Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Krysti tylko nie masz dużo czasu bo genetyczne robi się do 13tydz6d
moze mi powiedzą co bede mieć choc tu niechcą mówic z tego wzgledu ze duzo pań jak się dowiaduje o plci dziecka to usuwają a tu w uk do 24 tyg ciazy mozna ciaze usunąc ,niepoważne to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 13:20
-
Misia a Ty robiłaś u niego genetyczne? Ile u niego płaciłaś za nie? Bo inny ma cennik na stronie a inną cene mi podał. I się zastanawiam ile kasy ze sobą wziąść
Gdzie chcesz rodzic? Ja się zastanawiam czy nie zacząć w styczniu chodzić prywatnie do gina z Madurowicza bo tam bym w razie co chciała rodzić ale zobaczymy jak to mi się uda. Musiałabym wcześniej do Łodzi przyjechać i u rodziców zostać do porodu , bo z bólami porodowymi nie będę gnała prawie 80 km do Łodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 13:26
-
nick nieaktualny
-
misia83 wrote:Dziewczyny, a zmieniając temat to co myślicie o jodze w ciąży? Mnie nigdy to tego typu aktywności nie ciągnęło, ale teraz coraz częściej o tym myślę.
a tak serio to sama się zastanawiałam nad nią, tylko ogólnie na takim zadupiu mieszkam że nie wiem czy w ogóle ktoś pomyślał żeby w takim miejscu jak moje zorganizować coś dla babek w ciąży:P
FASIA łączę się w bolu, u mnie też żadnych warsztatow:P no chyba że w krk:D a do krk mam 40km:P niby niedaleko ale blisko też nie:P -
Krysti wrote:Ja juz dzis mam scan
moze mi powiedzą co bede mieć choc tu niechcą mówic z tego wzgledu ze duzo pań jak się dowiaduje o plci dziecka to usuwają a tu w uk do 24 tyg ciazy mozna ciaze usunąc ,niepoważne to
Poczekamy do listopada, a na razie bawimy się w obstawianie. Najbardziej rozczula mnie mija 3letnia Gabi jak ją ktoś zapyta czy wolałaby chłopca czy dziewczynkę to ona mówi, że jeszcze nie możemy tego stwierdzić co jest w brzuszku.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Straszne to co piszesz, co za różnica czy to chłopiec czy dziewczynka!!! Ja to ostatnio zapomniałam zapytać czy już widać
Poczekamy do listopada, a na razie bawimy się w obstawianie. Najbardziej rozczula mnie mija 3letnia Gabi jak ją ktoś zapyta czy wolałaby chłopca czy dziewczynkę to ona mówi, że jeszcze nie możemy tego stwierdzić co jest w brzuszku.
-
nie nie Misia, ja nie jestem przeciwna tylko właśnie mnie zastanawiało czym się kierowałaś?
ja ogólnie o dodatkowych badaniach nie pomyślałam nawet, pewnie gdyby coś na zwykłym usg podczas pomiarów wyszło nie tak to bym zrobiła, no ale wyszło wszystko ok.
rozumiem że wolałaś na wszelki wypadek je zrobić tak? -
Krysti wrote:Sylwia to Uk tu inne prawa wszystko legalne jest ,masakra jak tak mozna dzieci usuwać bo pleć nie ta co chcieli i nie muszą podawac przyczyn ,ja jestem strasznie pezeciwna aborcji dla mnie to jest nie do wyobrazenia .Choc tu więcej tego kures.wa więc i duzo aborcji .przykre ale prawdziwe
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ja czekam na tel od niego czy gdzieś mnie wciśnie na badanie. Do 10 października mam czekać na tel później mam dzwonić jbc a jak nie uda mu się mnie wcisnąć do siebie to mnie odda w ręce kogoś innego kto też ma ten certyfikat z Londynu. USG muszę zrobić do 29 października.