Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti przecież to firma co produkuje kosmetyki dla dzieci i niemowląt. Muszą mieć atesty. Ja kupiłam j&j i nawet nie przyjrzalam się czy na opakowaniu coś pisze o atescie, bo to było dla mnie logiczne, że kosmetyki muszą być dopuszczone. Krysti im więcej dzieci tym luzniejsze podejście
sylvia007, Krysti, Fasia, Lwica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Krysti przecież to firma co produkuje kosmetyki dla dzieci i niemowląt. Muszą mieć atesty. Ja kupiłam j&j i nawet nie przyjrzalam się czy na opakowaniu coś pisze o atescie, bo to było dla mnie logiczne, że kosmetyki muszą być dopuszczone. Krysti im więcej dzieci tym luzniejsze podejście
moj to uczulony na wszystko jest co nie znane pokazałam mu ze to firma dla dzieci i ma atesty
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Agusiek89 wrote:Ślusarzem pod ziemią
) i dzięki temu będą go mogli od razu zawiadomić, że dzwoniłam i wywieźć
A Wy ze Śląska jesteście? -
nick nieaktualny
-
no jestem jestem Amy tylko tu takie zamieszanie mialam male, i gorącą linie w telefonie , jednym okiem czytam.
IDA nie stresuj sie, dobrze ze robia dluzsze ktg, im dluzsze tym lepsze, rzeczywiscie prawidlowe nie powinno byc plaskie, tak jak my nie mamy caly czas rownego tetna tak dzidzius tez nie powinien miec, prawidlowe sa oscylacje falujace czyli zmiennosc FHR spowodowane np ruchami, i akceleracje czyli przyspieszenia >15/min przez >15sekund tez swiadcza o ruchach i dobrostanie
Amy z reszta super to ujela kilka postow wyzej ( az polubilam), czasem oscylacje sa za male bo dzidzius spi.
O powazniejszych powodach zlego ktg narazie nie piszmy.
Trzeba powtorzyc, wydluzyc zapis, Na pewno Cie beda jeszcze obserwowac, powtarzac pomiary RR, powtarzac badania, powtarzac usg i dopplera, bo czasem jest tak ze sytuacja sie z dnia na dzien zmienia. Mysle ze za nim Cie wypuszcza sto razy sie upewnia ze sytuacja jest bezpieczna i stabilna. Takze nie rwij sie do domu, super ze wszystko dokladnie sprawdzaja po kilka razy.sylvia007, Aguś86, Ida, Gosha, mf, liloe, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:Ja z Sosnowca , to niby Zaglebie, ale okolice Sląska , tyle ze od ponad 5 lat mieszkam w Poznaniu
a mąż się tam ostatnio szkolił.
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
no bo wszyscy tak uwazaja ze Górny Śląsk, a tak naprawde to Zagłębie Śląsko Dabrowskie . Ja tam wrazliwa na tym punkcie nie jestem, ale niektorzy bardzo. Nawet panuje takie smieszne przekonanie ze z Sosnowca do Katowic czy np Zabrza
trzeba z paszportem jezdzić
, ale to takie rozne miejscowe przekonania.
Moj tata tez pracowal na kopalni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 22:28
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
Murraya wrote:Wiem że może nie wypada drążyć tematu-ale na te żylaki- dostałaś jakiś krem?
Ostatnio biorę żelazo-przez co mam zaparcia ..no i niestety u siebie również wyczułam skurczybyka... -
Ja też jedyna z Krakowa
a niby takie duże miasto
Właśnie dostałam wycenę od Natalii a na wstępie "Ahh te kwietniówki, już mi się śnicie po nocach" bo pisałam jej wcześniej że rozumiem, że ma sporo pracy i chyba nawet wiem dlaczego
sylvia007, Agusiek89, Bambi85, natt, Fasia, iwonka1077, lysinka, weronika86, Gosha, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
no Misia co ma byc to bedzie, tez sie nie nastawialam na cc. Moj tez chyba dalej siedzi z glową w górze. 2 tyg temu mial prawie 2kg , ciakwe ile teraz. Nie pamietam ile wynosilo AFI ale bylo jakos w srodku normy. Nadzieje caly czas mam. Daje mu szanse do 13 marca bo wtedy mam jeszcze koljną wizytę, bedzie wtedy 35+4 . No chyba ze do tego piatku sie okresli, masz jeszcze dwa dni, slyszysz Leon :>?
Agusiek89, sylvia007, misia83, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
Witam sie na chwile. Niestety z wizyty wyszlam ze skierowaniem do szpitala. Jestem juz w Lodzi I z rana jade do szpitala. Lekarz chce sprawdzic co sie dzieje z moimi skurczami bo wedlug niego jest ok ale nie chce niczego przeoczyc. Takze o 6 rank witam sie na ip i mam nadzieje ze mnie z kwitkiem.