Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Jaga pewnie podkład pod panelami przesiąkł tym smrodkiem i jest do wymiany, mozna go łatwo wymienić, podkład tani i wystarczy ze zmienisz jeden kawałek.
Krysti ja nie ekspert ale mnie tak powiedzieli, a łyczek wody czy suchar w razie pragnienia nic pewnie nie zafałszuje, co innego jakbyś zjadła kubeł kfc na noc.Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLiwi ogromne wyrazy współczucia. Aż się spłakałam z rana. Moja mama jest dla mnie najlepszą przyjaciółką i rozmawiamy 3 razy dziennie, mimo że dzieli nas 500km. Nawet sobie nie wyobrażam co czujesz, musisz być silna, chociaż wiem, że brzmi to jak banał. Dzidzia wszystkie emocje czuje i się denerwuje. Może warto zgłosić się do lekarza po coś bezpiecznego na uspokojenie? To nie jest tak, że tylko melisę można w ciąży, a takim stresem można narobić większej szkody niż lekami.
Fasia współczuję, ciesz się, że to nie wirusowe zapalenie. Mój mąż miał w sierpniu 2013 przygodę z grillem. Podczas dmuchania w węgielki prószko wpadło mu do oka, po kilku godzinach dotarliśmy na okulistykę gdzie sprzedano mu w gratisie wirusowe zapalenie spojówek. Oko krwisto czerwone przez tydzień, nie widział na nie przez kilka dni, gorączka, opuchnięte pół twarzy, 2 miesięczna kuracja heviranem...przy każdej infekcji mu się zaczynało odnawiać, miał rany na rogówce, wzrok się pogorszył znacznie w tym oku. Koszmar! Do dziś nie wrócił do soczewek i jest skazany na okulary, co przeziębienie to zaczyna się ból oka. Musisz bardzo uważać, żeby się nie zarazić. My musieliśmy spać osobno, gotować ręczniki, pościel, dezynfekować ręce co rusz. Nie wspomnę, że mieszkaliśmy wtedy na 10m2...
NY chyba masz kopnięty suwaczek, ja widzę 36+1.
Mary brzusio zgrabny i nie za dużyWy z Amy podobne pod tym względem
Hwesta zgadzam się z Amy co do wydolności oddechowej, a co już 16.03 się znudził i wolisz 08.03????
-
nick nieaktualnyJaga wrote:Tylko , że musze w takim razie panele rozmontowac????
no i zalezy jakie masz listwy jak wiercone do ściany to gorzej zdemontowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 10:38
-
Angela89 wrote:W ogóle chce się wyżalić, wczoraj rozliczyłam mój i męża pit i okazuje się że jesteśmy za bogaci i becikowego nie zobaczymy
Bynajmniej plus jeden bo okazało się że u męża zwiększyli kasę z ubezpieczalni za urodzenie dziecka
No i zwrot z pitu mam fajny więc becikowe się nam jakoś zwróci. Ale swoja droga becikowe powinno być dla każdego..
Ja też wczoraj przysiadłam nad pitem, ale przez to że mam DG muszę trochę policzyć i pogłówkowaćale mam nadzieję że w weekend mi się uda wysłać o ile będzie zwrot bo jak nie to pieprze
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:W ogóle chce się wyżalić, wczoraj rozliczyłam mój i męża pit i okazuje się że jesteśmy za bogaci i becikowego nie zobaczymy
Bynajmniej plus jeden bo okazało się że u męża zwiększyli kasę z ubezpieczalni za urodzenie dziecka
No i zwrot z pitu mam fajny więc becikowe się nam jakoś zwróci. Ale swoja droga becikowe powinno być dla każdego..
My też się nie łapiemy, już się kiedyś uzewnętrzniałam na ten temat - Ci co się najwięcej dokładają do tych becikowych (wysokimi podatkami) figę z tego mają. Liczę, że to zmienią i dostaną albo wszyscy, albo najbardziej potrzebujący...teraz jest to mega dupnie rozwiązane.
BTW dziewczyny - jak u Was z kasą z ubezpieczalni za urodzenie dziecka jest? -
nick nieaktualnyJustinka wrote:Hmm ale z tego co tu dziewczyny rozkminiały to do becikowe liczą się dochody za 2013 rok w naszym przypadku, a nie 2014, więc może jednak dostaniecie
Ja też wczoraj przysiadłam nad pitem, ale przez to że mam DG muszę trochę policzyć i pogłówkowaćale mam nadzieję że w weekend mi się uda wysłać o ile będzie zwrot bo jak nie to pieprze
Ja właśnie czytałam że ma być pit 2014 i teraz w sumie nie wiem ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 10:40
-
nick nieaktualny
-
Maggie też układałam z mężem panele teraz to raczej byłby problem, bo raz , że mam nakaz leżenia to mąz w pracy ciągle. Akurat to jest przy ścianie więc nie jest źle może w weekend to oganiemy. Musze jeszcze wypróbować wode z octem podobno pomaga na takie smordki.
maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustinka wrote:Hmm ale z tego co tu dziewczyny rozkminiały to do becikowe liczą się dochody za 2013 rok w naszym przypadku, a nie 2014, więc może jednak dostaniecie
Jakby się dało z pit 2012 może byśmy się załapali(wtedy do czerwca studiowaliśmy i dochody dopiero od połowy roku) a tak niestety nie przejdzie za hoooya
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jaga zalezy od jakiej sciany zaczynaliscie klasc panele, jesli konczyliscie w tym miejscu gdzie smierdzi to nie bedzie problemu zeby zdemontowac kilka paneli, a jak w tym miejscu zaczynaliscie ukladanie to wtedy czeka Cie demontaz prawie calego pokoju:(