Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justinka wrote:Ja też jedyna z Krakowa
a niby takie duże miasto
Właśnie dostałam wycenę od Natalii a na wstępie "Ahh te kwietniówki, już mi się śnicie po nocach" bo pisałam jej wcześniej że rozumiem, że ma sporo pracy i chyba nawet wiem dlaczego
a widziałam ostatnio na fb, że będzie miała swój sklep internetowy, ciekawe jak wtedy pociągnie
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Murraya wrote:Kurka myślałam że to to samo. Po ciążach przeważnie mi się pojawiały, a teraz
nie wiem-niby więcej ruchu a jednak już teraz go mam, taka poduszka , miękki guzek przy odbycie-jednego razu mniejszy a po parciu powiększa się.. -
Jaga wrote:Bambi mam nadzieje ze na oddział nie wezmą aczkolwiek mowil cos o kilku dniach. Chodzi o to ze moje skurcze są za często a i zaczyna mnie wszystko bolec łącznie zklujaca szyjka.
lepiej to sprawdzić, nawet jakbyś miała te kilka dni w szpitalu poleżeć, zrobią ktg, usg i będą mieć całościowy obraz. Ja mam przy tych objawach zalecenie leżeć non stop i wstawać tylko do toalety
Jaga lubi tę wiadomość
-
JAGA no lepiej sprawdzic wszystko, Ty tez bedziesz spokojniejsza. Bedziemy trzymac kciuki za dobre wiadomosci i zeby wszystko poszlo sprawnie.
Ja tez ide skoro wszyscy sie zegnaja, bo za chwile bede tu sama do siebie gadac.
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 22:52
Jaga lubi tę wiadomość
-
Sylvia witaj w gronie
u nas też dyskoteka w brzuszku. Mloda dziś ostro daje
Wiecie co? Chyba mi się wicie włącza... Wiem że jeszcze trwa remont i jutro po wierceniu znów będzie kurz ale musiałam oblecieć ścierą pólki... Nosi mnie po szafach coby posprzątać, wszystko układać, okna pomyć ale to ostatnie bez sensu jeszcze z tydzień. Szlag mnie trafia bo mam chęci a nie mogę porobić -
Murraya wrote:Dobrze że jesteś-myślałam właśnie o Tobie
No wieści nie ciekawe- ale dobrze że dał skierowanie mówię serio- przebadają- sprawdzą i puszczą do domu.
Co jakiś czas dziennik oglądałam na TVN i cały czas mówią o tej sprawie z dzieciem- na pewno kojarzycie- i teraz sobie myślę że opieki nigdy za dużo.
Bądź dobrej myśli- ja będę -
sylvia007 wrote:Powinna się cieszyć, że jest taka popularna
a widziałam ostatnio na fb, że będzie miała swój sklep internetowy, ciekawe jak wtedy pociągnie
Przecież tak też było z Gemini, kokainąalles itd itd
EDIT właśnie też jestem zaskoczona tym sklepem
Jaga trzymaj się! obyś jednak nie musiała zostawać na dłużej w tym szpitaluWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 22:57
Jaga, sylvia007, Murraya, lysinka lubią tę wiadomość
-
Justinka wrote:Właśnie jej pisałam, że któraś zrobiła jej niezłą reklamę i teraz ma sporo roboty, no i że to u nas działa tak, że któraś coś zapoda i zawsze kilka się skusi
Przecież tak też było z Gemini, kokainąalles itd itd
EDIT właśnie też jestem zaskoczona tym sklepem
Jaga trzymaj się! obyś jednak nie musiała zostawać na dłużej w tym szpitaluWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 23:01
natt, Murraya, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaga lepiej dmuchać na zimne. Sprawdzą, powiedzą że wszystko gra i spokojnie wrócisz do domu.
Ten szpital to u mnie w rodzinnym mieście, dziś dopiero usłyszałam o tej sprawie i cieszę się jak cholera, że już tam nie mieszkam bo bym tam po tym wszystkim nie poszła rodzić za skurczybyka.