Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
misia83 jeszcze mi klientka mówiła, że żeby go wpakować do dużego bagażnika w bmw to musiała osbno stelaż, gondole i jeszcze to kółko pojedyncze z przodu wypinać. ja u siostry wypróbowałam tako warrior piratz 3w1 i na prawde jest to fajny przemyślany wózek, bardzo fajnie się prowadzi, ładnie wygląda i cena też ok
-
Ja też już po USG i niby wszystko ok ale
... Tętno płodu ok 182 czyli wg genetyka za wysokie i dodatkowo wybadała jakąś falę wsteczną w przewodzie żylnym. Mam dostać skierowanie na jeszcze jedno USG genetyczne i test PAPPA w jej klinice. Maleństwo się straszliwie wierciło. Ma 53 mm długości i reszta parametrów w normie. -
Klusko kochana, mam nadzieję, że następne badanie wyjdzie pomyślnie i okaże się, że wszystko jest ok
Bardzo trzymam za Was kciuki!! Cieszę się, że reszta parametrów ok.
Trzymaj się dzielnie i nie denerwuj za bardzo -
Narazie się nie denerwuje bo to jeszcze nic nie znaczy. Zawsze FHR było niższe. Może to nerwy a może maluszkowi nie podobało się, że ktoś go ugniata prawie przez godzinę. Mam piękny filmik z nagraniem i mimo wszystko jestem zadowolona. Mam nadzieję, że będzie ok.
Czytałam że ta fala wsteczna może się cofnąć. Wy też miałyście takie pomiary przepływów na swoich badaniach? -
kluska wrote:Narazie się nie denerwuje bo to jeszcze nic nie znaczy. Zawsze FHR było niższe. Może to nerwy a może maluszkowi nie podobało się, że ktoś go ugniata prawie przez godzinę. Mam piękny filmik z nagraniem i mimo wszystko jestem zadowolona. Mam nadzieję, że będzie ok.
Czytałam że ta fala wsteczna może się cofnąć. Wy też miałyście takie pomiary przepływów na swoich badaniach? -
nick nieaktualny
-
A ja dziś pierwszy raz slyszałam bicie serduszka
co prawda tylko przez chwilkę i niestety nie wiem jaka jest częstotliwość tego bicia ... wydawalo mi się, że jakoś tak wolniutko bije .. mąż miał takie samo wrażenie ale pewnie gdyby coś było nie tak to by nam powiedziała.
Siedzę i ciągle oglądam mojego kosmitę i cieszę sie jak głupi do sera do zdjęć z usgKrysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKASIAB wrote:mam nadzieję
takie to dziwne, jak nagle człowiek zastanawia się co najmniejsze odczucie w brzuchu znaczy!