Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZobaczcie jaka ja szczęśliwa jestem, dostałam ubranka i cieplusią kołderkę i od razu lepiej. Ba odpięli ode mnie wiele kabelków został mi tylko jeden
Całuje wszystkie ciocie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 15:18
maggie86, adk_1989, Amy_, iwonka1077, Krysti, Lali, Jaga, Justinka, Agusiek89, Aguś86, Eweliśka, Ewelcia, liloe, KasiaKwiatek, natt, Anka1501, weronika86, Bambi85, Rudzia, mf, Ulka84, Murraya, lysinka, mimka84, sylvia007, shimmer_lip, Klaudia90, Fasia, Nadzieja84, Robotka1, mila79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
potwierdzam lekarze licza skonczone tygodnie czyli dla nich jestem w 34 tygodniu
Anka placki ziemniaczane z dzemem??????????ja to tylko same jem jesli juz bo ogolnie nie przepadam,....
edit Martynka jest sliczna jaki uśmieszekWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 10:10
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Andzia - Martynka jest cudowna!!! po kim ma taki pyrkaty nosiu??
W sumie tylko tyle po mnie ma oprócz cipeczki. Mąż się małej nie wyprze
Amy_, maggie86, Lali, Justinka, KasiaKwiatek, weronika86, Bambi85, Murraya, lysinka lubią tę wiadomość
-
aaaa wiem co muszę wziąć do szpitala! metr!! mam nadzieję że zrobią przed porodem usg i mi powiedzą ile ma głowa w obwodzie
muszę sobie to na metrze zobaczyć co ja mam z siebie wypchać!
Angela89, maggie86, Aguś86, Agusiek89, KasiaKwiatek, weronika86, Bambi85, mf, Murraya, Fasia lubią tę wiadomość
-
Liwi - bardzo mi przykro!
Trzymaj się i uważaj na siebie!
Nie chce nawet myśleć co przeżywasz...
Ja gdybym straciła mamę lub tatę chyba sama bym umarła, mimo że mieszkają 55km ode mnie to mam z nimi świetny kontakt, a dzień bez rozmowy z mamą to dzień stracony jest moją jedyną i najlepszą przyjaciółką, zawsze mogę na nią liczyć... ech popłakałam się po info od Liwi
Ja witam się jako słomiana wdowa... mąż wybył na wyjazd integracyjny, wraca jutro.. nawet nie chce myśleć co będzie się tam działo...
Po za tym również polecam rajstopy z Rossmana! dla mnie rewelacja.
Gratuluję rozpoczętych nowych tygodni!
Mary ale mały brzusioa włosy masz cudne!
Widzę że nikt nie urodził - 'chyba'
Ciekawe jak tam Malinka...
Hmmm co ja to jeszcze miałam... aaa też jestem po koszmarnej nieprzespanej nocy - syn budził się non stop, nie wiem w sumie co się działoale zasypiam na siedząco, a dziś mam w planie wypad na zakupy, póki niania jest
muszę jakąś bieliznę zakupić - w sobotę sesje mamy
edit Angela śliczności ta Twoja Martynka :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 10:16
-
Angela89 wrote:Niestety nosek ma własnie mój
W sumie tylko tyle po mnie ma oprócz cipeczki. Mąż się małej nie wyprze
ja się będę modlić żeby Olek mial po mnie przynajmniej usta!na usg widać było ze moje, bo nos to raczej mężowy, ale to dobrze
-
Angela jaki slodki Krasnoludek :*!! Jaka szczesliwa lezy pod kolderka, rozplynelam sie
Agus serio jak orka, az wstyd zdjecie sobie robic
Krysti ja chyba ostatni posilek zjadlam przed 20, a wode pilam do 22. Ale mysle, ze woda pita nawet w nocy nie powinna zaszkodzic. Bambi wie najlepiej:)Angela89, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Dobra wiadomość -Kacperek w koncu wraca do siebie, dzisiaj sie uśmiecha z rana, lezy przytulony do brzuszka a gorączki brakprzez 8 dni grypy schudł 5 kg
LIWI wyrazy współczucia, właściwie to nigdy nie wiem co w takiej sytuacji powiedzieć/napisać bo wszystkie słowa wydają sie banalne, ale jakbys chciała sie wyżalić, wypłakać wal do nas!
Ta nieprzyjemna wiadomość z rana widzę ze zadziałała jak bodziec dla nas. Szanujmy i kochajmy nasze mamusie, matka jedt tylko jedna. Ja mam swojej wiele do zarzucenia, ale juz dawno stwierdziłam ze mimo wszystko to jest jedna x najważniejszych osób w moim życiu. Wiec kochane... Za telefony i dzwonić do mamusiek zeby sie spytać co słychać, bez wzgl na obecne relacje. Jakie by nie były, pamiętajcie ze one nosząc was pod serduszkiem przeżywały to samo co my teraz i ile czasu trzeba było włożyć w nasze wychowanie...
MARY piękny brzuszek, chyba urósł... A Ty jestes piękna kobieta, z przyjemnością obejrzałam wszystkie Twoje zdjęcia na FB
Amy_, Justinka, Eweliśka, KasiaKwiatek, Murraya, lysinka, Fasia, Nadzieja84 lubią tę wiadomość