Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy się z rana
noc prawie przespana, miałam tylko 2-godzinną przerwę.
Powoli odzyskuję nadzieję, że Tośka się jednak przekręci głową w dół, ma jeszcze trochę czasu
NADZIEJA masz zdjęcia wózka??
MURRAYA, LALI, CZARY, ADK gratki kolejnego tygodnia
Ania odpoczywaj i zaciskaj nogi
ADK też jestem wczorajszą ofiarą laysów Ewelci
CzaryMary, adk_1989, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylysinka wrote:Dla mnie najgorsze są spodnie ciążowe, czuję jak mnie gniotą i chodzę w leginskach lub dresikach. Za tydzień mam wesele i muszę się wcisnąć w rajstopy, nie wiem, jak to wytrzymam
ciążowe, bardzo wygodne rajtki są w Rosmanie. Próbowałaś?
Tylko widziałam same czarne, kryjące - nie wiem czy Ci będą pasowały do kreacji?
Krysti - jest jedno rozwiązanie... zwalaj łaszki i paraduj na golaska
Ok cioteczki, wybywam. Proszę mi nie rodzić, zbyt dużo nie pisać i nie kłocić się
BuuuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 09:23
lysinka, Krysti, Murraya, iwonka1077, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bry:D
laski kiedy dokładnie jest donoszona ciąża? tylko chodzi mi o sposób w jaki liczą lekarze?
bo coś dziwnie mi brzmi że 36tc n suwaczku to już donoszona.....
mój fotel pello już się kupuje:)
LIWIprzytulam Cię mocno :*
ohh widzę że nikt nie urodził-to dobrze:)
noc koszmarna, budzenie co chwilę, księżyc zaglądał do okna nawet przez rolety!!! skubany.
wstałam o 6.30;/ ale za to już drugie pranie się pierze i dom wysprzątany,
dziś lecimy z męzem na miasto, mamy trochę załatwiania, chcemy wstąpić do wójcika młodej jakieś ubrania ładne pokupić i do us po zaświadczenie o zarobkach, a potem jak starczy sił to zakupy w tesco takie mega duże z zapasami na kwiecień i maj jesli chodzi o chemię, i suchy prowiant.
ej co wy chcecie od Juska? mam komplet wypoczynkowy na taras drewniany i sprawia się do dziś rerelacyjnie:)
MARY ale brzuszek:D jak mój w 25 tc:Krysti, Murraya, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robotka ciąża jest donoszona przy skończonym 37 czyli 37w0d
Hwesta ja też tak jak uwielbiam piżamy tak teraz śpię w bawełnianych koszulkach namiotachNic nie gniecie
I tak jak Czary nie lubie lazic w pizamie/koszuli i jak wstaje wskakuje w dres (mam ciążowe spodnie dresowe z lidla i gigant bluzkę dresowa rozm 44/46 i sie brzuch miesci).
hwesta, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny