Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Liwi
mocno Cię przytulam!!! Poryczałam się dzisiaj po Twojej wiadomości
Ja swoją mamę straciłam w wieku 8 lat... czasem łapię się na tym że nie pamiętam jak wygląda... jako dziecko chyba za bardzo tego nie przeżyłam ale jako nastolatka i teraz tak
to takie popierdolone że nie możesz się wypłakać w ramię komuś kto Cię urodził, pochwalić się swoim dzieckiem czy po prostu o coś zapytać... z ojcem też nie mam kontaktu ale to już odrębna bajka. Strasznie mi przykro z powodu Twojej straty, bo wiem jak to boli... szczególnie teraz. Wyślij kochana kogoś po coś uspokajającego. Mi zawsze meliski do ssania pomagały - ziołowe, melisa i szyszki chmielu, nie powinny zaszkodzić.
A Wy dziewuchy... Gosia ma rację - szanować i kochać swoje matki.... bo je macie i macie za co w końcu jesteście na świecie!
MF ty kablu! Wstrętne jesteście z tym wypominaniem za Lays
A może siedziałam cicho bo spałam? A jak Rudzia katuje jedzeniem to co ok? Ja przez nią musiałam do sklepu po gofrownice pojechać bo mi kiedyś takiego sama narobiła że aż się poryczałam ja mi M powiedział że to bez sensu dla jednej zachcianki po gofrownicę jechać!
ADK ja też żałuję że je zjadłam, potem poprawiłam nachosami i colą i zdychałam
Angela- cudo z tej Twojej niuni :* ale bym ją wyściskała
. Ida dawaj zdjęcie Frania!
Nie wiem co jeszcze miałam napisać
nick nieaktualny, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
za pita ( w przyszłym roku) będziecie mieli duży zwrot za 3 dziecko jest 2200 zł chybaKasiaKwiatek wrote:Liloe u mnie tak samo. Odpis aktu i druk z PZU. Pytałam i wypłacą mi 1600.
My na becikowe łapiemy się tylko dlatego,że trójka dzieci
... Ma się na kogo dzielić dochód

czy tam 2100 ale niestety jak się urodzi w kwietniu to bez 3 miesiecy i kwota się ciut zmniejszy
na 3 dzieci zwrotu jest ponad 4 tys
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 10:49
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieliloe wrote:Czyli jesteś w 36t1d

wczoraj zaczełam 37 
a jak masz mecz w nogę i jest pierwszy gwizdek, czas pokazuje 00:10 sekund to jest pierwsza minuta czy nie ?
tak samo mam ja, 36 pełnych tygodni i 1 dzień to jest rozpoczęty 37 tydzien
Anka1501, nick nieaktualny, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuż teraz na dziewczyny dostawałam kolo 3tysi... Chociaż taki bonusAmy_ wrote:za pita ( w przyszłym roku) będziecie mieli duży zwrot za 3 dziecko jest 2200 zł chyba
czy tam 2100 ale niestety jak się urodzi w kwietniu to bez 3 miesiecy i kwota się ciut zmniejszy
na 3 dzieci zwrotu jest ponad 4 tys 
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
NY wrote:Nie
wczoraj zaczełam 37 
a jak masz mecz w nogę i jest pierwszy gwizdek, czas pokazuje 00:10 sekund to jest pierwsza minuta czy nie ?
U mnie identycznie każdy lekarz tak liczy jak u Ciebie,
NY lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNy masz rację. Tylko jeśli chodzi o donoszoną ciążę to musisz ten 37 skończyć a nie zacząćNY wrote:Nie
wczoraj zaczełam 37 
Aguś86, NY, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to teraz bedzie ponad 4KasiaKwiatek wrote:Już teraz na dziewczyny dostawałam kolo 3tysi... Chociaż taki bonus

bo na 3 dzieciaków jest 4224,12
ja to se chyba machnę 6
za 6 jest 12 324,12
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Eweliśka, weronika86, Ewelcia, iwonka1077, nick nieaktualny, Murraya, Agusiek89, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze a ja tak na szybko przeliczyłam i możliwe że przekroczymy tylko 13 zł i nie dostaniemy becikowego, ech
Muszę jeszcze wieczorem na spokojnie przeliczyć, bo szkoda by było, zawsze to 1000 zł...
-
nick nieaktualnyŁo jesssu to już nie dla mnieAmy_ wrote:no to teraz bedzie ponad 4
bo na 3 dzieciaków jest 4224,12
ja to se chyba machnę 6
za 6 jest 12 324,12
jakby się bliźniaki teraz trafiły to może bym próbowała ale tak to szlus na rozmnażanie
seks odtąd tylko dla przyjemności
Ewelcia, nick nieaktualny, Murraya, lysinka lubią tę wiadomość