Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosha no to straszne paskudztwo Go złapalo, że taka wysoka gorączka
oby po lekach zeszło i żebyś ty nic nie złapała. Teraz straszny wirus panuje, u mnie co chwile ktos chory.. Ważne żeby syn wyzdrowial, a basen będzie za tydzień
zdrówka!
-
bryyy:) nreszcie ranek wolny:D mężu w pracy, córa w przedszkolu:)
popołudniu przyjeżdża do mnie mama i siostra i będziemy lepić uszka i pierogi
dziś na obiad żeberka wyciągnęłam:)
Mary imię oryginalne i bardzo fajne:) w ogóle widziałam wasz pokoik o rany piękny!!!
mi się bardzo Szymon podoba jeśli miałabym wybierać między Marcelem a Szymkiem:)
i jeszcze Patryk:) takie niby stare ale rzadko słyszane:)
oj ja też się opiniami innych nie sugeruję, o dziwo u mnie w rodzinie najbliższej nie podoba się imię jakie wybraliśmy, mama ciągle mówi że może się jeszcze zmieni(ona by chciała Oliwkę, Julkę czy coś takiego, siostra Helenkę) i o ile Helenka mi się podoba to literki nad łóżeczkiem już sąi wszyscy w domu zwracamy się do młodej już po imieniu i to jest słodkie:)
Wera o matko widze że u was cięższy czas z chorobami;/ kuruj się i Stacha tak samo, współczuję że robota dziś wzywa;/
moja młoda dzisiaj leniwa, nic się nie rusza od rana....ehh
lysinka, Murraya, CzaryMary, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Albo Julek ciulek
Każde imię tak można więc tym się Mary nie sugeruj
Hwesta nie marudz tylko zostań z nami! W kupie raźniejweronika86, CzaryMary, lysinka, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:staszek ptaszek zeby nie bylo ze tylko fasia syna do fiutka porownuje
hahah
hahahadobre
Robotka - ależ mi smaka narobiłaś na te wszystkie Twoje dobroci. Chyba jestem głodna
Hwesta siedź na dupie z namiMarudź ile wlezie
Ja własnie wstawiłam 3 pranie i mam ambitny plan posprzątać w szafach z ciuchami, w apteczce i kosmetikach, zrobić pazury.. Plan jest - ciekawe czy realizacja wypaliWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 08:47
-
nick nieaktualny
-
lysinka masakra... ze ludzi woierdalaja sie do takich rzeczy...ja esciowej tez wypomnialam ze 35 lat temu imie patryk tez pewnie bylo rzadkie i kontrowersyjne a jednak je wybrala..nasz decyzja..i sara czy bedziemy w polsce czy w anglii czy wyjedziemy do izraela imie pasujace wszedzie!
CzaryMary, KasiaKwiatek, mf lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:nie moge odpoczac
gosc chce kase na sobote i nie przetlumaczysz..takze dzisiaj do pracy
od 15.00 do 20.30..chuj by to strzelil...nic no zaszyje sie kolo grzejnika, wezme paracetamolu..dobrze ze tam cieplo
Werka trzymaj sie tam kochana... Ja tez musze do roboty dzis ranonie ma zmiłuj i teraz dokładają mi wiecej bo odchodzę :]]]]]
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lysinka wrote:Antonina
rzadkie, polskie...dla mnie super
...2 razy mi sie tylko imie kolezanek nie podobalo ale to ich decyzja..jedna dala dziewczynce imie Inez..mieszkaja w polsce...kojarzy sie z hiszpanka, dziewczynka z ciemnymi wloskami a nasza inez jest ruda
inne to lafayeta czy jakos tak..mi sie murzynsko kojarzy..do polski imie sie nie nadaje ale to nie moj wynor..
lysinka, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMary Iwo miał być u nas
Super imię, zostaliśmy przy Mikim z sentymentu, bo już kilka lat mój K trąbił, że jego synek tak będzie miał na imię, ale Iwo długo chodziło nam po głowach i mało brakowało. Ludzi nie słuchaj...niech spadają...zresztą jak Cię poznałam to sama to wiesz
Gosha, Wera, Hwesta zdrówka dla Was i dzieci. U mnie nareszcie zdrowi wszyscy, tylko ja wczoraj przecholowałam z tymi porządkami i prasowaniem, nie dałam rady wieczorem sama jechać autem do ginki. Mój K musiał jechać ze mną
Wyniki wzór, morfolodżia git, siki wzorowe, Miki grzecznie na nietoperza. Za 2 tygodnie mam pobranie GBS.Murraya, weronika86, CzaryMary, lysinka, iwonka1077, mantissa, Bambi85, Gosha, Aguś86, Justinka, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Lwica wrote:Werka trzymaj sie tam kochana... Ja tez musze do roboty dzis rano
nie ma zmiłuj i teraz dokładają mi wiecej bo odchodzę :]]]]]
torbe woze ze soba i ciazowe papiry w razie wu...ze studia do szpitala mam 40min..najgorsze ze tylko ja mam prawko
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
hahaha Tylko nie wiem jak się te żeberka robi:P zawsze jak robiłam (czyli raz w zyciu) miałam pomysł na żeberka a teraz nie mam ale pewnie zajadę do sklepu i kupię
wiecie co? teraz ludziom nie pasuje to co wybraliśmy a potem będzie tak że inne imie nie pasuje do dziecka jak to co wybraliśmy własnie:) trzeba słuchać siebie i resztę mieć w dupie.
Lysinka a Antonina akurat jest bardzo na topie i sa piękne zdrobnienia od tego imienia więc Ty też miej w dupie co inni mówiąpiekne imię i tyle
HWESTA dziś słabszy dzien? ojej:( marudź ile wlezie:)
MAry dobrze że mi przypomniałaś-ostatnia 5 pralka z dziecięcymi rzeczami do przepuszczenia:)
Fasia pocisnęłaś z tym Julkiem ciulkiem:D tak jak u mnie Majka srajka (jeśli chodzi o starszą)
lysinka, iwonka1077, CzaryMary, weronika86, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
swietnie ze wyniki ok...ja sie zastanawiam jak mala teraz lezy bo patryk twierdzi ze w nocy wypycha minsie tylkonpo bokach i sie smieje ze sie wyklada jakby wnlozeczku byla
ona musi byc na nietoperza..ostatnio byla po usg na ip ale znow lata po calym brzuchu...nie chce cc...