Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hwesta wrote:Witam, widze ze nastroje średnie. U mnie również. Noc cała nieprzespana,okropne sny przy probie zasniecia. Trzyma mnie chyba jakiś poszpitalny stres. Nie mogę sobie poradzić. Niby juz wszystko ok,mam duphadton,nospe i kontrolę we wtorek ale ja się boje chodzić po domu nawet żeby nic się nie stało. Cały dzień sama jestem bo facet musi więcej pracować przez te zawirowania... jak się cieszyć ciaza gdy każą prowadzić oszczedzajacy tryb życia? Mieszkam na 3 piętrze bez windy wiec na razie nawet za dużo z domu nie mogę wychodzić żeby nie robić tej wysokości kilka razy dziennie... zaraz musze zamówić zakupy online,trzymajcie się dziewczyny psychicznie lepiej niż ja
BiedactwoNie dziwię Ci się wcale, że psychicznie z Tobą nie najlepiej. Może za jakiś czas stan Twojej szyjki się poprawie i będziesz mogła już w miarę normalnie funkcjonować. Niestety czasem wychodzi tak, że ciąża daje trochę popalić o czym niestety rzadko się mówi i często kobiety wyobrażają sobie, że będą tylko leżeć i głaskać się o brzuszkach z błogim uśmiechem na ustach
Rzeczywistość czasem daje w kość ale mam nadzieję, że nasze dzieciaki nam to "wynagrodzą" i pomogą zapomnieć o tych trudnych chwilach.
-
nick nieaktualnyHej kobietki u mnie tez jakieś sny się snią hehe ze jakaś rumuńska rodzina caly autobus do mnie przyjechala ,masakra co za snyyy haha ,ja lezakuje moj ze mną w domciu dywan wreszcie bedzie kladziony w sypialni i bede wreszcie spala w mojej sypialni kochanej:)) dziś wizyta w szpitalu scan mam moj zrmną idzie fajnie ,jestem podekscytowana i szczesliwa
zeby dobrze bylo tylko wszystko to najwarzniejsze kochane :)pozdrawiam i milego dnia zycze
-
Dziewczyny trzymajcie kciuki dzisiaj za mnie. Na 11sta ide do ginekologa. Tak sie strasznie boje
. Tego przede wszystkim, ze moj Robaczek przestal si erozwijac i serduszko juz nei bije bo sie tyle historii takich naczytalam
. Jak bylam ostatnio to byl 7tc.
Wczoraj jeszcze bolaly mnei troch epiersi po wstaniiu i troche w ciagu dnia a dzisiaj juz nic kompletnie.
Fasia, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyadk_1989 tylko,że ja się powinnam cieszyć, bo szyjka się zamknęła po lekach i leżeniu . mam w wypisie, że jest o prawidłowej długości i zamknięta, jednak strach pozostaje. Nawet mój facet na ktorego tak narzekałam się ocknął i chyba widzi ,że kiepsko ze mną, musi mi to minąć, bo mam jeszcze bieliznę do ślubu do kupienia... nie wiem skąd u mnie jakieś czarnowidztwo, zawsze byłam tak pozytywnie nastawiona do życia. a co do snów, to chyba faktycznie hormony, ja jeszcze dupka teraz biorę i chyba potęguje głupawe sny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:adk_1989 tylko,że ja się powinnam cieszyć, bo szyjka się zamknęła po lekach i leżeniu . mam w wypisie, że jest o prawidłowej długości i zamknięta, jednak strach pozostaje. Nawet mój facet na ktorego tak narzekałam się ocknął i chyba widzi ,że kiepsko ze mną, musi mi to minąć, bo mam jeszcze bieliznę do ślubu do kupienia... nie wiem skąd u mnie jakieś czarnowidztwo, zawsze byłam tak pozytywnie nastawiona do życia. a co do snów, to chyba faktycznie hormony, ja jeszcze dupka teraz biorę i chyba potęguje głupawe sny
Spokojnie, zaraz Ci przejdzie. Jesteś jeszcze przygnębiona po wczoraj i trudno Ci się dziwić. Odpocznij sobie dzisiaj i myślę, że już jutro zaczniesz widzieć świat w innych barwach
-
Robotka1 wrote:FASIA nie łykaj dodatkowej witaminy B6 która jest magnezie bo ją na pewno masz w witaminach.
natomiast sprawdź sobie ile masz magnezu w witaminach. w moich jest ubogo dlatego suplementuję się 2x2 asmag forte. i to samo przepisali mi na pogotowiu więc wiem że dobrze biorę. kup sobie asmag, to sam magnez bez dodatków, w dwóch aptekach polecono mi go dla kobiet w ciąży:)
a ja nie nasikałam do sody:P zapomniałam:)
miałam taki poebany sen że szkoda gadać. banda więźniów mnie wykorzystała!! ale najpierw mnie opili, a potem jak się ocknęłam sama chciałam jeszcze:P boshhhh ale cyrki:P
Kaśka jesteś mistrzem w dziwnych snachmi się nic nie śni, nic a nic !
Wypiłam wczoraj magnez na sen i dospałam dziś do 9 rano z jednym sikaniem w nocy po którym od razu zasnęłam
Kupię sobie ten asmag, bo właśnie wit B6 nie chcę przedawkować, a masz rację, że mam jej mało w witaminach .. -
Psotka trzymam kciuki!!!
Co do snów to mi średnio co 2 noce śni się, że mąż mnie zdradza. Jak się budzę to taka jestem wściekła na niego, dobrze, że chodzi na 4 zmianę cały czas do pracy, bo chyba bym mu w końcu coś zrobiła -
PsotkaKotka wrote:Ok to ide...
Trzymam kciuki! na pewno wszystko będzie dobrzeja też panikowałam kilka tyg temu bo piersi przestały boleć, brzucha nie czułam, mdłości zniknęły, a z dzidzią wszystko dobrze
natomiast wszystkie objawy które zniknęły od tego poniedziałku wróciły ze zdwojoną siła
-
nick nieaktualnyO ja też panikowałam jak piersi przestały boleć- nie bolą zresztą do tej pory
ale to o niczym nie świadczy
A ja byłam wczoraj na tych warsztatach MAMO TO JAwygrałam pościel do łóżeczka
więc to druga rzecz jaką mam dla dziecka
a pierwsze to są buciki które były prezentem dla męża
Było fajnie, troszkę się spóźniłam ale byłam na wykładzie położej która pokazywała jak kąpać malucha jak wygląda pielęgnacjabyłam na wykładzie z wiązania chusty - super sprawa
no i prezentacja fotwlika samochodowego RECARO fix - fotelik super
myslę że się na niego zdecydujemy cena 669 zł rabat 10% do konca marca z kartą rabatową która dostaliśmy na zajęciach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 11:14
MartaAlvi lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:O ja też panikowałam jak piersi przestały boleć- nie bolą zresztą do tej pory
ale to o niczym nie świadczy
A ja byłam wczoraj na tych warsztatach MAMO TO JAwygrałam pościel do łóżeczka
więc to druga rzecz jaką mam dla dziecka
a pierwsze to są buciki które były prezentem dla męża
Było fajnie, troszkę się spóźniłam ale byłam na na wykładzie położej która pokazywała jak kąpać malucha jak wygląda pielęgnacjabyłam na wykładzie z wiązania chusty - super sprawa
no i prezentacja fotwlika samochodowego RECARO privia - fotelik super
myslę że się na niego zdecydujemy cena 660 zł rabat 10% do konca marca
-
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze! ale nie zapomnijcie też o mnie
idę dopiero na 16 także do tej godziny to chyba wykorkuję z tych nerwów. Jeszcze wczoraj jakoś pozytywniej myślałam, ale dziś to jestem pewna, że coś jest nie tak. Boję się strasznie
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:foteliki recaro są naprawdę dobrej jakości i w testach na bezpieczeństwo zawsze zajmują wysokie pozycje.
tak wiem;) mój mąż już w tamtym roku mi mówił o tej firmie
ten produkt który był prezentowany właśnie wczoraj ma dopiero jakieś 2 tygodnie i jest w tej chwili najlepszym fotelikiem jaki kiedykolwiek powstał