Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKobietki wy tez macie bol pleców , bo mnie cholernie bolà jak bolec zaczelo to wszystko pokoleji
ja w czwartek usg :)ciesze się bardzo bo zemną bedzie mój niech zobaczy jakie to piękne uczucie :)zobaczyć dzieciątko ah jej bede plakać jak bubr na tym usg w czwartek
-
Krysti wrote:Kobietki wy tez macie bol pleców , bo mnie cholernie bolà jak bolec zaczelo to wszystko pokoleji
ja w czwartek usg :)ciesze się bardzo bo zemną bedzie mój niech zobaczy jakie to piękne uczucie :)zobaczyć dzieciątko ah jej bede plakać jak bubr na tym usg w czwartek
Na ktora masz? Ja na 10:40 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhihi u mnie podobnie
słabo widać jeszcze, choć oczywiście kg już przybyło (przed ciążą byłam na diecie rozpisanej przez dietetyka, więc teraz od razu wskoczyło
)
brzuszka ciążowego jeszcze mi nie widać, ale talia już się schowałaKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti ja mam usg w czw o 15:)ja już chodzę w ciążowych leginsach tydzień, głównie zaczęłam przez prace, żeby wygodnie było:) mam jeszcze jedne spodnie i 2 spódnice, chociaż ,myśle coś jeszcze dokupić na limone.pl
a w niedziele wypad do Krakowa,mam nadzieję, że samopoczucie dopisze!i pogoda:)Krysti lubi tę wiadomość
-
KASIAB oj wesele w marcu, hmmm współczuję, ale dacie radę
Ja idę za 3 tyg na wesele i już mam mały problem, bo niestety w sukienki które posiadam się nie zmieszczępo za tym wszystkie mam dopasowane, a tutaj muszę brać pod uwagę że wieczorem brzuszek jest większy... Kolejne wesele mam w lipcu ale nie wiem czy pójdziemy jeszcze, zobaczymy jak maluszek
-
ja mam wesele teraz 18 października, tak mi się nie chce iść że szok.
też juz od jakiegoś czasu chodzę w ciążowych spodniach, legginsach, rajstopach i tuniczkach choć lubię takie bardziej opięte ktore podkreślają mój brzuszek:)
właśnie byłam w bidronce na spacerku relaksacyjnym i kupiłam sobie-żelki na wagę
KRYSTI trzymam kciuki za wizytę u dentysty:D
Justinka też masz wesele 18??? -
Robotka1 wrote:ja mam wesele teraz 18 października, tak mi się nie chce iść że szok.
też juz od jakiegoś czasu chodzę w ciążowych spodniach, legginsach, rajstopach i tuniczkach choć lubię takie bardziej opięte ktore podkreślają mój brzuszek:)
właśnie byłam w bidronce na spacerku relaksacyjnym i kupiłam sobie-żelki na wagę
Justinka też masz wesele 18???w Zabierzowie
też mi się mega nie chce iść, zwłaszcza że nie mam w czym iść
po za tym to 3 wesele w tym roku
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:ja mam wesele teraz 18 października, tak mi się nie chce iść że szok.
Justinka też masz wesele 18???KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny