Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia wrote:A ja dziś pierwszy raz slyszałam bicie serduszka
co prawda tylko przez chwilkę i niestety nie wiem jaka jest częstotliwość tego bicia ... wydawalo mi się, że jakoś tak wolniutko bije .. mąż miał takie samo wrażenie ale pewnie gdyby coś było nie tak to by nam powiedziała.
Siedzę i ciągle oglądam mojego kosmitę i cieszę sie jak głupi do sera do zdjęć z usgja tez moje zdjecia ogladalam dzidzi z niedowierzeniem
hihi dzieci na usg przerôznie wygladajà moje to jak by się uśmiechalo do mnie coś niesamowitego:)
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ranyyy, jaki mi się celullit na posladkach zrobił przez te 3 miesiace.
sama nie wiem czemu, wody piję mnóstwo, dużo spaceruje i odzywiam się lepiej niż przed cciążą.
Można z nim e ciąży jakoś walczyć? Podlamalam się trochę.
-
nick nieaktualnyKup sobie waleczek drewniany do masażu jak ja i wałkuj smaruj duzo i wałkuj najlepiej ,ja nie mam problemów ale sobie spa robie bo niewiadomo kiedy mogą się pojawic ,czasem moj mi walkuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 07:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, a ja jestem w szpitalu, obserwują mnie w kierunku założenia szwu na szyjke macicy, bo jak się okazuje jest długości w miarę ok,ale na dole ma 0,3 mm a u góry 0,7 mm,czyli poszerza się i im się to nie podoba. Od wczoraj tu leze,wczoraj usg dopochwowe i przez powłoki, badanie ginekologiczne, posiew,krew,mocz i dziś czekam na obchod i dalsze decyzje. Leki standardowe : luteina,nospa,magnez. Z dzidzia wszystko ok,slicznie rośnie
malinka1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Za 10 dni slub,dziś będę rozmawiać z lekarzem jak się zapatruje na to
Przykro sytuacjaAle najważniejsze, że masz fachową opiekę medyczną i przy odrobinie szczęścia i odpowiednich działań może uda wam się nie zmieniać swoich planów czego bardzo wam życzę i będę za to trzymać bardzo mocno kciuki! Daj znać koniecznie jak się czegoś dowiesz :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mantissa wrote:Ranyyy, jaki mi się celullit na posladkach zrobił przez te 3 miesiace.
sama nie wiem czemu, wody piję mnóstwo, dużo spaceruje i odzywiam się lepiej niż przed cciążą.
Można z nim e ciąży jakoś walczyć? Podlamalam się trochę.
Albo drewniany wałeczek jak radzi Krysti albo ja mogę polecić szczotkowanie ciała, fajnie działa na całe ciało, pobudza krażenie, codziennie przed prysznicem kilka minut trzeba poświęcić, na początku może nie być przyjemne ale mi się spodobało od razujedyne co to jak ktoś ma wrażliwą skórę ze skłonnością do pękania naczynek np. na nogach to może lepiej sobie odpuścić. Ale jak dla mnie efekty są super
Jak by ktoś chciał więcej się na ten temat dowiedzieć to podaję link:
http://wizaz.pl/Pielegnacja/Trendy-w-pielegnacji/Szczotkowanie-cialaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 08:32
Krysti lubi tę wiadomość
-
głoooowaaaa mnieeeee boooolllliiiiiii
mogę wziąć apap???
strasznie mnie to męczy:(
FASIA i dziewczynysuper wieści z wizyt:) FASIA zdjęcie boskie:D
KLUSKA trzymam kciuki za dodatkowe testy:) będzie dobrze, zobaczysz:)
HWESTA trzymaj się tam, a Ty masz kościelny? z zamówioną salą, orkiestrą i tabunem gości??? jeśli tak to kurcze nie fajnie było by odwołać ten ślub, ale wiadomo że dla dziecka wszystko.
śnił mi się dziś poród, gładki, naturalny,bez pośpiechu, rozwarcie widziałam:P nie bolało:P a potem woziłam go we wózku, bosh a nic nie jadłam na noc żeby mi się głupoty śniły:PKrysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:głoooowaaaa mnieeeee boooolllliiiiiii
mogę wziąć apap???
strasznie mnie to męczy:(
FASIA i dziewczynysuper wieści z wizyt:) FASIA zdjęcie boskie:D
KLUSKA trzymam kciuki za dodatkowe testy:) będzie dobrze, zobaczysz:)
HWESTA trzymaj się tam, a Ty masz kościelny? z zamówioną salą, orkiestrą i tabunem gości??? jeśli tak to kurcze nie fajnie było by odwołać ten ślub, ale wiadomo że dla dziecka wszystko.
śnił mi się dziś poród, gładki, naturalny,bez pośpiechu, rozwarcie widziałam:P nie bolało:P a potem woziłam go we wózku, bosh a nic nie jadłam na noc żeby mi się głupoty śniły:PRobotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Albo drewniany wałeczek jak radzi Krysti albo ja mogę polecić szczotkowanie ciała, fajnie działa na całe ciało, pobudza krażenie, codziennie przed prysznicem kilka minut trzeba poświęcić, na początku może nie być przyjemne ale mi się spodobało od razu
jedyne co to jak ktoś ma wrażliwą skórę ze skłonnością do pękania naczynek np. na nogach to może lepiej sobie odpuścić. Ale jak dla mnie efekty są super
Jak by ktoś chciał więcej się na ten temat dowiedzieć to podaję link:
http://wizaz.pl/Pielegnacja/Trendy-w-pielegnacji/Szczotkowanie-cialalece pozniej do miasta to mize znajde coś
-
nick nieaktualny