X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia, a było się stresować?

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:07

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty.html

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FASIA no to kupuj ten asmag :) bo magnez dobry na skurcze brzucha, na twardnienia itp.

dziewczyny ja też trzymam za was kciuki:) wszystko będzie dobrze:)

ZIÓŁKO, PSOTKA nie bójcie się:) będzie dobrze:)

a ja po śniadaniu, bułeczka z białym serkiem i pomidorem.
    muszę ograniczyć ten pasztet bo niedługo beda na mnie w pracy wołać PASZTETOWA:P

dziś byłam na rozmowie z szefem:) dostałam podwyżkę hahaha:D
    ogólnie pytał czy chcę wrócić i ile chciałabym pracować.
    fajny gość. taki na luzie:) pożyczył zdrowia i wypuścił z gabinetu:P

Justinka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Justinka Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na wizytach! Na pewno wszystko jest ok! Trzymajcie się i czekamy na wieści :)
    Na tego typu warsztatach byłam w poprzedniej ciąży - fajna sprawa, ciekawe rzeczy można się dowiedzieć, poznać inne mamy oraz zawsze coś tam się dostanie, próbek, gadżetów i można coś wygrać :)
    Co do chusty, dla mnie to było wybawienie synek ciągle chciał być na rękach lub jeść! więc nic nie mogłam zrobić ani w domu ani koło siebie... po czym byłam na 1 kursie wiązania chustą i jak ręką odjął synek smacznie sobie spał a ja mogłam posprzątać, ugotować, oczywiście trzeba uważać aby maluszkowi nic się nie stało :)

misia83 lubi tę wiadomość

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie ja zamierzam zaopatrzyć się w chustę, czy są jakieś polecane czy obojętne jaką przeznaczoną do noszenia dzieci??

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:07

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty.html

Ja też się zapisałam :)

Amy lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    no właśnie ja zamierzam zaopatrzyć się w chustę, czy są jakieś polecane czy obojętne jaką przeznaczoną do noszenia dzieci??
    polecam poczytanie strony lenny lamb http://pl.lennylamb.com/
    tam ci podadzą link do chust zgodnie z twoim wzrostem i waga i przeznaczeniem musisz tylko powypełniać :)

misia83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chust jest wiele o różnym splocie można wybrać każda chuste bo one są wszystkie fajne elastyczna tylko jest do iluś tam kg dziecka i ona sie nadaje dla maluszkow bo pozniej sie naciaga i jak dziecko wieksze to nei spełnia swojego zadania.
    Ogólnie głownie chodzi o wiązania niż o wybór tkaniny - bo to już nasze "widzi misie" co do splotów tkanin :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:17

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a ja o chustach słyszałam złe rzeczy :( Nie mam pojęcia ile w tym prawdy bo totalnie nie zagłębiłam się w temat więc tak tylko piszę, żebyście w razie czego poczytały coś na ten temat. Mi ktoś mówił, że one bardzo źle wpływają na kręgosłup dziecka.
    Tak jak mówie, ja się nie zagłębiałam w temat i nie wiem na ile to prawda na ile to brednie bo narazie mnie to nie interesowało, piszę tylko żebyście sobie to sprawdziły na wszelki wypadek :)

Trzymajcie kciuki, mamy na 13.15! :) Boje się jak diabli :( Cholerny 10-12 tydzień źle mi się kojarzą i już siedzę cała spanikowana. Ehh

Miłego dnia Dziewczynki!

Edit. Co do tych badań o których pisze Liloe, to mojej znajomej z innego forum wyszły bardzo złe rzeczy zarówno w Pappie jak i w usg. Bała się poddać amniopunkcji bo jednak to ryzykowne badanie. Uzbierali te 3tys zł i wysłali krew do stanów na test NIFTY i okazało się, że wszystko jest w jak najlepszym porządku, maluszek jest zdrowy a dodatkowo poznała jego płeć :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 12:31

Krysti, liloe lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    FASIA no to kupuj ten asmag :) bo magnez dobry na skurcze brzucha, na twardnienia itp.

dziewczyny ja też trzymam za was kciuki:) wszystko będzie dobrze:)

ZIÓŁKO, PSOTKA nie bójcie się:) będzie dobrze:)

a ja po śniadaniu, bułeczka z białym serkiem i pomidorem.
    muszę ograniczyć ten pasztet bo niedługo beda na mnie w pracy wołać PASZTETOWA:P

dziś byłam na rozmowie z szefem:) dostałam podwyżkę hahaha:D
    ogólnie pytał czy chcę wrócić i ile chciałabym pracować.
    fajny gość. taki na luzie:) pożyczył zdrowia i wypuścił z gabinetu:P

Ty jesz pasztet, a ja od dwóch miesięcy POMIDORY ! masakra, aż się zaczęłam zastanawiać czy aż tyle można ich spożywać ... zjadłam ok 4 razy dziennie kanapki własnie z pomidorami :P

Fajnego masz szefa :) ja w sumie na swoich też narzekać nie mogę

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe - to przykre ze zignorowali twoje prosby.. wiem jak to wszystko musialo bolec.. ogolnie warsztaty to promowanie marek johnsona, recaro, lenny lamb ale ja staralam sie nie zwracac na to uwagi i wychwycac tylko te infornacje ktore beda dla mnie niezbedne :) choc nie powiem recaro mnie kupilo :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 13:25

liloe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ziolko wrote:
    Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze! ale nie zapomnijcie też o mnie ;) idę dopiero na 16 także do tej godziny to chyba wykorkuję z tych nerwów. Jeszcze wczoraj jakoś pozytywniej myślałam, ale dziś to jestem pewna, że coś jest nie tak. Boję się strasznie :(
    Ziólko nie martw się kazdy stresa ma ja tez tyle ze ja na 14 mam i juz czuje zdenerwowanie wemnie jakieś .bedzie dobrze rownież zyczę wszystkim udanych wizyt buziolki :)

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wasze wizyty. A co do warsztatów, to u mnie są dzisiaj niestety :-( a już myślałam, że też się zapiszę

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja raczej na chuste bym się nie zdecydowala ,wole juz szelki komfortowe dla dziecka .

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Dziewczyny, a ja o chustach słyszałam złe rzeczy :( Nie mam pojęcia ile w tym prawdy bo totalnie nie zagłębiłam się w temat więc tak tylko piszę, żebyście w razie czego poczytały coś na ten temat. Mi ktoś mówił, że one bardzo źle wpływają na kręgosłup dziecka.
    Tak jak mówie, ja się nie zagłębiałam w temat i nie wiem na ile to prawda na ile to brednie bo narazie mnie to nie interesowało, piszę tylko żebyście sobie to sprawdziły na wszelki wypadek :)

Trzymajcie kciuki, mamy na 13.15! :) Boje się jak diabli :( Cholerny 10-12 tydzień źle mi się kojarzą i już siedzę cała spanikowana. Ehh

Miłego dnia Dziewczynki!

Edit. Co do tych badań o których pisze Liloe, to mojej znajomej z innego forum wyszły bardzo złe rzeczy zarówno w Pappie jak i w usg. Bała się poddać amniopunkcji bo jednak to ryzykowne badanie. Uzbierali te 3tys zł i wysłali krew do stanów na test NIFTY i okazało się, że wszystko jest w jak najlepszym porządku, maluszek jest zdrowy a dodatkowo poznała jego płeć :)
    Ja rownież zyczę pomyślnej wizyty :)glowa do gory pierś do przodu;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak jest chusta zle wiazana to oczywiscie bedzie zle wplywac na kregoslup dziecka. Pokazywala nam ta kobietka jak dziecko ma siedziec w chuscie. Jak bedziemy zle usadawiac dzieci to faktycznie mozna maluchowi bardzo zaszkodzic :)
    Ja nie jestem ani zwolenniczka ani przeciwniczka chust patrzylam na wyklad z dystansem ale nie zauwazylam czegos co mogloby zaszkodzic. Kregoslup jest lekko wygiety w luk w chuscie, glowka podtrzymywana, nogi nie wisza, chusta nie uciskala pod kolankami tylko konczyla sie na pupie... wszystko prawidlowo wygladalo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 12:39

• liwi Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do chust to to dłuższy temat, ale powiem tylko tyle ze ja się interesowałam i duuużo czytałam. I chusta może szkodzić jeżeli sie ja nieumiejętnie wiąże, ale jużeli się nauczysz wiązac i odpowiedznio układac dziecko w chuście to ona absolutnie nie szkodzi, powiem więcej ma pozytywny wpływ na rozwój dziecieczka. Moja mała uwielbiała noszenie w chuście.

Amy lubi tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
‹‹ 318 319 320 321 322 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ