X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Murraya Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    to moze powinnysmy poprosic o jakis kwietniowkowy rabat, a ta ktora pierwsza to zapodala jakas oferte specjalną :P

ja mogę być którejś Was z polecenia :-D
    Tylko dajcie mi stronę a oblukam co ma, żebym wiedziała co chce zamówić- hehe ;-)

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • Murraya Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Jaga lepiej dmuchać na zimne. Sprawdzą, powiedzą że wszystko gra i spokojnie wrócisz do domu. :)

Ten szpital to u mnie w rodzinnym mieście, dziś dopiero usłyszałam o tej sprawie i cieszę się jak cholera, że już tam nie mieszkam bo bym tam po tym wszystkim nie poszła rodzić za skurczybyka.

no, przerażające :-(

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

ILili, taki wypis mnie nie cieszy. :(
    No ale skoro mówią że nic nie mogą zrobić to pewnie tak jest. A w domu jednak będziesz się pewnie mniej stresowac i wszystkiego dopilnujesz. Tylko lez grzecznie. Mała ma ladna wagę. :) a powiedz, macie już wszystko gotowe?

Mój mały większość czasu spędza po prawej stronie. Możecie zobaczyc na fejsie jak fika. :)

I paznokcie u stóp sama daje radę obciac. Jak dobrze mieć krótkie nogi. :P ale bobra? W życiu. Ale już sie tym nie przejmuje. U mnie w szpitalu nie jadą tanią jednorazową tylko trymerkiem. Fajnie. Słyszałam jak współlokatorke podgalali do cc. :)

Ida, ja nie wiem jak to ma być z tym ktg, ale chyba lekarze wiedzą co mówią. U mnie też trwa ok godziny, jeden zapis dziennie. U mnie skacze od 120-170. Średnio na 140 najczęściej. Ale często się zdarza że sygnał ucieka bo mały odpycha głowice albo się przesuwa. Na początku mnie to martwilo ale pytałam dwóch położnych i powiedziały, że to normalne. A u innych dziewczyn jak wykres jest płaski to mówią żeby wstrząsnąć brzuszkiem albo coś słodkiego zjeść.

Kurde, Jaga. Niedobrze, że do szpitala ale dobrze, że lekarz nie bagatelizuje. Przypomnij mi proszę o co chodzi z twoimi skurczami, bo mi się wszystko mota.

A w ogóle to zamówiłam koszule. Znaczy chłop jutro zamówi. I w ogóle mnie dziś zabił bi jak z pod ziemii wyskoczył, że mu się imię Julian podoba. No szok! Przepraszam Fasia. :( Niewykluczone że nasz syn też zostanie Julkiem, bo mojemu się naprawdę mało co podoba. Chociaż znając życie jutro powie, że nie. :P
    Więc chwilowo Beniamin albo Julian.

Dobranoc brzuchatki. :)

Murraya, Bambi85, Agusiek89, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.facebook.com/handmade.Natali
    tu jest link do facebooka a niedlugo ma byc ponoc sklep internetowy

Murraya lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok moje dziecko skończyło wieczorną gimnastykę, więc idę spać :-) jeszcze tylko oczywiście wizyta w toalecie, to może do 3 wytrzymam. wczoraj położyłam się o 24 a na siusiu pierwszy raz wstałam o 1.20 :-P
    Dobranoc Kwietniówki, słodkich snów :-)

Murraya, Agusiek89, natt, Fasia, misia83 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tez dobranoc po raz drugi :P, teraz juz naprawde

Murraya, Fasia, misia83 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Murraya Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również dobranoc wszystkim ;-)

Fasia, misia83 lubią tę wiadomość

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga powodzenia jutro. Trzymam kciuki żeby zrobili potrzebne badania i żeby Cię wypuścili. Ale jakbyś miała zostać na oddziale kilka dni to też się nie smuć, ważne żebyś była pod stałą opieką :)

Mantissa spoko loko - już mamy dwóch Julków na forum - mój i Misi więc i Twój też może być hihi :))

Śpijcie dobrze Dziewczyny :)
    Ja się objadam znowu Laysami zielona cebulka i zapijam pepsi :P

mantissa, misia83, Bambi85, sylvia007 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    https://www.facebook.com/handmade.Natali
    tu jest link do facebooka a niedlugo ma byc ponoc sklep internetowy

No choliira jasna same cuda tam są! I weź tu babo nie oszalej i oprzyj się pokusie kupienia kolejnej pościeli!

• Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie jeszcze przed snem się pożale, że znowu mam insulinę zwiększoną do 8 jednostek i euthyrox ze 175 do 188! a tsh mam 1,2 więc w normie tylko lekarka stwierdziła że pod koniec ciąży zapotrzebowanie się zwiększa...i miałam straszny ból w pachwinie który mógł oznaczać, że szyjka chce mi jeszcze bardziej zrobic psikusa. Ostatnia przesyłka z gemini dotarła dziś: karuzela nad łóżeczko, smoczek, tantum rosa, podkłady, grzechotka, suszarka do butelek i smoczków i inne pierdułki bo więcej rzeczy zamawiałam wcześniej. Martwie się bo już 4 tydzień czekam na mój wózek bebecar:( boje się, że wcale nie dotrze...
    Kupiłam ksylitol i jutro zrobię sobie cukrzycowy serniczek... moja pierwsza słodycz od czasu cukrzycy, nawet na urodziny nie jadlam nic słodkiego.

Trzymajcie się dzielnie w szpitalach bo to niezbyt przyjemne ale już niedługo a dziewczyny w domkach też się nie przemęczajcie i cieszcie się ostatnimi chwilami odpoczynku.

Dobranoc:)

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 00:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga trzymam kciuki kochana bedzie dobrze . Buzie *

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ta oliwka Hipp tak pięknie pachnie ze az sama sobie brzuch nią nasmarowalam i super skóra jest nawilżona :)
    Dobranoc choć sypiam bardzo mało mam nadzieje ze się wyspie sikam po 5 razy w nocy czuwam barany liczę:)

• misia83 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 02:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde psina mi znów zrobiła o 2 pobudkę i wyciągnęła na spacer. Teraz poszła spać a ja zasnąć nie mogę :(

Jaga trzymaj sie kochana. Mam nadzieje ze zrobią wszystkie badania i puszcza szybciutko do domku.

Nadzieja, współczuje bardzo problemów z cukrzyca. Przytulam

Nadzieja84 lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 03:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się :)

Dzisiaj ja mam nocną wartę, od pół godziny nie mogę spać :/

Jaga trzymam kciuki za możliwie jak najkrótszy pobyt w szpitalu, będzie dobrze

Nadzieja współczuję tych wszystkich problemów, dobrze, że już coraz mniej czasu zostało.

Misia mam nadzieję, że udało Ci się zasnąć w końcu. Właśnie przez wizję spacerów o dziwnych porach mąż nie chciał się zgodzić na psa, na szczęście z kotem się udało :)

Nadzieja84 lubi tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lysinka, po godzince zasnelam wiec spoko. Mam nadzieje ze Ty sie długo nie męczyłam i tez szybko zasnelas.
    Moja psina ma 6 miesięcy i obecnie jest trochę chora wiec zdarza jej sie taka pobudka. Zazwyczaj przesypia noc:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 06:43

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia ja tez z moją sonią mialam ze mnie budzila w nocy piszczala na podworko musialam wyjsc z nią siusiu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj Ignaś tak mi syrki wlozyl pod zebra ze się ruszyc nie mogę boli :)

misia83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się wyspalam ale z pobudkami na siuranie .

• misia83 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Moj Ignaś tak mi syrki wlozyl pod zebra ze się ruszyc nie mogę boli :)
    Chciałam zacytować a polubiłam. Ja bym dużo dała za te nóżki pod zebrami :P

Krysti lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kobitki :)

Witamy się z Iwusiem w 36 tygodniu :)

I stawiamy "urodzinkowego" szampana :)

100016_8a8d609482aeb887cd7214ad52c9a249.jpeg

Jaga trzymam kciuki z całej siły żeby Twój pobyt w szpitalu okazał się tylko formalnością.

mantissa, misia83, iwonka1077, Fasia, Lali, lysinka, liwi, Gosha, KasiaKwiatek, Bambi85, Murraya, Angela89, Krysti, sylvia007, Justinka, Eweliśka, Aguś86, natt, liloe, Rudzia, Amy_, Agusiek89 lubią tę wiadomość

‹‹ 3076 3077 3078 3079 3080 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ