Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Liwi
mocno Cię przytulam!!! Poryczałam się dzisiaj po Twojej wiadomości
Ja swoją mamę straciłam w wieku 8 lat... czasem łapię się na tym że nie pamiętam jak wygląda... jako dziecko chyba za bardzo tego nie przeżyłam ale jako nastolatka i teraz tak
to takie popierdolone że nie możesz się wypłakać w ramię komuś kto Cię urodził, pochwalić się swoim dzieckiem czy po prostu o coś zapytać... z ojcem też nie mam kontaktu ale to już odrębna bajka. Strasznie mi przykro z powodu Twojej straty, bo wiem jak to boli... szczególnie teraz. Wyślij kochana kogoś po coś uspokajającego. Mi zawsze meliski do ssania pomagały - ziołowe, melisa i szyszki chmielu, nie powinny zaszkodzić.
A Wy dziewuchy... Gosia ma rację - szanować i kochać swoje matki.... bo je macie i macie za co w końcu jesteście na świecie!
MF ty kablu! Wstrętne jesteście z tym wypominaniem za LaysA może siedziałam cicho bo spałam? A jak Rudzia katuje jedzeniem to co ok? Ja przez nią musiałam do sklepu po gofrownice pojechać bo mi kiedyś takiego sama narobiła że aż się poryczałam ja mi M powiedział że to bez sensu dla jednej zachcianki po gofrownicę jechać!
ADK ja też żałuję że je zjadłam, potem poprawiłam nachosami i colą i zdychałam
Angela- cudo z tej Twojej niuni :* ale bym ją wyściskała. Ida dawaj zdjęcie Frania!
Nie wiem co jeszcze miałam napisaćAngela89, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Liloe u mnie tak samo. Odpis aktu i druk z PZU. Pytałam i wypłacą mi 1600.
My na becikowe łapiemy się tylko dlatego,że trójka dzieci... Ma się na kogo dzielić dochód
czy tam 2100 ale niestety jak się urodzi w kwietniu to bez 3 miesiecy i kwota się ciut zmniejszy
na 3 dzieci zwrotu jest ponad 4 tys
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 10:49
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Czyli jesteś w 36t1d
wczoraj zaczełam 37
a jak masz mecz w nogę i jest pierwszy gwizdek, czas pokazuje 00:10 sekund to jest pierwsza minuta czy nie ?tak samo mam ja, 36 pełnych tygodni i 1 dzień to jest rozpoczęty 37 tydzien
Anka1501, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:za pita ( w przyszłym roku) będziecie mieli duży zwrot za 3 dziecko jest 2200 zł chyba
czy tam 2100 ale niestety jak się urodzi w kwietniu to bez 3 miesiecy i kwota się ciut zmniejszy
na 3 dzieci zwrotu jest ponad 4 tys
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
NY wrote:Nie
wczoraj zaczełam 37
a jak masz mecz w nogę i jest pierwszy gwizdek, czas pokazuje 00:10 sekund to jest pierwsza minuta czy nie ?tak samo mam ja, 36 pełnych tygodni i 1 dzień to jest rozpoczęty 37 tydzien
U mnie identycznie każdy lekarz tak liczy jak u Ciebie,NY lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNY wrote:Nie
wczoraj zaczełam 37
Aguś86, NY, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Już teraz na dziewczyny dostawałam kolo 3tysi... Chociaż taki bonus
bo na 3 dzieciaków jest 4224,12
ja to se chyba machnę 6
za 6 jest 12 324,12maggie86, KasiaKwiatek, Angela89, Eweliśka, weronika86, Ewelcia, iwonka1077, hwesta, Murraya, Agusiek89, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze a ja tak na szybko przeliczyłam i możliwe że przekroczymy tylko 13 zł i nie dostaniemy becikowego, ech
Muszę jeszcze wieczorem na spokojnie przeliczyć, bo szkoda by było, zawsze to 1000 zł...
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:no to teraz bedzie ponad 4
bo na 3 dzieciaków jest 4224,12
ja to se chyba machnę 6
za 6 jest 12 324,12jakby się bliźniaki teraz trafiły to może bym próbowała ale tak to szlus na rozmnażanie
seks odtąd tylko dla przyjemności
Ewelcia, maggie86, Murraya, lysinka lubią tę wiadomość