X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwi bardzo bardzo mi przykro :-( :-( :-( staraj się być silna ale masz na pewno bliskich wokół siebie. Mam podobne przeżycia z poprzedniej ciąży :-( wiem co czujesz, ja straciłam tatę. Przytulam Cię mocno Kochana!

• Lali Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Murraya ciesze sie, ze nocka nie taka zla, zdrowka dla chlopaczkow :)

A ja skonczylam 33 tydzien :)!!jupiii! Dzis przyjdzie karmnik z alles, ale przymierze dopiero wieczorem, bo bedzie do odbioru w paczkomacie i maz podjedzie po pracy.
    Anka, Nadzieja fajnie, ze jeszcze nie rodzicie :) kazdy dzien w brzuszku na wage zlota :)

iwonka1077, Jaga, Aguś86, weronika86, adk_1989, Amy_, Robotka1, Murraya, Gosha, Justinka, maggie86, Fasia lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liwi wrote:
    Jaga ja mam kłucia w cewce, strasznie dokuczliwe, ale badanie moczu ok, takze to raczej główka naciska.

Ja zaczynam dzień od smutnej wiadomości, moja mama zmarła dziś w nocy. Nie wiem czy nie skończe w szpitalu. :-(
    Liwi doskonale wiem co czujesz. Do tej pory nie spotkalo mnie w zyciu nic straszniejszego niz smierc mojej Mamy. W moim przypadku najgorsze byly pierwsze trzy lata ale Ty masz dla kogo zyc i sie usmiechac. Jestes dzielna a mama by nie chciala zeby to co sie stalo mialo wplyw na dzidka. Badz silna ze wzgledu na nia. Ona Was od teraz pilnuje. Caluje Cie mocno!

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Jaga Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wercia WIDZĘ WŁASNIE , ŻE MNIE KOCHANA PILNUJESZ:). W zasadzie u mnie w szpitalu będą liczyć 34 tydzień więc zostanie mi jeszcze 3 tygodnie ściskania nóżek. Obym dotrwała bo nic mi po mojej myśli nie idzie. Z jednej pracy jeszcze pensji nie dostałam a z drugiej ZUS wstrzymał wypłate, nosz kuźwa trzeba mieć pecha.
    Nie wiem czy mam się bać czy cieszyć , że zostałam zauważona:)

m_f no właśnie też nie wiem czy to kłucie to w cewce czy w piczce , szyjce czy gdzie tam jeszcze bo poprostu kłuje mnie jak wstane i chce iść, jak przejdzie to jest ok. Tydzień wcześniej badałam mocz i był ok a w szpitalu zrobili posiew i wykryło mi bakterie. Ehhh....

weronika86 lubi tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwi... :( bądź dzielna. Współczuję ogromnie.

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwi współczuję :(

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Murraya ciesze sie, ze nocka nie taka zla, zdrowka dla chlopaczkow :)

A ja skonczylam 33 tydzien :)!!jupiii! Dzis przyjdzie karmnik z alles, ale przymierze dopiero wieczorem, bo bedzie do odbioru w paczkomacie i maz podjedzie po pracy.
    Anka, Nadzieja fajnie, ze jeszcze nie rodzicie :) kazdy dzien w brzuszku na wage zlota :)
    Też się ciesze,że się zatrzymała akcja ale myślę, że Ania dziś pobiega, poprasuje, pomyje okna i będziemy mieć kolejne dziecię marcowo kwietniowe;)

Lali, weronika86, Murraya, Gosha, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • Murraya Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    g

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 18:06

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to witamy się z Synem w nowym tygodniu :) <3

jeszcze tydzień i ciąża donoszona :)

KasiaKwiatek, Amy_, lysinka, Robotka1, Jaga, Murraya, Gosha, Justinka, maggie86, liloe, Fasia, Agusiek89, Bambi85 lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lali gratuluje nowegl tygodnia....
    jagus ja tez osttanio mialam tragedie z pieniazkami...straszny stres dka mnie bo lubie miec wszystko poukladane...u mnie stres niestety dzialal skurczowo..na pewno sorawy niedlugo sie wyklaruja...ja powinnam Czary Mary kwiaty wyslac za slowa KASE SIE ZNJADZIE..byly prorocze wrecz :-) wam tez sie ladnie pouklada!
    MURRAYA w jakim wieku masz dzieciaczki?
    NADZIEJA nasz ania na bank nie bedzie siedziec bezczynnie :-) toc to nasza matka polka :-)

Nadzieja84, Jaga lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    x

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 15:29

Lali, CzaryMary, Murraya lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czary wlasnie zauwazylam! gratki 37tc :-)
    dobrze ze zaczelam wczoraj pakowac torbe z ciuszkami dzidzi na pobyt w szpitalu..i kurwa ja prawie nie mam unranek na rozmiar 56! bardzo duzo w 62..od zajeb...ia w 68...beda zakupy..mam wymowke..ale az siadlam z wrazenia ze zonaczylam ze mam setki ubranek a nie mam co soakowac to torby...na wyjscie mam... zakupki, zakupki zakupki...i jeszcze zezwolone bo mowie do mojego..BOZE DOBRZE ZE ZOBACZYLAM BO MUSIALBYS BIEGAC SAM ZA CIUSZKAMI JAK BYLABYM W SZPITALU a on O BOZE TO LEC KUPUJ! sesesesesese

Lali, CzaryMary, lysinka, Murraya, iwonka1077, Justinka, Fasia, Bambi85 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi sie strasznie oodobaja te fotele ale nie mam miejsca wiec nie zaorzatam sobientym glowy...jutro skladam kosz mojzeszowy..albo dzisiaj..bede sie cieszyc jak dziecko...

Nadzieja84, Lali, CzaryMary, lysinka, Murraya, Fasia lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwi współczuję bardzo :(

• Lali Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje zakonczonych i rozpoczetych tygodni :)
    Wera hehe ja tez mojemu mezowi tak mowie, ze musze kupic to czy to bo pozniej bedzie musial sam to zrobic, od razu nie ma nic przeciwko :D
    Agus dzieki za info, chcialam dzis podjechac do jysk ale sobie odpuszcze :)

Aguś86, weronika86, CzaryMary, Murraya lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak to jest ale nie mam żadnych skurczy ani boli. Wszystko juz mam przygotowane wiec leżę teraz cały czas. Może jest szansa wytwac do końca przyszłego tygodnia? mimo 4cm rozwarcia?

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś przyjedzie dostawka :) cudownie :)

weronika86, lysinka, Murraya, iwonka1077, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Gratuluje zakonczonych i rozpoczetych tygodni :)
    Wera hehe ja tez mojemu mezowi tak mowie, ze musze kupic to czy to bo pozniej bedzie musial sam to zrobic, od razu nie ma nic przeciwko :D
    Agus dzieki za info, chcialam dzis podjechac do jysk ale sobie odpuszcze :)
    Może ten z ikea będzie lepszy skoro Fasia zachwalała. Naprawdę na ten z jyska szkoda pieniędzy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 08:27

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwi współczuje , trzymaj sie jakos...
    Za mna kiepska noc, głupoty mi sie śniły , jakaś poddenerwowana sie obudziłam.... Mała tez niespokojna kopie, pewnie przez te głupawe sny... Czas zjeść śniadanie. Gratuluje nowych tygodni, u mnie w sobote wskakuje 36 skończony :) jeszcze tydzień.... I bedzie naprawdę ok!!

Murraya lubi tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwi co za smutna wiadomosc:(((((( z calego serca wspolczuje i lacze sie w bolu.. tak strasznie mi przykro :((((

lk80hku.png
    84pj0p2.png
‹‹ 3279 3280 3281 3282 3283 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ