Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agusiek89 wrote:uuu Gosha toś mnie zmartwiła
ale jeszcze nie karmisz możesz leczyć
albo jak urodzisz to polecz wszystkie ubytki.
U mnie to jest jedyny okres gdzie mozna dostać sie za darmo do dentysty, owe 9 miesięcy. Baaa, położna Ci na pierwszej wizycie w paszcze zagląda. -
iwonka1077 wrote:Fasia ten antybiotyk to godzine po jedzeniu starczy wziasc?????
Ja go brałam 10 minut po zjedzeniu kolacjiWiem, że na ulotce jest inaczej napisane ale mi położna powiedziała tylko tyle żeby zrobić siku, wypić i iść spać. O jedzeniu nie wspominała a jak mi go przyniosła to akurat jadłam kolację
-
Fasia wrote:Ja go brałam 10 minut po zjedzeniu kolacji
Wiem, że na ulotce jest inaczej napisane ale mi położna powiedziała tylko tyle żeby zrobić siku, wypić i iść spać. O jedzeniu nie wspominała a jak mi go przyniosła to akurat jadłam kolację
hehe to zaraz wezme
-
Fasia wrote:Mi nie zaszkodzilo więc myślę, że przeżyjesz
dobra co tam biere spac mi sie chceFasia lubi tę wiadomość
-
Iwonka, bo to się bierze jednorazowo. Smakuje nie najgorzej - bałam się, że się pożygam ale jakoś dałam radę
Pij i do spania
a Werka to się odzywała po 18? Bo pisala, że może Jej się uda tu wejśc.. -
moim zgąbczonym mózgiem nie zarejestrowalam wieczornej wizyty Werki
pewno swoje duze dziecko i małe doglada
no pije obleci w smaku i lece spac, dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 23:17
Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
dopiero teraz udall mi sie wejsc..duzo musialam ogarnac..chlopcy mi polegli. a i jeszcze w cholere roboty od jutra do 12 marca w pracy o od 5marca jedziemy z pokoikiem dla Sarci... bede starac sie zagkadac w pracy..zalezy jakich mam klientow...czasami musze gadac, zagadywac kilka godzjn, czasami moge siedziec z wami.
Murraya, Agusiek89, Krysti lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:NADZIEJA jak jestes tu gdzieś, mam pytanko
cały sprzęt, typu: glukometr, igły, pen, insulina i paski dostałaś od lekarza prowadzącego? Czy musialas kupować..?
Gosha dostałam glukometr i peny od lekarza a igły do glukometra i penów, paski i insulinę kupowałam. -
weronika86 wrote:oj zebys wiedziala
maz chory to jak male dziecko jest, biedulka
Dzieki NADZIEJA za info, rozumiem ze wszystko refundowane..?
Dziewczyny tym razem chyba nie zmienię zdania, to imię mi spać nie daje... Podoba sie wam Jakub Krzysztof..?
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Witam się z samego rana - już od dwóch godzin się męczę
nie mogę spać... Dla mnie to jakaś masakra, w porównaniu do poprzednich dni, kiedy wstawałam o 10-11 ;/
Gosha Jakub Krzysztof - bardzo ładne. Dużo jest małych Kubusiów, więc imię sprawdzone
Mój mężuś chorował w tamtym tygodniu. Jakiś wirus - temp. 41,5Nie dało się jej zbić. Polecieliśmy do lekarza a on na to "Pan jeszcze żyje?!" haha
całe szczęście już jest lepiej. Mój facet jak ma zwykły katar to już płacze, a ten wirus... wyobrażacie sobie przez co musiałam przejść?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 06:39
Gosha lubi tę wiadomość
-
Ratunku! Tak mi się chce Pysia napić, a nie mogę odkręcić butelki
bolą mnie paluchy, codziennie rano mam ten problem, że nie mogę zacisnąć pięci! Co za @$%$%^^&!!!
I jeszcze focia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 20:01
Fasia, Jaga, iwonka1077, Aguś86, Lali, KasiaKwiatek, lysinka, Amy_, Gosha, misia83, Krysti, MartaAlvi, haneczka, Murraya, Bambi85, liloe, weronika86, mimka84, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Gosha oba imiona są bardzo ładne. Czy to Jakub Krzysztof czy to Krzysztof Jakub
Klaudia no to witam w klubie.. Pod kilku dni puchna mi dłonie i stopy. Palce rano są takie, że nie mogę ich zgiac, wyglądają jak kiełbaski.. W życiu tak nie miałam
Znalazłam w domu suszona pokrzywe - mogę ją sobie parzyć i pić?
Klaudia kolejna mamusia z brzuszkiem piłeczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 07:04
Gosha lubi tę wiadomość