Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny
Ale naprodukowałyście ! Ledwo udało mi się dobrnąć do końca
Uśmiałam się jak głupia z tych testów z sody
Mi z kalendarza chińskiego wychodzi, że chlopak. Zobaczymy
Dziewczyny czy macie może jakiś sposób na bezsenność? Budzę się od kilku nocy np o 3 i nie mogę zasnąć np do 6 albo dłużej ... męczy mnie to okropnie
No i brzuch mnie boli od wczorajjest napięty, twardy, ciężki, jakbym tam kamienie miała .. byłam dziś w pracy z nowym L4 postałam z godzinę i później umierałam z bóli brzuszka ..
-
Fasia wrote:Cześć Dziewczyny
Ale naprodukowałyście ! Ledwo udało mi się dobrnąć do końca
Uśmiałam się jak głupia z tych testów z sody
Mi z kalendarza chińskiego wychodzi, że chlopak. Zobaczymy
Dziewczyny czy macie może jakiś sposób na bezsenność? Budzę się od kilku nocy np o 3 i nie mogę zasnąć np do 6 albo dłużej ... męczy mnie to okropnie
No i brzuch mnie boli od wczorajjest napięty, twardy, ciężki, jakbym tam kamienie miała .. byłam dziś w pracy z nowym L4 postałam z godzinę i później umierałam z bóli brzuszka ..
-
Fasia wrote:Sylvia - łykam zestaw witamin prenatalnych Femibon Natal Classic. Tam jest magnez nie wiem czy powinnam sie jeszcze dodatkowo suplementować ...
-
nick nieaktualny
-
Kupiłam sobie Chela Mag B6 - tam jest magnez i witB6 to może będę dodatkowo łykać? Bo naprawdę bezsenne noce to jest jakiś koszmar! Później cały dzień chodzę nieprzytomna. Jak się zdrzemnę to po obudzeniu boli mnie łeb nie do wytrzymania ...
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Ja ostatnio kupilam ciazowe jeansy w H&M ale to jakis niewypal ;/ spodnie mi zsuwają sie z tylka co mnie wkurza strasznie a pas jest po cycki to ciezko to ciagle podciagac.. chyba je sprzedam i zakupie legginsy.
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Kupiłam sobie Chela Mag B6 - tam jest magnez i witB6 to może będę dodatkowo łykać? Bo naprawdę bezsenne noce to jest jakiś koszmar! Później cały dzień chodzę nieprzytomna. Jak się zdrzemnę to po obudzeniu boli mnie łeb nie do wytrzymania ...
jednak odpuszcze kreatynowe prostowanie po porodzie nie na moje plecy stanie 3godz i robienie
-
nick nieaktualny
-
Cześć brzuchatki! Jak dzisiaj się czujemy? Bo ja fatalnie. Znowu zwróciłam wszystko co miałam w żołądku plus chyba jeszcze zeszły tydzień
boli mnie głowa, jest mi słabo, nie mogłam spać dzisiaj w nocy - wstałam na siusiu i spania nie było już prawie do rana, a jeszcze w pracy od rana mnie ganiają i czegoś ode mnie chcą. Jak ja by strasznie chciałam pójść na zwolnienie na parę dni
Nie mam już siły
Dzisiaj zaczęłam 12 tydzień, kiedy mi się w końcu poprawi?
-
adk_1989 wrote:Cześć brzuchatki! Jak dzisiaj się czujemy? Bo ja fatalnie. Znowu zwróciłam wszystko co miałam w żołądku plus chyba jeszcze zeszły tydzień
boli mnie głowa, jest mi słabo, nie mogłam spać dzisiaj w nocy - wstałam na siusiu i spania nie było już prawie do rana, a jeszcze w pracy od rana mnie ganiają i czegoś ode mnie chcą. Jak ja by strasznie chciałam pójść na zwolnienie na parę dni
Nie mam już siły
Dzisiaj zaczęłam 12 tydzień, kiedy mi się w końcu poprawi?
Wspolczuje!ja dzis zaczelam 15 tyg a czuje sie strasznie.. juz od jakiegos czasu bylo dobrze a dzis jakos mnie brzuch boli i czuje sie taka ciezka
mdli mnie caly czas a w pracy trzeba siedziec do 17.00
ehh ale pocieszam sie ze jeszcze 4 miesiace i ide na macierzynski
-
Adk mi mdłości przeszły z nastaniem 13 tyg. życzę, aby i u Ciebie tak się stało, albo i szybciej. Ja od paru dni mam apetyt i jem chętnie, tylko jakoś obiady mi nie służą nie wiem czemu. Od wtorku jem pastę z sera białego, szczypiorku, pomidorów, ogórków i rzodkiewki minimum 2 razy dziennie, pycha!!! Dzisiaj chyba też będę jadła, bo mi wczoraj z kolacji została, a jak pojadę po Gabi do przedszkola, to kupię znowu ser i zrobię na kolację
-
KASIAB wrote:a ja mam leginsy i spodnie z h&m, spodnice z happymum, a teraz myśle zamawiać z www.limone.pl
a my imiona mamy wybrane Miłosz albo Milena:)
Kasia a kupowałaś już coś tam??? Ciekawi mnie jak z rozmiarówką, czy jest tak jak opisana w tej tabelce. Mi to się podoba kupowanie na allegro jak masz konkretne wymiary podane, bo wtedy można sobie porównać ze swoimi ubraniami. -
FASIA nie łykaj dodatkowej witaminy B6 która jest magnezie bo ją na pewno masz w witaminach.
natomiast sprawdź sobie ile masz magnezu w witaminach. w moich jest ubogo dlatego suplementuję się 2x2 asmag forte. i to samo przepisali mi na pogotowiu więc wiem że dobrze biorę. kup sobie asmag, to sam magnez bez dodatków, w dwóch aptekach polecono mi go dla kobiet w ciąży:)
a ja nie nasikałam do sody:P zapomniałam:)
miałam taki poebany sen że szkoda gadać. banda więźniów mnie wykorzystała!! ale najpierw mnie opili, a potem jak się ocknęłam sama chciałam jeszcze:P boshhhh ale cyrki:Pliloe lubi tę wiadomość
-
Hej słoneczka
Ja byłam wczoraj u gina na wizycie i znów się strasznie rozczarowałam , jak tak dalej będzie to zmienię gina albo prywatnie dodatkowo będę chodziła. Dosyć , że nie widziałam dzidzi, zdjęcie z usg jest takie, że nic nie widać to jeszcze dowiedziałam się , że badania genetyczne muszę zrobić sobie na własną rękę bo oni owszem sprawdzają to wszystko ale nie podpisują się pod tym bo nie mają certyfikatu. Nosz..... wkurzyłam się strasznie. Dobrze , że w Łodzi znam dobrego gina genetyka Lech Dudarewicz jakby któraś była z Łodzi to polecam.
Dzidiza ma 3,6 cm i wiekowo to 10w3d. Więc jesteśmy w młodszej ciąży chyba bo nadal nie wiem czy on liczy od miesiączki czy wiek dzidzi.
A teraz spadam do pracy bo mam tyle roboty , że się nawet do jutra nie wyrobie, ehhh.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 08:56
misia83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam, widze ze nastroje średnie. U mnie również. Noc cała nieprzespana,okropne sny przy probie zasniecia. Trzyma mnie chyba jakiś poszpitalny stres. Nie mogę sobie poradzić. Niby juz wszystko ok,mam duphadton,nospe i kontrolę we wtorek ale ja się boje chodzić po domu nawet żeby nic się nie stało. Cały dzień sama jestem bo facet musi więcej pracować przez te zawirowania... jak się cieszyć ciaza gdy każą prowadzić oszczedzajacy tryb życia? Mieszkam na 3 piętrze bez windy wiec na razie nawet za dużo z domu nie mogę wychodzić żeby nie robić tej wysokości kilka razy dziennie... zaraz musze zamówić zakupy online,trzymajcie się dziewczyny psychicznie lepiej niż ja