Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasi w sumie 3 lekarzy robiło usg, nawet wczoraj w szpitalu jej robili i też wpisane ma, że dziewczynka
ona w lekkim szoku, ale od początku chciała synka bo ma już córeczkę 3 letnią. Tylko martwi się, że ma prawie same różowe ubranka
Bambi85, mimka84, KasiaKwiatek, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJesssu ale gupoty na tym forum noo
Mi sraczka przeszła, za to brzuch dzisiaj trochę bardziej się spinał coś. Ale pozostaję przy stanowisku, że ja nie rodzę do kwietnia... Nie wiem jak to zrobię czytając co się tu u nas dzieje... Chcąc nie chcąc adrenalina się udziela...
Edit... Co do sprzętu Mikiego to w sumie w czasie ciąży oglądało go 5 lekarzy na usg...każdy potwierdził 100% facecikWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 20:58
-
Shimmer moja siostro! Wiedziałam mogę na Ciebie liczyć
:*
Robotka mam kilka takich zestawików ale większych. Chyba na 62cm. Chociaż jak wycisnę swojego klocka wielkiego to może od razu bedzie w 62 wchodził
IDA! Ja sie czuję wyjątkowo emocjonalnie związana z Twoim synem przez imię które będzie dzielił z moim i muszę powiedzieć że jestem bardzo mocno wzruszona jego narodzinami. Życzę całej waszej rodzince dużo dużo szczęścia i miłości! :*
NATT o ja taka dziewica jak ty! W cyklu w którym zrobiliśmy syna bzyknęliśmy sie dosłownie parw razy i od tamtego czasu dokładnie 2 razy... W sumie jak bym miała cesarkę to jest szansa na ciaśniejszą dziurkę niż przed porodem
Martynka i Julinek radzą sobie świetnie! Jak do tej pory los w zasadzie obchodzi się z nami kwietniówkami łaskawie. Nawet jak jakiś poród zdarza szybciej niż powinien to kończy się wszystko dobrze
Idę nadrobić resztę!Robotka1, KasiaKwiatek, Murraya, mantissa lubią tę wiadomość
-
Lysinka phi co to jest joga kilka dni przed terminem??
ja 2 dni po terminie PO TERMINIE zasuwałam 3 km pieszo na busa i potem tym busem jeszcze 30km na uczelnię zaliczać angielski:D a za trzy dni urodziłam:)
ADK fajny materiał tych ciuszków no nie??ja też się zaopatrzę jeszcze na potem w takie zestawy ale już chyba używki bo drogie to pieroństwo, i gdyby nie kody rabatowe co tu chyba kiedyś Mantissa podesłała to bym kupiła tylko jeden:) a tak to mam jeszcze tuniczke czarno szarą z rajstopkami w komplecie:D
hehe ja bym przeżyła zmianę płci przy porodzie:D ale nie przeżyłabym że musiał by spać w różowej ekskluzywnej i drogiej pościeli od Natali:PAguś86, lysinka, Bambi85, Lali, Gosha, Murraya, Justinka, Agusiek89, mantissa lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Franek urodził się 3.03 o godzinie 23.01 przez cc po zagrożeniu rzucawką (ciśnienie skakalo mi do 200/130). Mały jest zdrowy, ma 2390 gram i 51 cm, dostał 9 punktów w skali Apgar (1 ujemny za napięcie mięśniowe ale tylko w pierwszej minucie, w kolejnych po 10). Wyjety z brzucha darł się jak opętany
Widziałam go przez kilka sekund, mąż dłużej. Na szczęście trafił na oddział noworodków, nie wrześniaków. Jest tam obserwowany, rano leżał w inkubatorze ale lekarka mówiła że mogą go przenieść nawet dziś, wszystko zależy od niego. Ale dobrze.sobie radzi, na razie mało je ale to normalne z jego terminie.
Jamam się dobrze, już byłam kilka razy na nogach. Cesarka całkiem fajna, choć trochę dziwna. Dochodzę do siebie powoli, mam nadziei że jutro będę mogła iść do Franka.
Gratulacje dla Idy i Franusia -
Niestety cisnienie dalej wysokie:( przed chwilą 150/100 . Lekarz zalecil tabletki. Jestem zalamana dziewczyny. Pewnie poleze tu do poniedziałku. .. mam nadzieję ze sie unormuje...dzidzia najważniejsza
-
Po nadrobieniu dzisiejszego dnia stwierdzam po raz kolejny - jesteście popierd***
Bambi85, Ewelcia, maggie86, KasiaKwiatek, mf, Murraya, Justinka, Amy_, Agusiek89, weronika86, liloe lubią tę wiadomość
-
Wróciłam z Greya i znów niusy... ja Was opuszczać nie mogę
Ida gratuluję synka :* Kawał chłopa z Frana, niech teraz zdrowo rośnie :* Ostatnio tak studiowałam Twoje posty na forum i kurczę na prawdę się cieszę że Cię zmusiło żeby pójść do tego szpitala (tuli). Odpoczywajcie, a w wolnej chwili pięknie prosimy o zdjęcie Frania :*
Anka - Ty to jednak jesteś pieprznięta. Autobusem? Na stojąco? Ze skurczami i rozwarciem? Ja to chyba za wrażliwa jestem na takie numery
MłodaDamo trzymaj się w tym szpitalu. Mam nadzieję że to przejściowe i jeszcze troszkę pochodzisz w dwupaku -
Witam dziewczyny, dawno się nie odzywałam, bo nie chcę narzekać, a gówniano się czuję. Dzidzior duży i marzę o rozpakowaniu się w marcu, najlepiej do 3 tygodni. W szoku jestem, że mamy już 3 rozpakowane mamy! Naprawdę dawno mnie tu nie było
Gratuluję dziewczyny
Dlaczemu mnie nie ma na liście? Foch..KasiaKwiatek, Ewelcia, Krysti, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
A nie było mnie nie dlatego, że sklejałam mozaikę w kiblu tylko byłam z mężem u okulisty, bo dostał silnego bakteryjnego lub wirusowego zapalenie spojówek .. Ropa leci jak oszalała .. Najgorsze, że to się przenosi przez dotyk więc trzymamy się od siebie z daleka, nie dotykamy tych samych rzeczy itd .. ehhh .. Dostał L4 na tydzień ..
-
nick nieaktualnyolka30 wrote:Witam dziewczyny, dawno się nie odzywałam, bo nie chcę narzekać, a gówniano się czuję. Dzidzior duży i marzę o rozpakowaniu się w marcu, najlepiej do 3 tygodni. W szoku jestem, że mamy już 3 rozpakowane mamy! Naprawdę dawno mnie tu nie było
Gratuluję dziewczyny
Dlaczemu mnie nie ma na liście? Foch..Dzisiaj Robotka przeczyszczała listę bo nieczytelna była. Zadziałało bo nareszcie odzywają się po kolei te, które nie miały kontaktu z nami baaaardzo długo
i dobrze, kopa na mobilizację dostalyscie
A narzekaj ile chcesz, tu co druga nic innego nie robi tylko narzeka...albo pisze o kupachJustinka, Murraya, Agusiek89, weronika86, olka30 lubią tę wiadomość