Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Czy to normalne, że od rana mam ochotę na piwo? Mam karmi w lodowce ale jakoś mi tak głupio je pić przed 13
Jak dla mnie to normalne!Ja tam kocham piwo jak Ferdek Kiepski i wczoraj siedziałam i wąchałam pustą butelkę ... Mmmmmmmmm... zapach nieba.
Lali lubi tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Robotka ciąża jest donoszona przy skończonym 37 czyli 37w0d
i wg belly gdy u nas na suwakach pojawi się 37t6dc to teoretycznie możemy uznać ciąże za donoszoną bo to jest własnie skończony 37 tydzień.
ok idę ogarniać dalej domek bo zaraz mój fotel przyjedzie;)
tzn mąż z fotelem:P -
Robotka bo lekarze liczą skończone tygodnie i 37w0d to jest skończony 37
, belly liczy zaczete tzn pokazuje mi teraz ze jestem w 35 a lekarz powie ze w 34. I na kalendarzu pokazuje mi w 37+0 ze ciaza bedzie donoszona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 10:00
Amy_, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
mf wrote:Iwonka - no mi sam magnez nie pomagał, mam leki na wzmocnienie żył i od tego czasu mam jakiś 1 skurcz na tydzień, albo nawet rzadziej, albo takie leciutkie tak jakby się zaczynał i od razu puszczał
Aguś - 14.45 mam wizytę, ale kawałek mam do przejechania, to odezwę się jak wrócę
Anka- kolejna rodząca oaza spokoju...bo sie zaczelo akurat dzien po wizycie jak jestem u niej to wsio ok, grrrrr
-
No faktycznie dziwne. Przy donoszonej ciąży to już nie ma aż takiego znaczenia, ale na tym etapie i owszem. Ja rodzac w 35 i 2 dniu mam wpisane, że poród w 35 tc. Chyba w większości szpitali liczą skończone.
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Moi lekarze liczą zaczete tygodnie. Dla nich mam już 36tyg. Trochę bez sensu ale tak liczą.
lekarz prowadzący nazywa tak jak jest faktycznie jak mam 36+6 to tak pisze w dokumentacjijak byłam w szpitalu to na wypisie miałam napisane że "pacjentka w ciązy w 31 tygodniu...." a trafiłam tam w 30+2
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 10:07