Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzis stołuje się we włoskiej nie gotuje bo od tego zęba co mnie bolał jestem wykończona i nie wyspana a zupie sobie zjem pyszną u nich :)zawsze tam chodzimy z moim ,najwazniejsze ze ząb zrobiony aż lżej na sercu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 18:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ok ja po wizycie
Wszystko ok, owszem dzidzia duża jak to gin stwierdziła
usg miałam takie szybciutkie, tylko aby moja gin zobaczyła czy faktycznie co i jak jest dobrze, bez fotek niestety i bez info o danych... ona nadal przystaje że będzie dziewczynka, ale na tym etapie można się łatwo pomylić dlatego na 100% będzie mogła powiedzieć na kolejnej wizycie czyli 30.10
luteine mam brać jeszcze przez tydzień ufffna te dziwne wzdęcia, dziwne bóle brzucha mam brać po 1 tabl espumisanu...
co do tarczycy wyszła nadczynność powiedziała że jeśli nie mam motorka w pupie i zapału do pracy to jest to tylko i wyłącznie spowodowane ciążą i zacznie się normowaćmam powtórzyć tsh za 2tyg jeśli nadal będzie niskie to mam iść do endo...
mam zacząć brać witaminy np. FEMIBION NATAL PLUS 2KasiaKwiatek, Rudzia, Lali, MartaAlvi, Krysti, Ida, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Już jestem!Nasz bejbolek ma 5cm! Machał do nas rączkami i nóżkami
widzieliśmy żołądek i pęcherz moczowy
) przezierność karkowa 1,17
Na pierwszym zdjęciu wygląda jak mały kosmita
CUUUUUUDOWNIE)))))) kolejna wizyta za 4 tygodnie - 30.10
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 19:58
Rudzia, Amy, sylvia007, PsotkaKotka, Lali, Justinka, KasiaKwiatek, MartaAlvi, lunia79, Krysti, Ida, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
z sunbites są pyszne chipsy polecam:) byłam dzisiaj u mojej klientki i pokazywała mi x landera trójkołowego jakiego ma dla córki i mówi,że nie poleca, że wywrotny, dużo miejsca zajmuje. super, że Waasze maluszki zdrowe rosną, ja też już chce być po usg a do czwartku jeszcze tyle czasu:) jejku mnie też dzisiaj bardzo bolą plecy szczególnie odcinek pieriowy
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się dzisiaj oczytałam o tym mutsy evo, ze tanszy ale lepiej doplacic do zwyklego mutsy bo evo "z dupy" :] ale nie brałam go pod uwagę nawet
x landera miałam zamiar oglądać ale już widzę nie muszę ( ale nie brałam 3 kołowego w ogóle pod uwagę)
im krótsza lista tym lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 20:12