina nie ma przecież intensywnych kolorów ;)
    No tak tak, ogólnie miałam na.miałam że się nie powinni a jej ochraniacze mi się po prostu nie podobają, źle może ujęłam. Chociaż inne rzeczy ładne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 09:39

Amy_ lubi tę wiadomość

xtmhqo7.png
‹‹ 3004 3005 3006 3007 3008 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ