Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry.
Ja dziś spalam jak dziecko, chyba mnie wykonczyla ta wczorajsza sytuacja.
Sturlam się z łóżka i idę cos zjeść.mf, Nadzieja84, weronika86, Murraya, Lali, Aguś86, Agusiek89, Amy_, lysinka, Fasia, Justinka, maggie86, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Witanko z rana
Wstałam bo miałam jakiś głupkowaty sen a potem młody zaczął strasznie kaszleć.
Lali mam ten fotel z Ikei i jest rewelacja. U mnie już czeka w pokoju młodej. Muszę tylko pokrowiec jakis naszyć bo niestety ale przy dziecku ten biały materiał długo biały nie pozostał
Dziewczyny czy któraś tak ma , że jak mała napiera na dole to kłuje ją w cewce? Bo nie wiem w końcu czy to włąśnie czasem nie jest to zakażenie układu moczowego. Kłuje mnie i szczypie w dole jak stawia mi się macica i wstane, mała napiera i mam ucisk. A tak nic nie czuje i nie wiem skąd się wzięło to zakażenie:(
Anka jak tam? W domku czy w szpitalu?Lali lubi tę wiadomość
-
Iwonka a brałas jedną dawke tego antybiotyku czy jak?
Ja dostałam Monural 6 g raz i 3x2 furaginum 3x2 urosept ale żeby jakaś poprawa była......
Edit Ania widzę , że jednak nie rodzisz, to super:)
Liwi współczuje i tulam mocnoNajszczersze kondolencje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 07:37
-
liwi wrote:Jaga ja mam kłucia w cewce, strasznie dokuczliwe, ale badanie moczu ok, takze to raczej główka naciska.
Ja zaczynam dzień od smutnej wiadomości, moja mama zmarła dziś w nocy. Nie wiem czy nie skończe w szpitalu. -
Jaga wrote:Iwonka a brałas jedną dawke tego antybiotyku czy jak?
Ja dostałam Monural 6 g raz i 3x2 furaginum 3x2 urosept ale żeby jakaś poprawa była......
Edit Ania widzę , że jednak nie rodzisz, to super:)
Liwi współczuje i tulam mocnoNajszczersze kondolencje
Mi trudno powiedzieć czy jest poprawa nie kluje a sikam i i tak często więc okaże się po wynikach dopieroWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 07:48
-
murraya gratki nowego tygodnia! ania ty sie jeszcze trztmasz dziewuszko? ja cie wynajme do mojego porodu i mantise. bedziecie rodzic za mnie hehehhe
jaga jutro 35tc! pilnuje cie!
fasia szkoda mi meza...my jakos wszystko normalniej przecierpiamy a nasze chlopaki tontragedia..zeby szybko wrocil do zdrowia!
adk ja bez meza nie usne ale powaznie zaczynam myslec co by jedynki nie dostawic hehehhe
ja kluc w cewce nie mam ale mona mala nie jest jeszcze glowkowo.Murraya lubi tę wiadomość
-
mf wrote:Liwi -bardzo mi przykro.... 3maj sie Slonce!
Murraya-dobrze,ze noc spokojna, oby im przeszlo na dobre!
Ania-ja tez dzis noc przespalam cala, nawet bez przerwy na siku! Szok! Aha-no i dobrze,ze nir urodzilas jeszcze -czekaj na 8.03 dobra data, mowie Ci
Adk-chyba Ewelcia jadla je przed kinemnie zebym skarzyla, sprawdzam swoja gabke;)
Iwonka-ale skurcz czego? Bo w nogach od czasu do czasu mam, ale rzadko, od kiedy biore leki i lzejsze... a brzuch mi sie tak bolesnie spina z bolem miesiaczkowym-wczoraj 5x w ciagu godziny...
Jaga-ja mam klucie w szyjce tak jakby-w zasadzie od kilku dni i tylko przedwczoraj mialam spokoj, a wczoraj to klucie sie wzmacnialo przy tych skurczach...