Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:Oj a wcisniesz któreś na biodra? Jak tak to najwyżej się nie dopniesz
a twój mąż szczyplychyba to może jego zarzuc hihihi
Moje spodnie sprzed ciąży zatrzymują się na kolanachnie ma szans żebym się w nie wcisnela. Po porodzie do wymiany cała szafa.. Od męża kiepsko. No nic będę dziś myśleć co zrobić
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Nie dam rady
będę jak cpun.. Mega się tego boje.. My się kładziemy kolo północy, od zawsze. Od kilku dni wstaje o 2-3 razy do WC. Średnio od 5 nie śpię wiec jak mąż wychodzi to ja dosypiam
-
nick nieaktualny
-
iwo? mi sie podoba
a co znajomym nie pasi? to tak jak u nas stasiu nie pasowalo...a super sie przyjelo
a myslisz ze rodzina na nasza SARAH nie marudzi? nie daja sobie przetlumaczyc ze mamy konwersje, ze sfaszek komuni nie bedzie mial a mala chrztu..masakra z takimi bliskimi! a tesciowa do nas jeszcze OCHRZILIBYSCIE, DALIBYSCIE MALEJ WYBOR no kuuurwa mac! wlasnie daje jej wybor! nie narzucamy zydosfwa dzieciom, maja czysta karte..jaki to wybor jak jest chrzes?
CzaryMary, mantissa lubią tę wiadomość
-
Werka kuruj się bidulo, nieźle z tą szkołą powaleni i tyle,
Mary ja też się nie sugeruję opiniami innych to bardziej z mężem nie możemy się zgrać co do imienia mi bardziej Marcel jemu SzymonCzaryMary lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:IWO
To jest pełna nazwa imienia?
Mi się podoba, oryginalne, krótkie, ładnie się zdrabnia
Mnie wkurza jak ktoś się wpieprza do wyboru imienia dla dziecka. To decyzja WYŁĄCZNIE rodziców i nikomu nic do tegoweronika86, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
FASIA dziękuje ze pytasz. Spał od godziny 19, w nocy słyszę ze w kuchni cos sie kręci, około 4, a on do mnie mowi, ze to nic mama ja tylko woda
czerwony jak buraczek i sie trzęsie... Nawet mnie nas nie obudził jak wstał. A gorączka znowu 39 st. Godzinke powalczyłem zeby wypił lek, jakos udało sie go namówić (czyt. Straszeniem szpitala)
Teraz siedzi i bajeczki pod kocem ogłada... I mu przykro bo dzisiaj basen w szkole, jedyny dzień gdzie lubi chodzić do szkoły...nie wyglada dobrze, bladziuchny... Ze musiało go jakies choróbstwa dopaść
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:iwo? mi sie podoba
a co znajomym nie pasi? to tak jak u nas stasiu nie pasowalo...a super sie przyjelo
a myslisz ze rodzina na nasza SARAH nie marudzi? nie daja sobie przetlumaczyc ze mamy konwersje, ze sfaszek komuni nie bedzie mial a mala chrztu..masakra z takimi bliskimi! a tesciowa do nas jeszcze OCHRZILIBYSCIE, DALIBYSCIE MALEJ WYBOR no kuuurwa mac! wlasnie daje jej wybor! nie narzucamy zydosfwa dzieciom, maja czysta karte..jaki to wybor jak jest chrzes?
Brawo, brawo!! Wasze dzieci , Wasze decyzje. A Staszek jest ochrzczony ?
A jeśli chodzi o imię Iwo to oczywiście wszyscy mówią : Iwo chodź na piwo ... no comment
do każdego imienia można dorobić jakiś rym :
Weronika w krzaki sika
Marta dupa rozdarta
Maryśka - piśka i tak dalej i tak dalej
weronika86, KasiaKwiatek, iwonka1077, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, witam się z wcale nie lepszym samopoczuciem wiec nie zamierzam dzis tu nic pisać, bo śpiewka była by ta sama, żołądek mnie boli od tabletek ze ledwo daje radę. Miłego dnia i wrócę tu jak mi przejdzie czyli pewnie jak skończę brać to dziadostwo - w okolicach poniedziałku. Nie rozpakowywać się do tej pory. Buziaki
-
Gosha wrote:FASIA dziękuje ze pytasz. Spał od godziny 19, w nocy słyszę ze w kuchni cos sie kręci, około 4, a on do mnie mowi, ze to nic mama ja tylko woda
czerwony jak buraczek i sie trzęsie... Nawet mnie nas nie obudził jak wstał. A gorączka znowu 39 st. Godzinke powalczyłem zeby wypił lek, jakos udało sie go namówić (czyt. Straszeniem szpitala)
Teraz siedzi i bajeczki pod kocem ogłada... I mu przykro bo dzisiaj basen w szkole, jedyny dzień gdzie lubi chodzić do szkoły...nie wyglada dobrze, bladziuchny... Ze musiało go jakies choróbstwa dopaść
-
CzaryMary wrote:Brawo, brawo!! Wasze dzieci , Wasze decyzje. A Staszek jest ochrzczony ?
A jeśli chodzi o imię Iwo to oczywiście wszyscy mówią : Iwo chodź na piwo ... no comment
do każdego imienia można dorobić jakiś rym :
Weronika w krzaki sika
Marta dupa rozdarta
Maryśka - piśka i tak dalej i tak dalej