Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Murraya ciesze sie, ze nocka nie taka zla, zdrowka dla chlopaczkow
A ja skonczylam 33 tydzien!!jupiii! Dzis przyjdzie karmnik z alles, ale przymierze dopiero wieczorem, bo bedzie do odbioru w paczkomacie i maz podjedzie po pracy.
Anka, Nadzieja fajnie, ze jeszcze nie rodziciekazdy dzien w brzuszku na wage zlota
iwonka1077, Jaga, Aguś86, weronika86, adk_1989, Amy_, Robotka1, Murraya, Gosha, Justinka, maggie86, Fasia lubią tę wiadomość
-
liwi wrote:Jaga ja mam kłucia w cewce, strasznie dokuczliwe, ale badanie moczu ok, takze to raczej główka naciska.
Ja zaczynam dzień od smutnej wiadomości, moja mama zmarła dziś w nocy. Nie wiem czy nie skończe w szpitalu. -
Wercia WIDZĘ WŁASNIE , ŻE MNIE KOCHANA PILNUJESZ:). W zasadzie u mnie w szpitalu będą liczyć 34 tydzień więc zostanie mi jeszcze 3 tygodnie ściskania nóżek. Obym dotrwała bo nic mi po mojej myśli nie idzie. Z jednej pracy jeszcze pensji nie dostałam a z drugiej ZUS wstrzymał wypłate, nosz kuźwa trzeba mieć pecha.
Nie wiem czy mam się bać czy cieszyć , że zostałam zauważona:)
m_f no właśnie też nie wiem czy to kłucie to w cewce czy w piczce , szyjce czy gdzie tam jeszcze bo poprostu kłuje mnie jak wstane i chce iść, jak przejdzie to jest ok. Tydzień wcześniej badałam mocz i był ok a w szpitalu zrobili posiew i wykryło mi bakterie. Ehhh....weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:Murraya ciesze sie, ze nocka nie taka zla, zdrowka dla chlopaczkow
A ja skonczylam 33 tydzien!!jupiii! Dzis przyjdzie karmnik z alles, ale przymierze dopiero wieczorem, bo bedzie do odbioru w paczkomacie i maz podjedzie po pracy.
Anka, Nadzieja fajnie, ze jeszcze nie rodziciekazdy dzien w brzuszku na wage zlota
Lali, weronika86, Murraya, Gosha, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lali gratuluje nowegl tygodnia....
jagus ja tez osttanio mialam tragedie z pieniazkami...straszny stres dka mnie bo lubie miec wszystko poukladane...u mnie stres niestety dzialal skurczowo..na pewno sorawy niedlugo sie wyklaruja...ja powinnam Czary Mary kwiaty wyslac za slowa KASE SIE ZNJADZIE..byly prorocze wreczwam tez sie ladnie pouklada!
MURRAYA w jakim wieku masz dzieciaczki?
NADZIEJA nasz ania na bank nie bedzie siedziec bezczynnietoc to nasza matka polka
Nadzieja84, Jaga lubią tę wiadomość
-
czary wlasnie zauwazylam! gratki 37tc
dobrze ze zaczelam wczoraj pakowac torbe z ciuszkami dzidzi na pobyt w szpitalu..i kurwa ja prawie nie mam unranek na rozmiar 56! bardzo duzo w 62..od zajeb...ia w 68...beda zakupy..mam wymowke..ale az siadlam z wrazenia ze zonaczylam ze mam setki ubranek a nie mam co soakowac to torby...na wyjscie mam... zakupki, zakupki zakupki...i jeszcze zezwolone bo mowie do mojego..BOZE DOBRZE ZE ZOBACZYLAM BO MUSIALBYS BIEGAC SAM ZA CIUSZKAMI JAK BYLABYM W SZPITALU a on O BOZE TO LEC KUPUJ! seseseseseseLali, CzaryMary, lysinka, Murraya, iwonka1077, Justinka, Fasia, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Gratuluje zakonczonych i rozpoczetych tygodni
Wera hehe ja tez mojemu mezowi tak mowie, ze musze kupic to czy to bo pozniej bedzie musial sam to zrobic, od razu nie ma nic przeciwko
Agus dzieki za info, chcialam dzis podjechac do jysk ale sobie odpuszczeAguś86, weronika86, CzaryMary, Murraya lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Gratuluje zakonczonych i rozpoczetych tygodni
Wera hehe ja tez mojemu mezowi tak mowie, ze musze kupic to czy to bo pozniej bedzie musial sam to zrobic, od razu nie ma nic przeciwko
Agus dzieki za info, chcialam dzis podjechac do jysk ale sobie odpuszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 08:27
-
nick nieaktualnyLiwi współczuje , trzymaj sie jakos...
Za mna kiepska noc, głupoty mi sie śniły , jakaś poddenerwowana sie obudziłam.... Mała tez niespokojna kopie, pewnie przez te głupawe sny... Czas zjeść śniadanie. Gratuluje nowych tygodni, u mnie w sobote wskakuje 36 skończonyjeszcze tydzień.... I bedzie naprawdę ok!!
Murraya lubi tę wiadomość