Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Nie wiem jak to jest ale nie mam żadnych skurczy ani boli. Wszystko juz mam przygotowane wiec leżę teraz cały czas. Może jest szansa wytwac do końca przyszłego tygodnia? mimo 4cm rozwarcia?
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Liwi bardzo Ci współczuję i nawet nie chcę sobie wyobrażać co teraz czujesz... Trzymaj się kochana! :*
Lali my jak zwykle świętujemy nowy tydzień razem
Ja wiem, że to Ewelcia była z tymi laysami ale czekam czy się sama przyzna
Werka, ja kiedyś też nie mogłam ale mamy tak małe łóżeczko (i się cholera pomniejsza codziennie) i jest nam już mocno niewygodnie. Szczególnie że bez poduchy ciążowej do spania też nie daję rady, ona też w cholere miejsca zajmuje. I mi się po prostu udało dzisiaj tak wygodnie ułożyć że nie było bata żeby nie zasnąćweronika86, Lali, lysinka, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Gratuluje nowych tygodni! Mary jaki tydzien i donoszona? Dopiero co bylas dzien przede mna! Ja juz nie ogarniam
weź mi nie mąć w głowie!!
Anka - poród będziesz miała tak jak mówi położna : łatwy i szybki aleeeeeeee.... w terminie !!no chyba, że dzisiaj z tą dostawką będziesz tańcowała.
Amy_, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mary tak to jest jak sie ma kilka terminow. Do ktorej daty ty w koncu odliczas? do wyznaczonego terminu porodu czy do cc?
Hwesta najgorsze jest to ze ja dzisiaj zlapie dola i bede dobra dla swojeja za pare dni mi odwali i znow bede sie na nia wkurwiac o byle co..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 08:46
-
weronika86 wrote:ja swojej nienwidze i nie gadam od 12 lat...bardzo mi jej brakuje
chyba sie zbiore w sobie i zadzwonie
albo ze szoitaka jak urodze juz z dzidzia..wiem ze o mnienoytala...
niewazne jakie nas lacza z matkami relacje smierci swojej bym chyba nie przezyla..
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Mary tak to jest jak sie ma kilka terminow. Do ktorej daty ty w koncu odliczas? do wyznaczonego terminu porodu czy do cc?
do tej dalszejcc za blisko - wypieram z podświadomości
a to dzisiejszy bebzun... hmmm rośnie czy nie ?? chyba już przystopował.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 21:37
lysinka, KasiaKwiatek, Robotka1, Lali, Eweliśka, Amy_, Jaga, Murraya, natt, MartaAlvi, Aguś86, iwonka1077, Justinka, Gosha, maggie86, liloe, Ewelcia, weronika86, Bambi85, Ulka84, mimka84, Klaudia90, Fasia, kluska, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny