Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Amy moj we wt mial 31, 5 cm w obwodzie. Zuzia miala 31 już pół cm więcej musi przejść
Moja tydzien temu miala 30 cm !!! Ile ona jeszcze urosnie do polowy kwietnia??? Pola miala 34 cm jak sie urodzila, jak Wy to wypychalyscie to ja nie wiem -
nick nieaktualny
-
Jezu dziewczyny muszę się wyżalić. Kużwa w pokoju u syna w jednym kącie śmierdzi mi kupskiem. Takim kocim, ale nic tam nie ma, no nic. Myje panele kilka razy dziennie tu bo ja tutaj siedze i spie i szlag juz mnie trafia. Myslałam z początku , że to może pieseł mi narobił ale wczoraj już wzięłam odsunęłam nawet kanape zeby zobaczyć czy tam nic nie ma.I nic.
2 tygodnie temu wszystko było wyszorowane bo malowalismy przecież pokój i uj nie wiedziałam co to kuźwa jest aż do dzisiaj. Przypomniałam sobie , że jak się moja kocica okociła to te 3 małe smrody jak zaczęły chodzić to mi narobiły na panele właśnie pod łóżkiem w tym miejscu i pomimo , że to już prawie , że rok to chyba po tym szorowaniu dopiero ten zapach się wydostaje. Nie wiem czym to zlikwidowac:(
Płakać aż mi sie chce -
Amy_ wrote:aaaa wiem co muszę wziąć do szpitala! metr!! mam nadzieję że zrobią przed porodem usg i mi powiedzą ile ma głowa w obwodzie
muszę sobie to na metrze zobaczyć co ja mam z siebie wypchać!
moja miala wieksza glowke i 35 cm
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa muszę mojego dr poprosić o usg z pomiarami, bo ostatnie miałam na początku lutego... Warto by było wiedzieć ile wazy i mierzy teraz :p we wtorek sie dowiem
wtedy miała 2 kg z groszami, ciekawe ile przypakowala przez miesiac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 10:20
-
hwesta wrote:A czy dziecko w pełnym 36 tc jest wydolne oddechowo? Czy dają jeszcze sterydy jak zaczyna sie poród np w 36+0? Tak z ciekawości pytam ;p
nawet 38 tydzien nie daje pewności że dziecko będzie ładnie samo oddychać. Kazdy malec przecież idzie swoim indywidualnym tempem. Nie da się tego przeliczyć na tygodnie ciąży..liloe, weronika86, Murraya lubią tę wiadomość
-
Cześć Pipy!!
nikt za mną nie tęsknił
nic nie piszę bo kur.. siedzę od pn i nadrabiam tylko...
Ida serdeczne gratulacje !!
Angela Martynka jest urocza jak na nią patrze to też mi się chce już być po porodzie!
Liwi bardzo współczuję i ściskam
Mary brzuchol i włosy piękne:)
Poza tym tematem wiodącym jak zawsze była sraczka więc powiem Wam tylko tyle - cieszcie się dobre i toja mam w tej kwestii gorsze dni:P
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:nawet 38 tydzien nie daje pewności że dziecko będzie ładnie samo oddychać. Kazdy malec przecież idzie swoim indywidualnym tempem. Nie da się tego przeliczyć na tygodnie ciąży..
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry w 37tyg+1 dniu
Robotka nie znalazłam siebie na liście mimo, że na bieżąco uzupełniam dane w dokumencie googla
Ida gratuluję synka :*
Zamówiłam właśnie wózekDuuuuża gondola, wysoki stelaż co dla mnie i mojego męża jest ważne (oboje jesteśmy wysocy a ja nie będę się musiała bardzo zginać wkładając Lilkę do wózka) jest bardzo lekki i super się prowadzi
do tego biała ekoskóra, która nie będzie problemem przy czyszczeniu)
cieszę się
http://www.bajka.net/galerie/w/wozek-2w1-camarelo-carme_18456.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 10:26
Angela89, Amy_, weronika86, Bambi85, Gosha, Murraya, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW ogóle chce się wyżalić, wczoraj rozliczyłam mój i męża pit i okazuje się że jesteśmy za bogaci i becikowego nie zobaczymy
Bynajmniej plus jeden bo okazało się że u męża zwiększyli kasę z ubezpieczalni za urodzenie dziecka
No i zwrot z pitu mam fajny więc becikowe się nam jakoś zwróci. Ale swoja droga becikowe powinno być dla każdego..
-
Justinka wrote:Mój syn miał 35 cm i raczej to wielkich głów nie należy
a urodzony w terminie
Młoda póki co 2 tyg temu miała prawie 30 cm więc zobaczymy -
nick nieaktualnyNY wrote:Dzień dobry w 37tyg+1 dniu
Robotka nie znalazłam siebie na liście mimo, że na bieżąco uzupełniam dane w dokumencie googla
Ida gratuluję synka :*
Zamówiłam właśnie wózekDuuuuża gondola, wysoki stelaż co dla mnie i mojego męża jest ważne (oboje jesteśmy wysocy a ja nie będę się musiała bardzo zginać wkładając Lilkę do wózka) jest bardzo lekki i super się prowadzi
do tego biała ekoskóra, która nie będzie problemem przy czyszczeniu)
cieszę się
http://www.bajka.net/galerie/w/wozek-2w1-camarelo-carme_18456.jpg
Ja w domku już mam Camerelo Carere i jest super. Czekam tylko jak mała wypiszą ze szpitala to bede śmigała z nią po domu na początku w wózkumaggie86, NY, weronika86, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość