Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tuniczkowate:) fajne i tyle:) jednym słowem Twojego brzucha nie da się ukryć
mimo że to Twoja pierwsza ciąża:)
sama jestem w szoku że może to być tak wcześnie widać u dziewczyn w pierwszej ciąży ale jak widać może tak właśnie być
no ja powoli zbieram się do domu, dziś ryż z kurczakiem-nic specjalnego, mąż sobie zażyczył
a ja miałam ochotę na szynkękupiłam sobie i zjadłam haha
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:
a u mnie dziś pierogi z mięsem i zasmażką...bardzo zdrowo i dietetycznie
Ha ha hanie przejmuj się, ja od jakiegoś czasu codziennie do garmażerki w pracy po pierogi latam a potem w domu jeszcze obiad jem ale waga zamiast rosnąć to spada. Ale ja mam naprawde dużą nadwagę i podobno mając dużą wagę początkową można w ciąży ładnie schudnąć. Moja mama miała koleżankę, która w każdej ciąży chudła po 30kg. Potem odrabiała
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Mmm Kasia uwielbiam pierogi z zasmażka:D!!
U nas po usg wszystko ok, Dzidzia ma 4 cm, raczki, nóżki i skakała sobie w brzuszku:)KasiaKwiatek, sylvia007, Amy, Krysti, malinka1984, Justinka, Fasia, MartaAlvi, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTemat brzuchów - mój ulubiony:D ja dzisiaj tez robilam zdjęcie "grubemu" tak go nazywam
niezbyt ładnie, ale jak wieczorem na niego patrze to myśle tylko - no gruby
rano jeszcze żadna różnica, ale jak już wtrynię obiad a później zapcham się jabłkiem to już wywali mi i koniec
Gratuluje łądnych wynikó usg Lali i MisiaCieszę się, że mamy zdrowe dzieciaczki i cieszy mnie to że nas w ogóle nie ubywa a przybywa
) kwiecien to jakiś taki magiczny miesiąc chyba
)
wrzucę swoje zdjecie te przed jedzeniem i po obiadku żebyście zobaczyły o jakiej różnicy mówię
a na wadzę od początku ciąży w końcu prawie kg więcejcieszę sie strasznie, bo już martwiłam się że nic nie tyję. Czytałam że w II trymestrze powinno się przybierać poł kg tygodniowo, ale to chyba jakieś dziwne statystyki, ja pół kg z wizyty na wizytę przybieram... ale teraz może się jakoś ogarnę bo apetyt powolutku wraca
a i siła więc niedługo zaczynam chodzić na basen, żeby dupa za bardzo nie rosła
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 17:03
malinka1984, Krysti, sylvia007, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
A ja zrobiłam pieczone ziemniaczki z sosem czosnkowym i tak sie objadłam ze się ruszać nie mogę.
Tak na temat brzuchów to mnie dzisiaj pani sklepie pytala czy rodze jeszcze w tym roku. A jak jej powiedziałam że dopiero w kwietniu to galy wywaliła.
Z tym ze to moja druga ciąża i jeszce do tego ja ogólnie jestem bardzo szczupła więc jak tylko mi brzuszek lekko wyskoczył to już było widac.Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny