Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzis stołuje się we włoskiej nie gotuje bo od tego zęba co mnie bolał jestem wykończona i nie wyspana a zupie sobie zjem pyszną u nich :)zawsze tam chodzimy z moim ,najwazniejsze ze ząb zrobiony aż lżej na sercu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 18:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ok ja po wizycie
Wszystko ok, owszem dzidzia duża jak to gin stwierdziła
usg miałam takie szybciutkie, tylko aby moja gin zobaczyła czy faktycznie co i jak jest dobrze, bez fotek niestety i bez info o danych... ona nadal przystaje że będzie dziewczynka, ale na tym etapie można się łatwo pomylić dlatego na 100% będzie mogła powiedzieć na kolejnej wizycie czyli 30.10 
luteine mam brać jeszcze przez tydzień ufff
na te dziwne wzdęcia, dziwne bóle brzucha mam brać po 1 tabl espumisanu...
co do tarczycy wyszła nadczynność powiedziała że jeśli nie mam motorka w pupie i zapału do pracy to jest to tylko i wyłącznie spowodowane ciążą i zacznie się normować
mam powtórzyć tsh za 2tyg jeśli nadal będzie niskie to mam iść do endo...
mam zacząć brać witaminy np. FEMIBION NATAL PLUS 2
KasiaKwiatek, Rudzia, Lali, MartaAlvi, Krysti, Ida, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-

Już jestem!
Nasz bejbolek ma 5cm! Machał do nas rączkami i nóżkami
widzieliśmy żołądek i pęcherz moczowy
) przezierność karkowa 1,17
Na pierwszym zdjęciu wygląda jak mały kosmita

CUUUUUUDOWNIE
)))))) kolejna wizyta za 4 tygodnie - 30.10
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 19:58
Rudzia, Amy, sylvia007, PsotkaKotka, Lali, Justinka, KasiaKwiatek, MartaAlvi, lunia79, Krysti, Ida, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
z sunbites są pyszne chipsy polecam:) byłam dzisiaj u mojej klientki i pokazywała mi x landera trójkołowego jakiego ma dla córki i mówi,że nie poleca, że wywrotny, dużo miejsca zajmuje. super, że Waasze maluszki zdrowe rosną, ja też już chce być po usg a do czwartku jeszcze tyle czasu:) jejku mnie też dzisiaj bardzo bolą plecy szczególnie odcinek pieriowy
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się dzisiaj oczytałam o tym mutsy evo, ze tanszy ale lepiej doplacic do zwyklego mutsy bo evo "z dupy" :] ale nie brałam go pod uwagę nawet
x landera miałam zamiar oglądać ale już widzę nie muszę ( ale nie brałam 3 kołowego w ogóle pod uwagę)
im krótsza lista tym lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 20:12