Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:coś jeszcze z obrączką było
obrączka na nitkę i nad dłoń i jak się kręci w kółko to dziewczynka a jak wahadłowo to chłopak
chyba jakoś tak
- i wszystkim zawsze się sprawdziło! Co lepsze mi wyszło i mężowi to samo 1 syn 2 córka... więc czekamy na potwierdzenie na USG...
A jest przypadek kiedy kuzynowi wyszło że będzie miał tylko syna [i ma] a jego wtedy jeszcze żonie że 1 syn 2 syn... i co lepsze mają owszem wspólne dziecko syna i rozstali się już są po rozwodzie.. ona zaszła w ciążę i w lipcu urodziła drugiego synaa ile wtedy przy wróżeniu było zachodzenia w głowe dlaczego tak wyszło im inaczej... jak wszystkim zawsze się zgadzało.. nawet wujowi który ma 4 dzieci a pierwsze czyli 5 zmarło... wszyscy wyszli i po kolei prawidłowo płeć też
tylko że to ktoś musi powróżyć sobie samemu się nie da
A co do sody i kubeczka, może spróbuję tak dla zabawy hehe[bo bratowa też chciała spróbować swoich czarów z tą obrączką na nitce, ale jej wyszło że będę miała dwóch synów... więc jakaś sprzeczność, więc nadal tak na prawdę nie wiemy hehe
]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Cześć dziewczyny. Mam za sobą ciężki dzień. Byłam u lekarza, wyniki w miarę, ale niepokoi mnie tarczyca, bo wyszło 3,040, a na tym etapie powinno chyba nie być tyle...lekarka stwierdziła że ok. Hiv-negatywny. Morfologia może być. Maluszek ma 7,1 cm i strasznie się wiercił. Też jestem bardzo ciekawa płci, obrączka na włosie pokazuje że dziewczynka, ale ph mam 7.
TSh 4.62 i lekarz mowil ze sie unormuje wiec olalam -
Rudzia wrote:Siedze i szukam imion ... mam problem z imieniem dla chlopca
nic mi sie nie podoba.. z racji tego ze mieszkam w Szwecji i nie zamierzam tego zmieniac, nie chce zeby to bylo typowo polskie imie.. znalazlam takie : Xander .. co myslicie o tym imieniu? Chcialam Xavier ale kolezanka zajela
Corka to na pewno bedzie Sofia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczęta:) Praca zjada całe moje życie. Już marzę, żeby z powrotem być w domku.
Ale myślę, że jeszcze wytrzymam do połowy listopada, może dłużej. Pracuję łącznie po 6/7 godzin, a wychodzę taka zmęczona jak nigdy dotąd. Może dlatego, że już nie śpię po 12 godzin.
Jutro idę po skierowanie na kolejne badania. No i będę się ważyć. Na pewno co nieco przybrałam, bo apetyt mi wrócił. Brzuch jest tak duży, że nie zapinam żadnych spodni.Dlatego kupiłam w H&M pierwsze ciążowe. Są świetne i nie były takie drogie 99 zł.
Kolejne USG mam dopiero 12 listopada! A to oznacza, że długo jeszcze nie będę wiedziała, czy to chłopiec, czy dziewczynka. I jak tu kupić pierwsze skarpetki? -
A ja jestem coraz bardziej ciekawa kto tam siedzi w moim brzuszku. Zauważyłyście, że jak sporą część z nas jest już po genetycznym, to jakoś atmosfera się rozluźniła i zaczął się temat płci
Chyba wszystkie jesteśmy spokojniejsze i nasze Dzidzia stały się bardziej ciekawa"namacalne "
KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja jeszcze na to czekam Sylwia
dużo już z Was jest po, ja za tydzień i chyba udziela mi się stres, brzuch mnie troszkę pobolewa, dziś znowu miałam troszkę podbrawiony śluz...jutro wbijam się do mojego gina bez zapisu na szybką wizytę sprawdzić czy jest w porządku...
co do ubrań to i u mnie powoli rzeczy robią się małe...ja kupiłam sobie 2 pary leginsów ciążowych bo inne spodnie mnie wnerwiają, że są za sztywne i nie wygodne...ogólnie najlepiej czuję się w dresach (nie jest to problem u mnie z racji pracy jako nauczyciel wf więc mogę latać w nich ciągle), no ale czasem trzeba się ubrać inaczej więc mam już ładną elegancką tuniczkę, kilka sukienek i bluz ciążowych fajowych
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:ja jeszcze na to czekam Sylwia
dużo już z Was jest po, ja za tydzień i chyba udziela mi się stres, brzuch mnie troszkę pobolewa, dziś znowu miałam troszkę podbrawiony śluz...jutro wbijam się do mojego gina bez zapisu na szybką wizytę sprawdzić czy jest w porządku...
co do ubrań to i u mnie powoli rzeczy robią się małe...ja kupiłam sobie 2 pary leginsów ciążowych bo inne spodnie mnie wnerwiają, że są za sztywne i nie wygodne...ogólnie najlepiej czuję się w dresach (nie jest to problem u mnie z racji pracy jako nauczyciel wf więc mogę latać w nich ciągle), no ale czasem trzeba się ubrać inaczej więc mam już ładną elegancką tuniczkę, kilka sukienek i bluz ciążowych fajowych
coś tam w internecie oglądałam, ale wolałabym przymierzyć, więc muszę wybrać się do C&A albo H&M tylko wkurzasz mnie, że ten wybór taki trochę ubogi
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Ja ostatnio kupilam ciazowe jeansy w H&M ale to jakis niewypal ;/ spodnie mi zsuwają sie z tylka co mnie wkurza strasznie a pas jest po cycki to ciezko to ciagle podciagac.. chyba je sprzedam i zakupie legginsy.
-
Rudzia wrote:spodnie z bioder sie zsuwaja.. no nie wiem pewnie mam taka budowe ze tak sie dzieje heh bo na pewno nie wszystkie tak maja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 19:32
-
nick nieaktualnyja myślałam o jeansach ciążowych z tym pasem,ale jest mi tak niewygodnie w moich jeansach mimo, że jeszcze się mieszczą to wkurza mnie sam materiał, że szorstki i sztywny! idę w ciąży w leginsy, kupiłam czarne i grafitowe,a tyle innych fajnych kolorków, że spoko dam radę. Poza tym są sukienki jeszcze więc wystarczy
-
Dziewczynki, a propos naszych dzisiejszych czarów
Poprosiłam koleżankę, która nosi chłopczyka żeby zrobiła test z sodą - nic się nie pieniło więc niby dziewczynka i według pH moczu też wyszła dziewczynka
Słowem, bredie jedne wielkieAle o tym w sumie wszyskie wiedziałyśmy
My jutro idziemy na USG, co prawda to beznadziejne z NFZ ale zawsze cośMam nadzieję, że mój maluszek sobie fajnie fika w brzuszku i nie zaskoczy mnie niczym niemiłym. Już mam lekki stresik
KasiaKwiatek, Rudzia, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny